Birini Unutmanın En İyi Yolu?

Nasıl Unutursun?

• Yeni arkadaşlıklar kurarak

Oy: 9 30,0%
  • Gezerek

Oy: 5 16,7%
  • Eve kapanarak

Oy: 0 0,0%
  • Yeni bir ilişkiye başlayarak

Oy: 13 43,3%
  • Tüm sosyal medya hesaplarını kapatarak

Oy: 1 3,3%
  • Acısını yaşayarak

Oy: 5 16,7%
  • Başka yollarla

Oy: 2 6,7%

• Kullanılan toplam oy
    30

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin unutamadığınız biri var mı? Her yeni sevgilide onu aradığınız oluyor mu? Yeni aşklara yelken açmak yerine belki de döner diye onu bekliyor musun? Eski ilişkinizi (Belki şimdi, belki 1 ay önce, belki 3 ay önce, belki de 1 sene önce) unutmanın en iyi yolu nedir? Dönmek istiyorsunuz belki ama o kafasında bitirmiş bunu yenmeniz lazım? Ya da içten içe geri dönmenin hata olacağını düşünüyorsunuz ama kalbiniz yenik düşüyor?

ask-acisi-ceken-koc-burcu.jpg

Benim ilisikim nisan da bitti. Bence yeni seylere odaklanman lazım. Yeni insanlar malesef yaramiyor. Çünkü hep kiyasliyorsun, ve 10 kisiden 11i zaten b.k gibi o yüzden daha da ariyorsun o eski sevdigini

Unutamıyorum ne halt edicem ¿
Bu konularda tecrübeli old boysların yorumlarını bekliyorum

ağlayacaksın sümüğün akacak üzüleceksin sokakta el ele insanları görüp eşşekten düşmüş karpuza döneceksin evin yolunu şaşıracaksın dalıp gideceksin ailenden arkadaşlarından fırça yiyeceksin gerekirse ilaç kullanacaksın . olacak bunlar.

bunlar da aşka dahil bu süreçler de güzel çekeceksin yaşayacaksın .güle uzanırken ellerin dikene batacak . bazen koparırsın bazen elin kanla boyanır . baştan razı değilsen güle de bulaşmayacaksın

Geri
Üst Alt