Birinci Forvetimiz Kim Olmalı?

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Şu anki form durumlarına göre birinci forvetimiz kim olmalı?

Bağlantı oyunu oynayacak adam gibi forvet şart cagne epl den döndüğünden beri yapıyo bunu ama güvenilmez şunu istikrarlı yapabilen adam şart halil ya da başkası bilmiyorum

Cagne olunca bol bol pozisyon oluyor atamıyor cagne, Mustafa oynayınca takım pozisyona bile zar zor giriyor

Valla ben her zaman leblebici golcüyü tercih ederim. Gs forveti tuttuğunu atacak cinste olmalı. Bilmem ne pas oyununa bilmem ne geçiş oyununa katkısı umrumda değil.

Aralarında leblebi gibi gol atma potansiyelinde olan Mohamed var ama basireti başlanmış vaziyette.

pas geçiyorum

Halil deniyor ama Halil de yetersiz. Geçen sene harcadığı kolay pozisyonları hatırlıyorum. Yine de Halil'in gelmesi iyi olur.

Bana kalırsa Mohammed'e güvenmemiz lazım. İlk 11'de başlaması gerek.

Diagne şu sıralar iyi oynuyor mu evet büyük ihtimal takımda da kalacak. İyi oynayan birini kesip sırf potansiyelli diye şu an leş durumda olan futbolcuyu oynatırsan ikisini de kaybedersin. 60a yakın maç oynayacağız herkes her an oynayacak şekilde hazır olmalı. Mostafanın da ne sıkıntısı varsa bir an önce çözülmeli şahsen kendisini istekli de görmüyorum

diagne ilginç şekilde takımı oynatıyor oyunun içinde kalıyor.Eskisi gibi kolay yıkılmıyor hem pozisyona giriyor hem de arkadaşlarını sokuyor ama asıl özelliği olan bitiricilik konusunda çok şanssız.

mohammed ise topsuz oyunda kayıplara karışıyor , arkadaşlarından kopuk pas itasyonu olamıyor ama bu meziyetleri yok değil daha çok şans bulmalı ilk 11 başlamalı diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt