Bir Şikenin Anatomisi "YAPI" | Telif Yedi!

Olm neye şaşırıyorsunuz 2011de gün be gün yaşadık takip ettik olayları. Yeni duymuş gibi garip yani.

Benim bu mevzuda hiç anlamadığım şey ki Aykut da radar vs dediğinden bir şeyler olduğu net ama şöyle bir örnek vericem.

Fener Niang’ı 15 milyon dolara aldı, ben biliyorum o dönem bu şekilde açıklanmamıştı. Santos vs çılgın paralar vererek aldılar. Oyunculara verilen paralar 100-200 bin dolar ve o zaman dolar/TL 1 küsürdü yani.

Mesela Ümit Karan yıllarca bizde oynadı o para için kariyerini riske atmaya bile değmez düşününce. Bir de paralar geri isteniyor falan saçma olaylar.
Bu haltı yok edemeyiz ama alternatif tarih yazarak mağduru oynayabiliriz düşüncesiyle uzun yıllardır karşı propaganda yapıyorlar. Medya güçleri zaten malum. Yeni nesil bu detayları bilmez. O dönemi yaşayıp hafızası çok kuvvetli olmayanların da bunların yalanlarından aklı bulanmıştır muhtemelen.

Bodrum-Fener maçı ile Trabzon-Bodrum maçını izledim, başka da yorum yapmaya gerek duymuyorum.

Stajer büyüdü usta oldu şimdi daha profesyoneller şekilde yapıyorlar.

Ses kayıtlarını dinleyen 8 yaşından büyük herhangi bir kişi yedikleri haltı anlar. Aslında yazacak çok şey varda bu yaştan sonra mahkeme salonlarında sürünmeyelim.

En garibi de Atatürkçü ve CHP'li geçinen fenerliler. Birkaç tane var bunlardan çevremde. 4 bakan meselesini soruyorum o mesele doğru diyor, kapatılmak için fetönün üstüne yıkıldı bitti diyor, şike meselesi diyorum, o fetö kumpası diyor.

Ekrem İmamoğlunun demeçler ve mevcut durumda yaşadığı şeylerin aynı olması bir tebessüm ettirdi bu arada

En garibi de Atatürkçü ve CHP'li geçinen fenerliler. Birkaç tane var bunlardan çevremde. 4 bakan meselesini soruyorum o mesele doğru diyor, kapatılmak için fetönün üstüne yıkıldı bitti diyor, şike meselesi diyorum, o fetö kumpası diyor.
Keşke bu mesajın eli olsa da öpsem

Uefadan tescilli onun bunun cocuklari.

Bunları küme düşürmedikleri için böyle yüzsüzleştiler.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz yildirim bir tapede kendine muhalifler icin " burasi Gs degil" diyip küfür ediyor. Hep deriz ya "bizde sampiyon olan baskan bile eleştirilir" aziz baskandan bunu görüyoruz. 😆
O yuzden ali koc 7 yildir baskan.

O degilde ibrahim akin'in konustugu din gorevlisi soruyu mu anlamiyor yoksa kul hakkina girilen parayi bilerek mi al diyor 🤣🤣

Aziz yildirim bir tapede kendine muhalifler icin " burasi Gs degil" diyip küfür ediyor. Hep deriz ya "bizde sampiyon olan baskan bile eleştirilir" aziz baskandan bunu görüyoruz. 😆

O degilde ibrahim akin'in konustugu din gorevlisi soruyu mu anlamiyor yoksa kul hakkina girilen parayi bilerek mi al diyor 🤣🤣
Soruyu anlayıp bilerek al diyor belki ona bile vermişlerdir bir şeyler.

O hoca denilen tam bir gavat. İbrahim akının da hocanında köküne kibrit suyu. Ama şuraya koptum 1000069044.webp

Harika bi özet olmuş
Keşke 2001 de içerideki hain şerefsizlerin şampiyonluğumuzu nasıl sattıkları da anlatılsaydı
2013 den sonra gsli olan kaz kafalı dyler aydınlanırdı belki biraz

hukuk devletinde adı geçen kişi ve kulüplerin 30 sene yatarı var

Bu güzel turnusol oluyor ben fb li biriyle tartışırken önce şikeye yaptığınızı kabul ediyor musun diyorum fetö falan derse hangi partilisin diyorum chp derse tartışmayı kesiyorum

Şu işler bizim başımızdan geçse utancımızdan konuşamazdık
Bunlar Yapı sapı Ulan insan döner önce bir kendine bakar
Utanmaz herifler

Şu işler bizim başımızdan geçse utancımızdan konuşamazdık
Bunlar Yapı sapı Ulan insan döner önce bir kendine bakar
Utanmaz herifler
Bizi 2 lig düşürür bunu yapan kahraman ilan edilirdi. Bunlar gibi sümen altı edemezdik. Bizi paramparça ederdi medya ayağıyla. Bu süreçte bu şerefsiz camia ya haddini bildiren tek başkanda Ünal Aysal olmuştur.

Geri
Üst Alt