Bizi bırakma Harry!

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

bu kewell gönderme işi iyiden iyiye dillenmeye başladı ntvsporda söyledi yönetim sözleşmeyi dondurmayı düşünmüyormu acaba al mustafa pektemeki gönder nondayı bunu yapabilecek güç yokmu bizim yönetimde...yoksa hepsi yalan habermi

Arkadaşlar tamam Kewell gitmesin bende istemiyorum ama bu yapılırsa yönetim zora girer hatta kulübü maddi yönden zarara uğratabilirsiniz. Rijkaard, Neeskens, Üstünel, Polat bu isimler kara verdikten sonra benim diyebileceğim bir şey yok inşallah Kewell kalır Arda'dan önce kaptan adayımdı Arda gittikten sonrada adayım olacak kalırsa.

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

bu kadar duygusal olmayalım.. Galatasarayın menfaatleri herşeyin önünde geliyor.. Kewell gidecekse yeni transfer istemiyoruz nasıl bir yaklaşımdır.. eksik yerlere tabiki transfer yapılacak..kewell bu sezon yok buna alışın artık.. başkan polat bile dedi operasyon geçirirse son birkaç maça yetişebilir diye.. ondan sonra yine sözleşmesi bitiyor..yarım sezon birkişi eksik oynayacağımıza kewell bu sezon sonuna kadar gider,yerine santos gelir.. kewell'ın yerine şuan gönderilebilecek mantıklı başka bir isim yok.. Bana Nonda filan demeyin, elimizdeki tek forveti göndericek kadar akılsız değil bu yönetim.. Tamam Kewell bu takımın sembol isimlerinden ama bugüne kadar ne sembol isimler geldi geçti..(Şükürler,Korkmazlar,Şaşlar...)

Beyler sağlıklı düşünün yönetim Kewell'i göndermez, sadece dondurur sözleşmesini. Neden dondurur ? Forvet kalmadı takımda tek forvet tanımlı Nonda var, o da pek oynayamıyor ama durum bu. Kewell'i çok çok severim ben takımda en çok sevdiklerimden biridir fakat son 4-5 maç oynayacakmış, sakatlıktan çıktıktan sonra hemen iyi oynaması da beklenemez kendisinden. Yaşı da gerçekten ilerledi. Madem yararlanamayacağız, o yüzden donduralım sözleşmesini diyorum ben. Yararlanamayacağımız biri sonuçta Kewell bu sene unuttum ben onu ne yazık ki, bu durumda takımda tutmak anlamsız ve gereksiz olur. Ha takımda tutarsın, sözleşmesini dondurursun, sene sonu oturur konuşursun. Fakat sözleşme de yenilemeyecek galiba yönetim.

32 yaşına gelmiş Kewell. Bu yaşta sol kanat oyuncusunun yapacağını bu sene kaldırıyordu çok süper şekilde. Seneye ise 33 olacak ve kariyerinde son yıllarına girmiş olacak. O zaman performansının da düşmesi çok olası. Bu durumda neler olur biliyor musunuz ? Eğer kötü performans sürdürürse taraftarın aklında o kötü performansı da kalabilir. Bülent Korkmaz bile teknik direktör iken ıslıklanmıştı düşünün yani. İşte durum böyle olunca ne bileyim zaten bu 2 senelik performansı ile taraftarın unutulmazları arasına bile girdi kendisi. Unutulamayan futbolcular arasında bile gösterilebilir kendisi takım tarihinde...

Bu yüzden Dos Santos genç ve gelecek vaadeden birisi. Kewell'dan vazgeçmek kolay olmayacak ama sene sonu gidecek %99. Hiç bir belirti yok kalacağı ile ilgili. Sakatlık olayı da girdi işin içine, iyice durum çıkmaza girdi. Kewell zaten 2 sene içerisinde tüm Türkiye'nin rakip takım taraftarları dahil neredeyse onların bile gönlünde taht kurdu, görevini ve işini süper şekilde yaptı. Sözleşme uzatmayacağını düşünüyorum, uzatırlarsa da Rijkaard ve yönetimin bildiği iş vardır deriz, desteklemeye son gaz devam ederiz Kewell'ımızı :) ...

bu kadar duygusal olmayalım.. Galatasarayın menfaatleri herşeyin önünde geliyor.. Kewell gidecekse yeni transfer istemiyoruz nasıl bir yaklaşımdır.. eksik yerlere tabiki transfer yapılacak..kewell bu sezon yok buna alışın artık.. başkan polat bile dedi operasyon geçirirse son birkaç maça yetişebilir diye.. ondan sonra yine sözleşmesi bitiyor..yarım sezon birkişi eksik oynayacağımıza kewell bu sezon sonuna kadar gider,yerine santos gelir.. kewell'ın yerine şuan gönderilebilecek mantıklı başka bir isim yok.. Bana Nonda filan demeyin, elimizdeki tek forveti göndericek kadar akılsız değil bu yönetim.. Tamam Kewell bu takımın sembol isimlerinden ama bugüne kadar ne sembol isimler geldi geçti..(Şükürler,Korkmazlar,Şaşlar...)

tek forvet nonda mı? antep maçında antep defans oyuncularından daha iyi oynadı antep savunmasında orası doğru. :D

Artık gitmeli diye düşünüyorum. Gençleşme zamanı geldi ve geçiyor.

Herşey zamanında güzel.

Ne saçma yorumlar ya.Galatasaray yönetimi benim için Kewell'dan önce gelir.Tamam bende seviyorum Kewell'ı hatta Nonda gitsin Kewell sakat kalsın bizle razıyım zaten Nonda'nın bi faydası yok.Ama millet yönetim istifa, kulübü basalım,bidaha GS maçı izlemem falan diyo.Ulan o yönetim olmasa ADNAN başkan HALDUN abi olmasa biz Kewell'ı nerde görcektik!! Yıllar sonra böyle bi yönetim bulmuşuz neler diyoruz.Saçmalamayın kulübün çıkarları Kewell'dan önce gelir, herşeyden önce gelir. GALATASARAY'ı tutuyoruz biz başka bi ismi değil.

Kewell'ı çok seviyorum herm futbolcu olarak hem karakter olarak...Bence yönetimimiz düşünüp taşınıp en doğru kararı verecektir...Lütfen anlayışla karşılayalım...Kewell'ı layık olduğu gibi hoş anılarla uğurlayalım ülkemizden eğer gidecekse...

Ne saçma yorumlar ya.Galatasaray yönetimi benim için Kewell'dan önce gelir.Tamam bende seviyorum Kewell'ı hatta Nonda gitsin Kewell sakat kalsın bizle razıyım zaten Nonda'nın bi faydası yok.Ama millet yönetim istifa, kulübü basalım,bidaha GS maçı izlemem falan diyo.Ulan o yönetim olmasa ADNAN başkan HALDUN abi olmasa biz Kewell'ı nerde görcektik!! Yıllar sonra böyle bi yönetim bulmuşuz neler diyoruz.Saçmalamayın kulübün çıkarları Kewell'dan önce gelir, herşeyden önce gelir. GALATASARAY'ı tutuyoruz biz başka bi ismi değil.

öncelikle herkesin fikirlerine, yorumlarına saygı lütfen. sonuçta herkes kendisi gibi düşünmeyebilir. zaten başlık altında ben yönetim istifa, kulubü basalım, bir daha maç izlemem gibi ağır yorumlarla da karşılaşmadım.

Suan en Mantiklisi bence Kewell ile yeni Bir Sözlesme ve bu Sezonki Sözlesmesini Dondurma...Cünki 2 Ay sahalardan Uzak Kalacak Kewell..Bu demektirki Nisan ayi..e Form Tutmasi da 3- Hafta en az sürer.. Al sana Mayis.. Sezon Bitti bile..

Her yerde yazdım tekrar tekrar yazıyım.

Avrupada forvetsiz kalmaya razıyım.

Forvet oynamayı bilmeyen Arda,Dos Santos yada Keita,Nonda'dan çok çok daha faydalı olur.

Katılıyorum.Eğer Kewell sezonu kapatırsa gelecek sezon sözleşme imzalanmasın.Bu tür yaşlı oyuncular ağır sakatlık sonrası kendine zor geliyor.Kewell 'in ilk yarıdaki performansı ve geçen sezonun sonlarında iyi olması için baya sabretmiştik.Her ne kadar adamı sevsem de GS menfaatleri önce gelmeli.;)

Ayrıca ''Yönetim istifa'' , ''Bir daha GS maçı izlmemem'' gibi saçma sapan yorumlar yapmayın.

bu ne ya gönderilmesin gönderilmesin ben de espriyle karışık gönderilmesin diye bir şeyler yazmıştım öncelerden seviyoruz iyi güzel de adam hagi oldu başımıza. kendisi bize bu kadar bayılıyor mu acaba.

Bu kadro lige Avrupa'ya hepsine yeter, gelen oyuncunun bizi kurtaracağının garantisi yok, o yüzden kadroyu bozmamalı.

Bizi Fener'den Bjk'den ayıran asaletimizdir, Lise kültürümüzdür... 2.5 yıl sabrettik Linderoth için olmadı yolladık ama sözleşmesini dondurmadık... Bizim gerçek kaptanımızı 2.5 ay bekleyemeyecek bir yönetimede teknik direktörede ihtiyacımız yok !!! HARRY MUST STAY

Bizi Fener'den Bjk'den ayıran asaletimizdir, Lise kültürümüzdür... 2.5 yıl sabrettik Linderoth için olmadı yolladık ama sözleşmesini dondurmadık... Bizim gerçek kaptanımızı 2.5 ay bekleyemeyecek bir yönetimede teknik direktörede ihtiyacımız yok !!! HARRY MUST STAY

Böyle taraftar istemiyoruz!:evilsmile:

Geri
Üst Alt