Bir İstikrar Abidesi: Selçuk İnan (K)

Takımda sneijder gibi biri var alternatifi yok adam Sneijdere aşırı derecede düşman

Çok enteresan gerçekten

Bu ateş üfleyerek sönmez

Koyun Bey'in yorumlarını yeni yeni görüyorsun muhtemelen. Zira hep böyle. Troll diyince çemkiriyor bir de.

Yok daha önce de dikkatimi çekti

Ve başkası ile karıştırmıyorsam kibirbahçeden özür dileyen arkadaş da bu

Ama fazla kasmaya gerek yok ki zaten selçuk banko oynayacak yana geriye pas vermeye devam edecek

Bu ateş üfleyerek sönmez

Bence geçen sene çok gol yedi muslerayı da satalım cenk var

Bu ateş üfleyerek sönmez

Son iki senede birşey yapmıyor dediğin adamı gel bir Sneijder ile sadece istatistik olarak kıyaslayalım o vakit

Selçuk : 15/16 Lig:11 gol 4 asist Toplamda 43 maça çıkmış
14/15 Lig:4 gol 8 asist Toplamda 44 maça çıkmış

Son 2 senede 15 gol 12 asist 87 maça çıkıyor neredeyse maç kaçırmamış

Sneijder : 15/16 Lig:5 gol 7 asist Toplamda 40 maça çıkmış
14/15 Lig:10 gol 3 asist Toplamda 44 maça çıkmış

Son 2 senede 15 gol 10 asist 84 maça çıkmış

Hani aynı mevkilerin oyuncuları bile değiller Sneijder'in maç kazandırma potansiyeli varken Selçuk'un yok öyle mi ?

Selçuk'un istatistik anlamda gerisinde bile kalmış :D

selçuğun bol bol penaltı kullandığını es geçmeyelim ve oyuncunun defansif meziyetlerinin yetersiz olduğu bir yerde ofansif meziyetlerini öne sürmek maalesef selçuğun oynadığı mevkideki yetersizliğini gizleyemez.

Ancak gelelim sneijder mevzusuna şu durumda kendisinin selçuktan daha iyi olduğunu kimse iddaa etmesin resmen sahada dökülüyor verilen onca paraya yazık.

Milan 7.5 verip 30 kusur yaşındaki sosa yi alıyor sizin mantiginizda, serbest kalması gereken sneijder bu parayı verip alması gerek. Ne yapıyor salak Milan sosa yi alıyor ama sneijder i almıyor. Neden ???

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
selçuğun bol bol penaltı kullandığını es geçmeyelim ve oyuncunun defansif meziyetlerinin yetersiz olduğu bir yerde ofansif meziyetlerini öne sürmek maalesef selçuğun oynadığı mevkideki yetersizliğini gizleyemez.

Ancak gelelim sneijder mevzusuna şu durumda kendisinin selçuktan daha iyi olduğunu kimse iddaa etmesin resmen sahada dökülüyor verilen onca paraya yazık.

Selçuk'un mükemmel olduğunu iddia etmiyorum zaten

Benim tepkim bakış açısına son 2 senedir birşey yapmıyor denilen adamın istatistik anlamında Sneijder'i geçmesi ne kadar abes bir durum ortadadır

Ve öyle ki Sneijder'e tek kelime çıkmıyor düşüş zamanlarında

Milan 7.5 verip 30 kusur yaşındaki sosa yi alıyor sizin mantiginizda, serbest kalması gereken sneijder bu parayı verip alması gerek. Ne yapıyor salak Milan sosa yi alıyor ama sneijder i almıyor. Neden ???

Milan ölmüs aglayani yok.

Cok merak ediyorum neden hep Sneijdere karsi olumsuz ama Selcuka karsi olumlu mesajlarin oluyor genelde.

Milan ölmüs aglayani yok.

Cok merak ediyorum neden hep Sneijdere karsi olumsuz ama Selcuka karsi olumlu mesajlarin oluyor genelde.
Ben 2 side gitsin diyorum. Lakin sneijder yoklari oynarken sürekli selcuk u elestirmek komik gözüküyor. 2 side kötü ben sneijder hemen satılması taraftarıyım selcuk un alıcısı çıkarsa o da satılmalı. Dinamik futbol isteyip 2 yıldır sneijder i övmek çok tezat çünkü o da selcuk gibi güçsüz ve yavaş.

Selçuk'un mükemmel olduğunu iddia etmiyorum zaten

Benim tepkim bakış açısına son 2 senedir birşey yapmıyor denilen adamın istatistik anlamında Sneijder'i geçmesi ne kadar abes bir durum ortadadır

Ve öyle ki Sneijder'e tek kelime çıkmıyor düşüş zamanlarında

Ben senin anlamak istediğini anlıyorum kardeşim ancak yani istatistikde selçuğun çok iyi olduğunu ıspatlamıyor maalesef sırf 7 gol 15-16 sezonunda penaltıdan atılmış gol 2 golde 14-15 sezonunda penaltıdan toplamda 15 golün 9 u penaltıdan.

He bence şöyle bir durum var selçuk ofansif oynarsa skora çok daha iyi katkı verir.

Selçuk 'un hakkı çok büyük ama yaşı da formu da geçti. 5 maçtan 1 maçta oynayacak yahut duran toplarda bir şey yapacak diye bekleyerek bir yere varamayız. Artık yedek kulübesine çekilip 70 'den sonra bir şeyleri değiştirmeye oynayacak yaşa da tecrübeye de geldi.

Evet Sayın Şişman, çünkü Milan gerçekten salak, düştükleri durumdan belli olmuyor mu yeterince.

çünkü Sneijder milana gitmez :DD

Beşiktaş maçinin hemen başinda ceza sahasinin orda bir çalim yapmaya çalişti. Topu kaybetti. Orada Selçukun fiziki tepkisine bakin mezardan çiktiğini anlayacaksiniz. Beli dönmüyor herifin Önü bomboş gidemiyor. İleri top atamiyor. Top çalmamasini geçtim hamle yapamiyor. Durmadan yee düşüyor.

İYİ yani iyi penalti atiyor sadece. Bizim takimin kara deliğidir kendisi Chedjou ile beraber

Kağıt üzerinde ve son 2 seneyi saymazsak efsane istatistikler.
Tabi her kupa alan efsaneyse sabride bir efsane.
Ama herşeyin olduğu gibi bir futbolcunun da bir takım için bir ömrü var. Geçen sene rezil olduğu halde 14 gol attı.
Toparlanması lazım diyecem ama toparlanması için futbol zihniyetini değiştirmesi lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kağıt üzerinde ve son 2 seneyi saymazsak efsane istatistikler.
Tabi her kupa alan efsaneyse sabride bir efsane.
Ama herşeyin olduğu gibi bir futbolcunun da bir takım için bir ömrü var. Geçen sene rezil olduğu halde 14 gol attı.
Toparlanması lazım diyecem ama toparlanması için futbol zihniyetini değiştirmesi lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Isterse 30 gol atsin bir orta saha oyuncusunun görevlerini yerine getirmedigi sürece kiz gibi oynadigi sürece ne faydaai var.

Geri
Üst Alt