Binali Yıldırım: "Hanım Türk futbolcu yok, kanalı değiştir diyor"

Bugün için küfür serbest olsun

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Binali'nin hanımı sahada yerli görmek istediğine göre konu tartışmaya kapanmıştır hemen sınır getirilmeli. Binali ve ailesinin kanalı değiştirmemesi ülkemiz için çok önemli..

Bir khk ile değişir yabancı sınırı sorun değil ki

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı sınırlaması değil de ilk onbirde 2 tane alt yapıdan yetişmiş oyuncu oynatma zorunluluğu olsa bence bütün sınırlamalar dan daha iyi hem takımları alt yapıdan oyuncu çıkarmaya teşvik eder

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vardı o kural... Sabri, Aydın, Semih ve vitaminsiz Emre yıllarca bunun kaymağını yedi.. Görüldüğü gibi bir bok olduğu yok yerli topçuların. Çünkü IQları düşük olmasına rağmen kolay yoldan para kazanıyorlar. Avrupa'da kazanamayacakları paraları ligimizden kaldırıyorlar.

Bir ülkenin bakanı başbakanı falan futbol ile ilgili yorum ve öneri getirebilir bu konuda bir sıkıntı yok da bu şekilde mi getirilir? Yok ailece maç izliyoruz hanım bunlar kim tanımıyorum değiştir dedi falan filan. Bu nasıl bir açıklama lan? Yanlış olmasın bu açıklamayı ülkenin başbakanı yapıyor 9-12 yaş grubu bir çocuk değil :red:

Ne desek boş arkadaş. Bildiğin muz cumhuriyetinde yaşamaya ayakta kalmaya çalışıyoruz işte bu açıklama da bunun en büyük ispatlarından biri olmuş oldu. Açıklamaya dair en ufak bir zeka pırıltısı yok. Yabancı sınırını bilmem de Binali Bey sizin zihniyetinize bir sınırlama getirilse ülkenin sporu da sanatı da siyaseti de biraz olsun eli ayağı düzgün bir hale gelebilir.

Konuştuğumuz şeylere bak! Yazık...

baska bir söylem beklenemezdi zaten sizden

Ben de suriyeli kısıtlaması istiyorum öyleyse.

Fabrikalarda sigortasız ve kaçak çalışan suriyelileri istemiyorum. Kendi vatandaşımız iş bulamıyor

????GALATASARAY????

Bu adam bu tiple anca çaycı olur oda fazla ama en azından bi mesleği olsun

Oy veren Galatasaraylılar bundan sorumludur.

O zaman 1. ligi izlesin... Bol bol yerli topçu görürler.

Umut yok, zerre yok. Geleceğe dair yeşeren bir tohum dahi yok bunlarla. Çok kahredici bir durum.

Kalin bagirsagi , beyninden aktif calisan yaratiklarin yasadigi daha da kotusu bir yerlere geldigi ulke .

muz cumhuriyetinde sıradan bir gün

pardon cumhuriyet dedik. muz devletinin cbsi cumhuriyeti sildi twitterdan.

Madem yerli futbolcu istiyorsunuz o zaman aldıkları ücretide TL ile vermeyi zorunlu yapın. Euro, dolar falan yasaklansın. Doları 2 den sabitledik anlaşırken biz diyen yorumcuları da duymak istemiyoruz onlara da yasak olsun.

karin oyle diyorda, ya bizler 90% yabanci oyuncu tercih ediyoruz. ya biz ne oluyoruz

Geri
Üst Alt