Bir Saat Sekse Şampiyonlar Ligi Finali!

Seks bu kadar pahalı birşey değil bence. Final biletlerinin fiyatları da minimum 500 tldir Türk parasına göre. Bileti verip seks yapmak isteyen ağır enayidir.

Konu başlığını okuyunca aklına seks gelmeyen tek kişi ben miyim? :eek:

Seks bu kadar pahalı birşey değil bence. Final biletlerinin fiyatları da minimum 500 tldir Türk parasına göre. Bileti verip seks yapmak isteyen ağır enayidir.

Kız iyi ki kendine güveniyor. İstanbul'da millet 500'e zor buluyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Bence adam karaborsacı. 100€'a leş bir hayat kadınını ayarlamış. 1500€'luk bileti kapıp son gün 2 katına satacak.

Resmi görmedim ama bari güzel bir şey ayarlamış olsa.

final maçının bilet fiyatı en düşük 1750 €.sana o bileti verip 1 saat vuranda adam adam değildir zaten.türk parasıyla 3.500 - 4.000 bin liralık neyin varki bunu göze almışsın kardeşim ? :) kusursuz olman gerek

Belki sirf Biletini vereni bulmak icin Seks ve ayriyetten Biletinde parasini ödeyecektir? :D

Avrupa'da kız arkadaşı falan çokta önemli değil. Bugün biri yarın öbürü mantığında takılıyor adamlar.

Brooklyn-Decker-wallpaper-.jpg

Haa teklifi değerlendirecek olursak, kadın eğer böyle biriyse, değil bilet varsa kombinesini bile verir adam :D

valla bu kız için loca bile verilir arkadaşım. ama kesin olarak tipsiz çirkinin biridir o kadın

bileti beleşe almış olsam bile vermem Şampiyonlar ligi finali len bu borumu!

Şimdi bana daha çok anormal gelen erkek arkadaşı (!!) nın buna onay vermesi.Böyle kadınlar çok zaten de,o adamda nasıl bir mide var anlamadım.Şakası bile iğrenç.

Türklere satarsa kadın kazanabileceği en kolay parayı kazanır. 5 dakikada Beşiktaş.

Şimdi bana daha çok anormal gelen erkek arkadaşı (!!) nın buna onay vermesi.Böyle kadınlar çok zaten de,o adamda nasıl bir mide var anlamadım.Şakası bile iğrenç.

Şimdi bir baba düşün 16 yaşındaki kızını yan odada çatır çutur...

İş bitince kız babasına koşar onu öper ve sinemaya gitmek için harçlık ister.

Babası kıza çıkarır 30 Mark verir erkeğinde biletini ödesin diye.

O kızın annesi...neyse detaya girmeyeceğim.

Senin anlayacağın midesiz bunlar kardeşim.

BlueTapatalk

Geri
Üst Alt