Bir İstikrar Abidesi: Selçuk İnan (K)

Selçuk sezona iyi başlamadı ama toparlar kaptanı seviyorum maaşı yüzünden eleştiriyorlar ama o maaşı yönetim uygun görüp vermişti adama bişey diyemeyiz biz olsak kabul etmicekmiydik sanki. Kişilik karakter olarak on numara hiçbir zaman olaylara karışmıyor kaptanlığa çok yakışıyor umarım bizde bırakır futbolu.

kaptanlık yakışıyo mu hahdagadha herifin karı gibi olduğunu unuttunuz heralde

yoo dışgörünüşü değil futbolculuğuna karı gibi dedim zaten
Bizim taraftarın taptığı Drogba zamanında karı gibi Selçuk kadar gol atamamıştı :) He şu an performansı düşük ama toparlicak adım gibi eminim her sene böyle oluyor. Trabzon maçında ıslıklandıktan sonra toparlamıştı o sene şampiyon olduk 3 kupa aldık geçen sezonda taptığımız Sneijder'den daha fazla gol attı.

Bizim taraftarın taptığı Drogba zamanında karı gibi Selçuk kadar gol atamamıştı :) He şu an performansı düşük ama toparlicak adım gibi eminim her sene böyle oluyor. Trabzon maçında ıslıklandıktan sonra toparlamıştı o sene şampiyon olduk 3 kupa aldık geçen sezonda taptığımız Sneijder'den daha fazla gol attı.

adam penaltı atıyor yılda 10 tane kendini akıllı mı sanıyosun sen

adam ilk yılı ve 2. yılının bi bölümü hariç iğrenç top oynuyo takımın kanseri

yazık ya burak da bi kesim savunup dururdu onu yolladık sıra bu

Moderatör tarafında düzenlendi:
ayrıca attığı golün allah belasını versin dikine tek pas yok sorumluluk yok mücadele yok adam saçını düzeltsin ve kıçını dayayıp faul yaptırsın diye 3 milyon euro alıyo. ha bi de penaltı atıyo o kadar

adam penaltı atıyor yılda 10 tane kendini akıllı mı sanıyosun sen

adam ilk yılı ve 2. yılının bi bölümü hariç iğrenç top oynuyo takımın kanseri

yazık ya burak da bi kesim savunup dururdu onu yolladık sıra bu yavşakta
Attığı penaltı gollerine sevinmiyosun heralde :) Selçuk penaltıdan gol atınca salya sümük ağlıyosundur sen :) Ki zaten Galatasaray'ın kaptanına sırf performansı düşük diye hakaret edecek kadar ucuz bi insanla tartışmak doğru olmaz hadi iyi akşamlar sana. :)

Attığı penaltı gollerine sevinmiyosun heralde :) Selçuk penaltıdan gol atınca salya sümük ağlıyosundur sen :) Ki zaten Galatasaray'ın kaptanına sırf performansı düşük diye hakaret edecek kadar ucuz bi insanla tartışmak doğru olmaz hadi iyi akşamlar sana. :)

ee sabri de galatasaray kaptanıydı :D

incelenmeniz lazım bambaşka kafalarsınız

2.5 senedir birşey toparladıgı yok arkadasım , nasıl emin oluyorsun anlatırmısın biraz , bu kadar insanın göremediği neyi goruyorsunuz merakla bekliyorum.

xelçukçu troller selam

Selçuk'un üzerine konuşulacak bir performansı yok olduğu maçların hepsinde takım 10 kişi oynuyor aksini söyleyenin farklı fetişler geliştirmesi daha sağlıklı olur kendisi adına.

ilk 2 sene çok iyi top oynadı, çok faydalı oldu ama şimdi oynamıyor ve daha ötesi futbolu takımı eksik bırakıp zarar veriyor. bazı troller de var devamlı selçuk şöle iyi böle muhteşem sneijder kaka diye dolanıyor. istatistiklere bakarsak adam bütün penaltıları kullanıyor zaten. ben gönderme yanlısı da değilim ayrıca. yedek kalsın, dönebiliyorsa eski haline dönsün ha yok dönemiyorsa maaşını çekersin 1.2 yada 1.5m 'a kabul ediyorsan rotasyon oyuncusu olarak devam et yada git dersin olur biter

istikrarla Selçuk trollerine ceza aldırıyor , eskiden tam tersi olur forumun müdavimleri küfür eder giderdi şimdi rüzgar tersine döndü.

Bir oyuncu doğru zamanda gitmezse böyle linç ediliyor işte. Ilk 2 sezonundan sonra gitseydi herkes Selçuk'u iyi hatırlardı, son yılların en iyi orta saha oyuncumuz olarak görülürdü.

Şuan ara sıra iyi ama çoğu zaman leş oynuyor. Sahada çok geziyor, mücadele gücü zayıf, topu kaybettiğinde hakem faul çalsın diye kendini yere atıyor, ağır, temposuz. Tecrübe, şuanki durumu vs. vs. herşeyi göze alırsak en fazla 1.5m avro kazanmaya hak ediyor bence. Biz ise 2 katını veriyoruz sağolsun. 2014de sözleşmesini 5 yıl uzatan müthiş vizyoner arkadaşlar sağolsun.

Çin'den güzel teklif gelse mutlaka değerlendirilmeli.

Bu Sneijder ve Poldi için de geçerli.

Takımı yenilemek şart oğlu şart.

Zaten orada ne sergileyeceği değil bizde ne sergilediği bu gerçeğin kanıtı. O sene takımın en iyi 2 adamından biri Selçuk tu. Performansını yok saymak gerçekleri değiştirmez kardeş. Ve ben bu seneye kadar bazen kızsamda düzeleceğini düşünerek fazla eleştirmedim lakin en fazla 2 maç kredisi kaldı tıpkı sneijder gibi 2 side artık vazgeçilmez değil bu el freni mücadelesiz oyun tarzlarıyla fazla 11 de kalamazlar zaten arkalarında bekleyen iyi 2 adam var kadroda.

Performansı yok sayan yok. Yeterince hakkı verildi.

Selçuk'a onca zaman verdin de Sneijdere niye 2 maç süre veriyorsun. Sneijder "sadece" geçen sezon kötü bir performans sergiledi, ki geçen sezon herkes kötüydü. Ama Selçuk aylardır hatta senelerdir böyle.

12/13 den beri Selçuk'un adam akıllı top oynadığı yok, bir iki kıpırdama dışında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Selçuk'a onca zaman verdin de Sneijdere niye 2 maç süre veriyorsun. Sneijder "sadece" geçen sezon kötü bir performans sergiledi, ki geçen sezon herkes kötüydü. Ama Selçuk aylardır hatta senelerdir böyle.

12/13 den beri Selçuk'un adam akıllı top oynadığı yok, bir iki kıpırdama dışında.

kendin söylemissin işte sneijder de 1 senedir kötü diğeride 2. Süreleri doldu, bu sene sonu ikiside gitmeli, gitmeli ki hızlı ve tempolu oyun oynayabilelim. Ayrıca fiyat performans olarak kötü oyunda, sneijder inde selçuk tan bir farkı yok gözümde. 2 neredeyse en çok kazanan topçumuz bu kadar kötü oynama hakları yok. 1 sezonda 5 bilemedin 6 maç kötü oynayabilirler ki bu arkadaşlar sınırı aştılar toplasan bu kadar iyi maç bile oynamıyorlar.

Çünkü Engin abimiz,Sneijder'i geldiğinden beri sevemedi.

Bir oyuncu doğru zamanda gitmezse böyle linç ediliyor işte. Ilk 2 sezonundan sonra gitseydi herkes Selçuk'u iyi hatırlardı, son yılların en iyi orta saha oyuncumuz olarak görülürdü.

Şuan ara sıra iyi ama çoğu zaman leş oynuyor. Sahada çok geziyor, mücadele gücü zayıf, topu kaybettiğinde hakem faul çalsın diye kendini yere atıyor, ağır, temposuz. Tecrübe, şuanki durumu vs. vs. herşeyi göze alırsak en fazla 1.5m avro kazanmaya hak ediyor bence. Biz ise 2 katını veriyoruz sağolsun. 2014de sözleşmesini 5 yıl uzatan müthiş vizyoner arkadaşlar sağolsun.

Çin'den güzel teklif gelse mutlaka değerlendirilmeli.

Bu Sneijder ve Poldi için de geçerli.

Takımı yenilemek şart oğlu şart.

Poldi geleli 1 sene oldu ve skorerliğine ihtiyacımız olacak.

Geri
Üst Alt