Bileklik Satışı Rekora Gidiyor!

Burada onların transfer edilmesine can atanlar az değildi zamanında.
Şimdi hesap sorma zamanı değil, destek verme zamanı.

bende onu diyorum.. bol bol alın Kulüpteki Liseli fosillere biraz daha para yedirin... Kulübe üye almayan, kulübü kendi malı zanneden Liselilerin cebine biraz daha para girmiş olur.. hiç fena olmaz

Bileklik satin alarak siz desteginisi gösteriyorsunuz sizlere saygim var ama tekrar ediyorum bileklikle bu isler olmaz rizkcinin parasi ancak cikar bütün kampanya boyu , siz taraftardan bekliyorlar herseyi kendileri ne yapiyor peki gecen 300 tane saygi deger galatasaray üyesi olan bir mekanda ancak 180 tane bileklik satilmis bu mu galatasaraylik?

Birikmiş lise dışı üyelik bekleyenleri almadan 1 tane bile almam.İnsanlar 10.000 tl vermeyi kabul etmiş üyelik için bizimkiler bir tüzük değiştiremedi yıllardır.

Almazsanız almayın. Herşey için tribe girmeye gerek yok. Alt tarafı bir tutam destek atacaksinız. Istemiyosanız tutmayın takımı olsun bitsin

Ben 4 tane aldım ama rakam düşük, en azından şimdiye kadar 300-400 bin kişi olması lazımdı.

Son düzenleme:
fedakarlık oyunculardan başlamalı.bol sıfırlı kontratı olan oyuncular kontratlarından %35-40 fedakarlık edecek sonra taraftar gereken vefayı gösterir.yoksa beş kuruşluk top oynayan adamların paralarını kesmeyip taraftara hadi şunu bunu alında borcu kapatalım demek taraftarı enayi yerine koymaktır.

500 kişi kongre ye üye olmak istemiş sadece 68 kişiyi almışlar bu dinazorlar olduğu sürece istersen 100 tane bileklik al fayda etmez

Alanlar değil de satanlar mal

?すべての鳥をファック?

Bileklik şu bu değil bu yönetim bizi aciz hale getirdi.

Özhandan beter olucak diyordum..

DAhada beter çıktılar.

Aldık bileklik sorun değilde 250 milyon bileklik satsak bu yönetim varken yine bir şey olmaz.

Üyelik problemi çözülecek. Sınırlama yokmuş diyor Helvacı, Sicil kurulu yanlış işlem yapıyormuş. Yeni tüzükle üyelik sıkıntısı çözülecek sanırım.

fedakarlık oyunculardan başlamalı.bol sıfırlı kontratı olan oyuncular kontratlarından %35-40 fedakarlık edecek sonra taraftar gereken vefayı gösterir.yoksa beş kuruşluk top oynayan adamların paralarını kesmeyip taraftara hadi şunu bunu alında borcu kapatalım demek taraftarı enayi yerine koymaktır.
Hadi sözleşmenden kesmiyorsun ama hiç olmazsa 24 kişi ve teknik ekip dahil en az 100000 bileklik alımı yapabilirdi.Hiç olmazsa kampanyaya böyle öncülük edebilirlerdi.

ulan 1 milyon tane satsan 1 milyon lira olur maliyeti çık 750 bin kar olsun 200-250 bin euro yapar umutun aylığı çıktı, almıyorum ulan almıyorum adam gibi topcu getirene kadar, umutu sabriyi yollayana kadar

adamları sevmesem de hadi destek için alayım diyorum, yapılan kampanya aşırı mantıksız o yüzden vazgeçiyorum. yani senin bu işten karlı çıkman için en kötü 10m yuro kazanman lazım, çünkü yuro olarak ödeme yapıyorsun. ee kardeşim sen bu ürünü sıfır maliyetle satıp yüzdeyüz olarakta kar etmiyorsun. kısacası yaklaşık 40-50 ml tl'lik satış yapman lazım. hadi bileklik taraftarı storelara çekmek için bahane diyelim, gelen taraftar 1 tane forma alacak olsa bile o satış rakamlarına ulaşmak imkansız. özetle küçük hesaplarla büyük takımı kurtaramazsın.

Geri
Üst Alt