Bizi bırakma Harry!

Cevap: Kewell İçin Yürüyüş

Bizi Fener'den Bjk'den ayıran asaletimizdir, Lise kültürümüzdür... 2.5 yıl sabrettik Linderoth için olmadı yolladık ama sözleşmesini dondurmadık... Bizim gerçek kaptanımızı 2.5 ay bekleyemeyecek bir yönetimede teknik direktörede ihtiyacımız yok !!! HARRY MUST STAY

Onu alan yönetime ihtiyacın var mı peki ? :D

Cevap: Harry KEWELL Gönderilmesin

bu ne ya gönderilmesin gönderilmesin ben de espriyle karışık gönderilmesin diye bir şeyler yazmıştım öncelerden seviyoruz iyi güzel de adam hagi oldu başımıza. kendisi bize bu kadar bayılıyor mu acaba.

:2_thumbs_up_-_anima Sözleşme yenilememesinin sebebi de paraymış. :mad: Kewell giderse cimbom bişey kaybetmez.Yerinde oynayabilecek Caner , Arda , Keita , Elano var.Kewell 'dan eksiklikleri yok fazlası bile var.Ayrılırsa GS gibi üst düzey başka bir klup bulacağını da sanmıyorum.Giderse gitsin.

Arkadaşlar fazla abartıyorsunuz.

Ne gönderilmesi? Kendinize gelin, gidin sigara yakın yahu!!!

En fazla sözleşmesi dondurulacak. Kewell profesyonel, yönetim eğer sözleşmesini dondurmayı düşünüyorsa yine o her zaman ki profesyonelliği ile davranmaz mı? Eminim oda takımının başarılı olmasını istiyordur.

Birisi yazmış dünya kupasına gidecek oyuncu takımda kalır mı diye. Kewell 6 ay oynamasın onun sahadaki duruşu yeter merak etmeyin, Avustralya milli takımına ilk çağrılacak adam Kewell'dır. İSMİ YETER!

Kewell'ın gönderilmesi ile ilgili forumda hiç bir şey yazmadım. Bu forumda kimse Kewell'ı benim kadar sevemez, ama Galatasaray'ın menfaatleri söz konusu. Üstaddan yarım sezon yararlanamayacağız. Sadece 3-4 maç oynayacak. Oda form tutabilirse.

Kimse unutmasın, Kewell bir duruştur ve hep öyleydi.

Millet sapıttı iyice. Adamı niye göndesinler. Yemez bir kere.:D Herşeyi geçtim, 1+1 sözleşme imzalanması gündemde adamla zaten. O da bu kadar uzun sakatlıktan sonra kulüp bulmasının zorlaşacağının farkında. Biz ona sözleşmeyi şu şartlara rağmen teklif ederiz kesinlikle. O da bu fedakarlığa bir fedakarlıkla cevap verecektir. Eminim ki bu saatten sonra kalması daha kolay oldu. Belki sakatlık yararlı olacak.:)

öncelikle herkesin fikirlerine, yorumlarına saygı lütfen. sonuçta herkes kendisi gibi düşünmeyebilir. zaten başlık altında ben yönetim istifa, kulubü basalım, bir daha maç izlemem gibi ağır yorumlarla da karşılaşmadım.

Forumun genelini takip edersen rastlarsın bu tarz yorumlara.Bence de Kewell kalsın hatta önümüzdeki sezon da kalsın.Ama bu noktada herkesin yorumuna saygı duyamıyorum çünkü beni endişelendiren bugün ''Kewell'ı yollarsa yönetim istifa etsin.'' diyenlerin iki sene sonra Kewell iki maç üst üste kötü oynayınca onu ıslıklayıp kafasına cep telefonu atması.O zaman nolcak? Uç noktalarda düşünmeyelim herşey GALATASARAYIMIZIN çıkarları için.

arkadaşlar çok pardon orda bi anlam kayması oldu bende yazarken farketmedim..

bu yönetimi gösteren bir teknik direktöre demek istedim yoksa Adnan Polat ve yönetimi her zaman tek geçerim

Saçmalığın daniskası...

arkadaşlar çok pardon orda bi anlam kayması oldu bende yazarken farketmedim..

bu yönetimi gösteren bir teknik direktöre demek istedim yoksa Adnan Polat ve yönetimi her zaman tek geçerim

Rijkaard'ı satanın bizde satarız:evilsmile:

Nasıl böyle güzel oluyor mu?:evilsmile:

Yürüyüşü boşverin koşalım isterseniz.

Birde yönetime laf atmazlar mı utanıyorum resmen.

Kewell gitmesin diyenler adamın durumunun ciddi olduğunu, nisan-mayıs ayına kadar sahaya inemeyeceğini bilmiyor mu Allah aşkına! Yerine Rijkaard onaylı, Barça etiketli, 20 yaşında, civa gibi bir oyuncunun geldiğini de mi bilmiyorlar! 32 yaşına gelmiş, devamlılığı olmayan Kewell'ın maliyeti de bilinmiyor heralde! Buna rağmen gerek görülürse sezon sonu Kewell ile yeni sözleşme imzalanacağı da akıl edilemiyor mu? (Sezon sonu Nonda nasıl olsa gidecek)

İşin başında Rijkaard, Neeskens ve Haldun Üstünel gibi isimler var. Sinir, stres, heyecan yapmayın! Rahat olun ve en önemlisi OYUNA GELMEYİN!!

Nonda gönderilsin diye başlık açın

ya anlamadığım nokta da neden kimse nonda gidebilir diye düşünmüyor. bir kewell gitsinciler ve kalsıncılar grubu olduk. nonda gitsin, leo gitsin. inanın sakat bir kewellın şu haldeki sağlam bir nondadan daha çok katkısı olur takıma.

Rijkaard'ı satanın bizde satarız:evilsmile:

Nasıl böyle güzel oluyor mu?:evilsmile:

sat kardeşim geçen sene skibbe'yi sattınız olan uefa şampiyonluğuna şampiyonlar ligine oldu.

Galatasaray herşeyden herkesten üstündür

linderoth gibi faydasıza 2.5 sene tahammül edebildiniz de kewell'a mı edemiyorsunuz

Ben GALATASARAY'IM için provakatörde olurum başka şeyde!!!!

ya anlamadığım nokta da neden kimse nonda gidebilir diye düşünmüyor. bir kewell gitsinciler ve kalsıncılar grubu olduk. nonda gitsin, leo gitsin. inanın sakat bir kewellın şu haldeki sağlam bir nondadan daha çok katkısı olur takıma.

ahaha :asd: kewell gitsinci ne ya

Millet sapıttı iyice. Adamı niye göndesinler. Yemez bir kere.:D Herşeyi geçtim, 1+1 sözleşme imzalanması gündemde adamla zaten. O da bu kadar uzun sakatlıktan sonra kulüp bulmasının zorlaşacağının farkında. Biz ona sözleşmeyi şu şartlara rağmen teklif ederiz kesinlikle. O da bu fedakarlığa bir fedakarlıkla cevap verecektir. Eminim ki bu saatten sonra kalması daha kolay oldu. Belki sakatlık yararlı olacak.:)

Kesinlikle.

sat kardeşim geçen sene skibbe'yi sattınız olan uefa şampiyonluğuna şampiyonlar ligine oldu.

Galatasaray herşeyden herkesten üstündür

linderoth gibi faydasıza 2.5 sene tahammül edebildiniz de kewell'a mı edemiyorsunuz

Ben GALATASARAY'IM için provakatörde olurum başka şeyde!!!!

Galatasaray Kewellsaray değildir

Geri
Üst Alt