Bize bu koltuklar çok !

Cevap: Bize bu koltuklar çok !

O barzoların olduğu tribünden tamamen kaldırılsın o zaman koltuklar, Schalke'nin stadında öyleydi sanırım.

o bölgeye yalnız biletisiz seyircide giriyor normal kapasitesinden daha fazla her koltukta 2-3 kişi oluyor normal yani kırılması

Ultraslan = biletsiz seyirci.

Bedava bilet = ultraslan

Avrupalı arkadaşıma gösterdim bu fotolardan buyur 1 ay önce yapılan stadımız bu halde diye gösterdim adam güldü :D ne 1 aylığı sanki 10 yıllık gibi duruyor stad dedi. Şeref yoksunları 1 ayda eskitti lan stadı bari her maç full dolsa stad yine az üzülcek insan hem stad dolmuyor hemde koltuklar kırılıyor işe bak

Sığırlara bak ya!Ulan ne kadar vurdumduymaz herifler geliyor maça.Ben maça gittiğimde oturmaya kıymamıştım koltuğa.Ayılar tepiniyorlar,kırıyorlar.:mad:

Mağaradan 5 dakka önce çıkmış bunlar! Tez vakit traş edilip, eğitilmeleri lazım bunların ama malesef ülke olarak o düzeye gelemedik henüz!

o bölgeye yalnız biletisiz seyircide giriyor normal kapasitesinden daha fazla her koltukta 2-3 kişi oluyor normal yani kırılması

Neyi normal kardeşim aynı koltuğu 10 kişiye satsalar bile giren bu 10 kişi de aynı koltuğun üstüne mi çıkıyor?

Bu koltukların tek kırılma nedeni güzel kardeşim bazı gerizekalıların kasıtları ile ilgilidir. Kasıtlı olarak kırmak için gerekirse üstünde zıplamalarıyla ilgilidir.

Stad yapılınca sevinmiştim yeni olunca değerli olur, seyirci profili bile değişebilir diye ama yanılmışım, bnu yapanlar içlerindeki yabani içgüdüyü frenleyememektedirler.

Ayıp ya sonra da gelmişsin burada saçma bir şekilde yok aynı koltuk birden fazla kişiye satılıyor o yüzden normal diyorsun, ya dün stadda satılan bilet sayısı 8 bin di kombinelerin tamamı gelse onlarla birlikte en fazla 26 bin seyirci olması lazım yarısı boş stadın ama yine koltuklar kırılıyor.

bunlar muhendis falan degil yemin ediyorum gitsin bakkal olsunlar

ilk koltuklari gordugumde bu koltuklar dayanmaz dedim o momente

Allah kahretmesin ne rezillik bu simdi koltukmu degistiriyorlar

6 ay once bir resimden anliyoruz bunu be ne rezil insanlar yonetiyor klubu tokiyi projeyi bilmemneyi

hesabini yap kardesim stad bu

ustunde tepinince kirilmayanindan yap

essekleri egitemeyecegine gore sen onlemini al isin ne

Kardeşim koltuklar üzerinde bir ağırlık olmayınca rkaya yaslanıyor böylece koltuğun olduğu yerde zemin üzerinde tepinmek için boşluk oluyor tepinecekse yeterince alan var oradada tepinir ama bunlar kasıtlı olarak koltukları indiriyor ve sonrada üzerinde tepiniyorlar bu da kasıtlı olduklarını gösteriyor, yoksa koltukları yapanlara çamur atmaya gerek yok hele iş bilmemezlikle suçlamak tamamıyle saçmalık oluyor, lütfen...

bize bu stad cok :o

stadi dolduramadigimiz gibi ustune koltuklari kiriyoruz :(

O koltukları ayıca kıranlara bam,ı izlemek bile çok.

Neyi normal kardeşim aynı koltuğu 10 kişiye satsalar bile giren bu 10 kişi de aynı koltuğun üstüne mi çıkıyor?

Bu koltukların tek kırılma nedeni güzel kardeşim bazı gerizekalıların kasıtları ile ilgilidir. Kasıtlı olarak kırmak için gerekirse üstünde zıplamalarıyla ilgilidir.

Stad yapılınca sevinmiştim yeni olunca değerli olur, seyirci profili bile değişebilir diye ama yanılmışım, bnu yapanlar içlerindeki yabani içgüdüyü frenleyememektedirler.

Ayıp ya sonra da gelmişsin burada saçma bir şekilde yok aynı koltuk birden fazla kişiye satılıyor o yüzden normal diyorsun, ya dün stadda satılan bilet sayısı 8 bin di kombinelerin tamamı gelse onlarla birlikte en fazla 26 bin seyirci olması lazım yarısı boş stadın ama yine koltuklar kırılıyor.
dün staddda 30 bin veya daha fazla seyirci vardı ve yarısından fazlası sadece pegasusdaydı :o

Kardeşim koltuklar üzerinde bir ağırlık olmayınca rkaya yaslanıyor böylece koltuğun olduğu yerde zemin üzerinde tepinmek için boşluk oluyor tepinecekse yeterince alan var oradada tepinir ama bunlar kasıtlı olarak koltukları indiriyor ve sonrada üzerinde tepiniyorlar bu da kasıtlı olduklarını gösteriyor, yoksa koltukları yapanlara çamur atmaya gerek yok hele iş bilmemezlikle suçlamak tamamıyle saçmalık oluyor, lütfen...

adamlar essek ok ama koltuklarda iett koltugu kalitesinde bile degil

oyle dizayn edilen bir koltugun ucuna baski yaparsan kirilir bunu diyorum ben

ilk gordugumde soyledim bunu

sizin mantiginizla hic birseyi kaliteli yapmanin manasi yok

ne gerek var carpmasin arabayi degilmi kagittan yapalim

yahu alet duvar baglantsindan ayrilmis bir sira boyu

bana kimse bunu aciklayamaz, bak muhendissen ne dedigimi anlarsin

suradaki koltuk baglantisindaki demirin acisina bak

https://www.sportsvenue-technology.com/contractors/seat/ferco-seating-systems/

dikkat edersen ustteki vidaya baski olmuyor moment sebebiyle daha fazla nasil aciklayabilirim bilemiyorum

boyle embesil gibi iki tane yuzeye dik giren vida yaparsan

hayvanin biri uca baski yaptiginda ussteki vidaya inanilmaz bir kuvvet gider

simdi bunlari okuyup ilk syfadaki resimlere bak ne olmus

Grublara neden açıklama yapmıyor..Koltuk üstüne çıkanları çok rahat indirebilirler..Tribün liderleri önlem alınırsa çok rahat önlenir..Açılış maçında bu olaylara zaten değişmişdik.Koltuğunu kapat ne yapıyorsan yap..

Geri
Üst Alt