Bir İstikrar Abidesi: Selçuk İnan (K)

İlk yılı ve 2. yılının bi bölümü dışında bi bok oynamadı kimse kimseyi kandırmasın.

takımın en büyük sorunu. karı gibi topçu görmek istemiyorum. rakibe kıçını dayayıp faul almaya çalışmaktan başka bi halt yapmıyo

gol atiyor diyorsunuzda adam penalti haric neredeyse normal gol atmiyor ki. Cok nadir.

gol atiyor diyorsunuzda adam penalti haric neredeyse normal gol atmiyor ki. Cok nadir.

tek gol değil, sakatlanmayan devamlılığı yüksek bir adam. Hem de oyunun en yıpratıcı bölgesinde. Asist sayısıda azımsanmayacak kadar iyi. Ayrıca adam defansif olarak oynamaya çalışırken bunları yapıyor. Bazı arkadaşlar yazmış emre,aydın,hamit falan da o zaman efsane diye ama bu adam onların toplamının 3 senede oynadığı maç sayısını 1 yılda tek başına yapıyor. Ha bugün itibariyle sezon başlangıç performansı olarak yerine Tolga tercih edilmeli tabii De Jong'un hazır olduğunu varsayarsak. Ben iyise de kötüyse de oynasın demiyorum fakat bu kadar hizmeti geçmiş olan adama çöp muamelesi yapmak tam antu kafası.

Son düzenleme:
Yine Ümüt yine kaos.
Bırakın isteyen istediği konuyu açsın. Beğenmeyen görmezden gelir.

tek gol değil, sakatlanmayan devamlılığı yüksek bir adam. Hem de oyunun en yıpratıcı bölgesinde. Asist sayısıda azımsanmayacak kadar iyi. Ayrıca adam defansif olarak oynamaya çalışırken bunları yapıyor. Bazı arkadaşlar yazmış emre,aydın,hamit falan da o zaman efsane diye ama bu adam onların toplamının 3 senede oynadığı maç sayısını 1 yılda tek başına yapıyor. Ha bugün itibariyle sezon başlangıç performansı olarak yerine Tolga tercih edilmeli tabii De Jong'un hazır olduğunu varsayarsak. Ben iyise de kötüyse de oynasın demiyorum fakat bu kadar hizmeti geçmiş olan adama çöp muamelesi yapmak tam antu kafası.

lan adam mücadeleye mi giriyo sakatlansın karı gibi herif

allahım delirmemek elde değil adam 3 senedir formsuz hala savunmaya çalışanlar var ya da arkadaş sağlam trollüyor

Ben böyle oynasam ben de sakatlanmam. Adam kacak savasiyor, resmen kiz gibi oynuyor.

Bu hayaleti hala savunan varsa Allah akil fikir versin.

o degilde eskiden baya iyidi bu yaslandi artik

lan adam mücadeleye mi giriyo sakatlansın karı gibi herif

allahım delirmemek elde değil adam 3 senedir formsuz hala savunmaya çalışanlar var ya da arkadaş sağlam trollüyor

Atiba'nın yanında oynayan Oğuzhan çok mu ikili mücadeleye giriyor da bayılıyorsunuz lan adama.

Sen bu adamdan süpürücü bir orta saha gibi mücadele beklersen, Melo'nun yaptıkları ile kıyaslarsan bırak zaten futbol izlemeyi falan Golf'e başla sinirlerin kaldırmaz.

Atiba'nın yanında oynayan Oğuzhan çok mu ikili mücadeleye giriyor da bayılıyorsunuz lan adama.

Sen bu adamdan süpürücü bir orta saha gibi mücadele beklersen, Melo'nun yaptıkları ile kıyaslarsan bırak zaten futbol izlemeyi falan Golf'e başla sinirlerin kaldırmaz.

ne alaka oğuzhanın oynadığının çeyreği kadar dikine oynuyor mu tempolu mu çalım atabiliyo mu?

selçuğun olumlu olarak hiçbir katkısı yok takıma.

sözde takımın maestrosu( :asd: ) takıma yeni gelen götü boklu tolganın yarısı kadar topla buluşuyor. sürekli kaçak göçek oynuyor.

pfff bunları açıklamak bile abes selçuğun bi bok oynamadığını %99 farkında senin için kendimi yormicam

selçuk'u devre arası çine 5-6ya satsak hertha vladimir daridayı bize verirmi acaba o tarz dinamik bir oyuncu alma zamanı geldi sleçuk yerine

Konunun mizah bölümüne taşınmasını talep ediyorum. Zira ciddiye alınacak bir tarafı yok.

İstikrar vs Selçuk İ. geldiği sezaonla şimdi ki arasında inanılmaz bir fark var.Bana göre performansı hızla düşüyor.Zaten kimin maaşına zam yapsak bitiyor adam.

kacak oyna sende sakatlanmazsin

Istikrarin babasi atasi bi insan surekli ustune koyarak devam edermi ediyor iste.adam geri viteste rekorlar kiracak her defasinda daha kolay dusuyor dahada yavasliyor daha az kosuyor daha daha daha.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kacak oyna sende sakatlanmazsin

güzel bir tespit.
kafa topuna çıkan adamdan bile korkup aman bir yerim ağrımasın aman çarpışmayayım eğileyim varsın gol atsın çok da tın .
top bende kalırsa kapacaklar yan pas geri pas yapayım sorumluluk benden çıksın olur ya biri dalar taban girer neme lazım ...

selçuk uzun zamandan beri böyle.
bu tarz adam 40 yaşında maça bile çıksa sakatlanmaz.

Geri
Üst Alt