- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
al bendende okadar . Bu ne abi. 140 lira ...
ogrenciyiz bide yaziklar olsun gsstore
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
al bendende okadar . Bu ne abi. 140 lira ...
ogrenciyiz bide yaziklar olsun gsstore
Genel olarak evet ama bu özel bir kampanya. Alakasız insanlar da alıyor yani. En azından benim çevremde öyleMert 25 değil belki 30 milyon taraftarımız var ama en fazla 1 milyonu aktiftir.Yılda 500 bin forma satılsa 500 bin de yarı aktif taraftarı ekle en fazla 1 milyon taraftar potansiye müşteri.
Burda da aynı mesele vardı alışveriş merkezinde güzel bi yerde yeri de vardı malzeme eksik ama ufak tefek ilerliyordu işler.Gecen seneye kadar Almanya da store vardi bana 25km uzaklikta. Orada siparis de verebiliyordun Avrupa icinden yanilmiyorsam.
Ama kapatti gerizekalilar. Türkiye disinda yasayanlari düsünen yok tabi.
Burda da aynı mesele vardı alışveriş merkezinde güzel bi yerde yeri de vardı malzeme eksik ama ufak tefek ilerliyordu işler.
Gittiler yan magazayida aldılar ondan sonra iflas.
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Danimarkadan nasil alacaz lan bunu? Bileklik 10 lira kargo 100den fazla?
Simgesel olarak eyvallah ama maddi getiri açısından saçmalık.Hani nerede aksiyon planları ? Bu yönetimin yalanları bitmiyor ki arkadaş.İnanmadığım,güvenmediğim yönetime ne diye destek olayım.
Galatasaray başarılı olduğu zamanda ortaya çıkan,hiç ama hiç susmayan ,takım başarısız olduğunda kafasını kuma gömen,sesi çıkmayan liseliler, dinazorlar kurtarsın bu sefer.Bir tarafları sıkışınca aslan taraftar canım taraftar demeyi biliyorlar.. Açın bakalım üyelikleri , inanalım taraftara müşteri değil gerçekten taraftar gözüyle baktığınıza.
bari güzel bi tisört yapaydınız da onu alaydik,ve bu bilekligi bile hamit altintop denen elemanla tanıtıyor,yaptiginiz isi seveyim.
Bazıları sadece laf yapmayı biliyor
Şimdi gerçek Galatasaraylılar ortaya çıkacak işte
İmkanı olupta almayan Galatasaraylıyım demesin
Bilmiyorum Mert ama dediğin gibi ise 3 milyon minimum hedef olmalı.Alan kişi zaten 1 tane almıyor.Genel olarak evet ama bu özel bir kampanya. Alakasız insanlar da alıyor yani. En azından benim çevremde öyle
Alın alın.. Hamit ve Tarığın aylık maaşı anca çıkmıştır