bjk kongresinden enstantaneler

bunlar febeden de kötü haldeymiş . çıkan tiplere bak bizim kongrenin kapısından giremeyecek tipler konuşma yapıyor.

Bizim herseyimiz çok klas yahu. Bunlar ve kardeşleri Cidde. Komik halllere dusuyorlar. Bizim en begenmedigimiz kongre üyelerimiz bile bunların kongreye gitse wordclass kalır. Kongrrede huleleg huleleg diye dolasiliyor gibi hissiyat var

Türkiye'deyiz - kayırma/tanıdık araya sokma gibi işler her işte , her kurumda illaki var(maalesef - bu mantalite toplumun günlük hayatına bile etki ediyor bence)

Bağdat Caddesi taraflarında yaşadığım için fenerli arkadaş çevrem çok - baya baya tak diye üye oluyorlar. kontrol yok sorgu yok . aidatını yapıştır yeter. Hatta eski kalecileri Yavuz Şimşek'in oturduğu apartmanı yapmıştım- o süreçte çok sohbetler ettik, çokta gırgır sevecen bir adam kendisi. Neler neler anlatırdı.

En son Suadiyede bir bina bitirdim - orda da GS kongre üyesi oturuyordu yaşlıca, bu işleri sormuştum sağlam referasyon ihtiyacın var demişti - ben etsem bile garanti kabulun olmayabilir demişti. baya network yapmak gerekiyor kısaca hiç lise vs bağlantın yoksa.

o nedenle kongrede çıkıp konuşan kalitesini tartışmaya gerek bile yok - kalitemiz açık ara önde.
fakat camia içi gruplaşma/lobi çalışmaları belki bizde daha fazla olabilir. ancak gün geldimi herkes ortak fikri alkışlar - sıkıntıyı gördümü çözümüne beraber gider gözüyle bakmaktayım.

beşiktaşta seçim mi varmış yav

Geri
Üst Alt