Birinci Forvetimiz Kim Olmalı?

Tartışmasız Mostafa olmalı. Diagne kağnısı Mostafa'nın çeyreği değil. Sorunlar çözülüp, ilk geldiğindeki gibi özveri ile oynaması sağlanmalı. İlk gelince en büyük korkum terimin bu adamı yemesi idi ve gerçekleşti gibi. Lakin geç de olsa sorunlar çözülüp bu adam mutlaka kazandırılmalı.

Takımda arkadaşlık ortamı ve gruplaşmalar çözülmeli Mohammed marcao kerem bu oyuncular ile konuşup güven vermeli

•quod erat demonstrandum•

Bence çift forvet oynamalıyız

Forvetler de Halil ve Mustafa olmalı

Güncelleyelim lütfen
Bugün cevabını aldığımızı düşünüyorum

Halil’i seçeneklere koydum anket oylarını sıfırladım tekrar tıklayabilirsiniz seçeneklere

Cok basit mohamed olmali neden hem golcu hem oyun icinde iyi

3-4-3 oynamalıyız. Babel arda oğulcan gibi herifler oynayacağına bütün forvetleri aynı anda oynat daha mantıklı. Hatta diagneyi sol forvet yapıp babelden yapmasını istediğimiz her şeyi yaptırabilirsin. İçeri kat eder, çeker, vurur, geriye gelir vücudunu kullanır.
BEYFENDİMİZ TOPU ALIP GÖTÜNÜ DÖNÜYOR.
Defans zaten hak getire.

Ben Mustafa’yı isterim, Halil’in de saha da olacağı bir sistem ile. Ancak hoca Halil’i tek oynatacaktır.

Şimdi değil de ne zaman deneyeceğiz?!!!!

Muslera
Boey Luyindama Nelsson Pva
Gustavo
Cicaldau Berkan
Morutan
Halil Mohamed

baklava

oyunda iyi mi? :d coronadan sonra yokları oynuyor sahada varlığı yokluğu belli değil. diagne ye geçilen adam kendini bir sorgulasın önce bir.
Gecen sene tas gibi oynuyordu oyuncu kusturerek kazanilmaz mohamed 1 numarali santrafor onu kazanicaz baska yolu yok

Gecen sene tas gibi oynuyordu oyuncu kusturerek kazanilmaz mohamed 1 numarali santrafor onu kazanicaz baska yolu yok
küstürmeden baska sorunları var muhammed in gecen sene oynadığı topun uzaktan yakından yanından geçmiyor. taş gibi top alıp dağıtıyordu ilk geldiği zaman. şimdi kafası kesik tavuk gibi dolanıyor rakip yarı sahada. sırtı dönük top bile alamaz oldu. oyunu da okuyamıyor. dün de yedi bir tane pozisyon ceza sahasının sağına doğru topu sürerek. oysa sırtını dönse sol taraf bombostu. biri bu adama bencilliğin kendisine bir şey kazandırmayacağını takımı düşünmesi gerektiğini söylemesi lazım.

orda arkasını dönse skora katkı verecekti belki forvet oyuncusu kaleyi düşünecek ama beynine de az oksijen gitmeli. bu basitlikte goller bulamadığımızdan maçlar gidiyor. daha önce de yaptı benzeri işleri. gol atacağım diye beyni duruyor adamın.

küstürmeden baska sorunları var muhammed in gecen sene oynadığı topun uzaktan yakından yanından geçmiyor. taş gibi top alıp dağıtıyordu ilk geldiği zaman. şimdi kafası kesik tavuk gibi dolanıyor rakip yarı sahada. sırtı dönük top bile alamaz oldu. oyunu da okuyamıyor. dün de yedi bir tane pozisyon ceza sahasının sağına doğru topu sürerek. oysa sırtını dönse sol taraf bombostu. biri bu adama bencilliğin kendisine bir şey kazandırmayacağını takımı düşünmesi gerektiğini söylemesi lazım.

orda arkasını dönse skora katkı verecekti belki forvet oyuncusu kaleyi düşünecek ama beynine de az oksijen gitmeli. bu basitlikte goller bulamadığımızdan maçlar gidiyor. daha önce de yaptı benzeri işleri. gol atacağım diye beyni duruyor adamın.
Elimizdemi en iyi oyuncular hem.marcao hem bu arkadas kotu girdiler oyunculari toplamak yonetmek teknik direktor isi

Bir takimda 3 forvet var hangisi oynayacak diye dusunuyordak kadroda muhendislik hatasi var demektir bir tanesi baba santrafor olmaliydi listede gomis olsa bu konu acilmaz bu anket yapilmazdi hepsinin iyi kotu yonleri var buyuk takim forveti olacak oyuncu yok maalesef

Geri
Üst Alt