BJK Asbaşkanı: "Biz Nouma'yı gönderdik, Galatasaray da Melo'yu göndermeli"

Bu melo acayip koyuyo fenere + bjk'ye. Taraftarin tumu Melo'nun arkasinda adam kesse gondermeyiz bosuna medyada oyuncu uzerine oyunlar oynamayin. :)

ki satin aldimigzdan beri olay problem yaratmiyor en fazla bu koyuyor kuslara kargalara.

Tarık Çamdal olayında Galatasaray ın sözleşmeli futbolcuyla görüşmesi etik değil diyenler Cenk Tosun u aldılar.Şike lekesini üzerinde taşıyanlar Avrupada başarı için kaliteli oyuncusunu sizin için silmez.Şampiyonlar liginde 2 gün sonra Chelsea ile maçımız var söylediklerine bak takmamak lazım böylelerini.

Siz isteyin Sneijder'i de gönderelim efendim ne demek.

Noumayi gondermek salakcaydi. Noumadan daha agirini meireles yapti bak gonderdilermi?? Nouma sortumun icine soktu elini bu resmen salladi. Gerzek bir aciklama olmus. Melonun hareketine dogru demiyorum ama bu da bir o kadar talihsiz bir aciklama olmus.

tapatalk

Besiktas hazir yeni stat yaptirirken onunede bir aglama duvari diksin.

Oldu canim istersen gel kadroyu da sen kur ,seneye de transferleri yaparsin..Zenginler daha farkli,pahali seyler kullanir sanardim ama bunlar yonetici,taraftar tinerden vazgecememisler.

Melo'nun nasıl bir oyuncu olduğu ortada, her Beşiktaş ve Fener maçında üzerine hep bir şeyler söyleniyor.

bunlari sabri yapsaydi bunlardan bir gik cikmazdi onlarin asil sorunu melonun performansi

Türkiyenin açık ara en iyi oyuncusu şu an, rakipler tabi ki göndertmek isteyecektir.

olum bunlar ses çıkaran oyuncak it gibi lan. bastıkça bunlara havlıyorlar

herkesin derdi ben olmuşum, demek ki zamanında çok koymuşum....

Geri
Üst Alt