Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Seks bu kadar pahalı birşey değil bence. Final biletlerinin fiyatları da minimum 500 tldir Türk parasına göre. Bileti verip seks yapmak isteyen ağır enayidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seks bu kadar pahalı birşey değil bence. Final biletlerinin fiyatları da minimum 500 tldir Türk parasına göre. Bileti verip seks yapmak isteyen ağır enayidir.
Konu başlığını okuyunca aklına seks gelmeyen tek kişi ben miyim?![]()
Bir doktora danış bence
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Konu başlığını okudum maçın bi saat öteye ertelenmesi ne alaka dedim konuyu okuyunca anladım
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SEKS i sekmek fiili olarak algıladım, yarım saattir cümleyi anlamaya calısıyordum
Kardeşim bu konuda kim normal karşılamış ki bu durumu öyle bir mesaja rastlamadım ben.
Tek değilmişim.![]()
final maçının bilet fiyatı en düşük 1750 €.sana o bileti verip 1 saat vuranda adam adam değildir zaten.türk parasıyla 3.500 - 4.000 bin liralık neyin varki bunu göze almışsın kardeşim ?kusursuz olman gerek
Avrupa'da kız arkadaşı falan çokta önemli değil. Bugün biri yarın öbürü mantığında takılıyor adamlar.
![]()
Haa teklifi değerlendirecek olursak, kadın eğer böyle biriyse, değil bilet varsa kombinesini bile verir adam![]()
Şimdi bana daha çok anormal gelen erkek arkadaşı (!!) nın buna onay vermesi.Böyle kadınlar çok zaten de,o adamda nasıl bir mide var anlamadım.Şakası bile iğrenç.