- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
Hasan Arat ilk sandıklarda bile öndeyse bu iş bitti diyorlar. Eski yönetimleri anımsatan Adalı'ya vermedik yazıyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bülent Uslu'nun kullandığı 15 no'lu sandığı açalım...
Bunlar kim
Hasan Arat'i cok seviyor bjk'lilar, arap takimlariyla dost kardes takimi yapacakmisBunlar kim
Hangisi daha cool
Ali Koca daha yakin olan hangisiHasan Arat'i cok seviyor bjk'lilar, arap takimlariyla dost kardes takimi yapacakmis
Arat Koçlara daha yakın. O favori zaten Koç'ta desteklediği için falan.Ali Koca daha yakin olan hangisi
Serdar bence ama hepsi de olabilirAli Koca daha yakin olan hangisi
Koç bir sonraki kurban bayramını göremeyecek inş. Yollayacağız elemanıKoçların kuzusunun kazanacağı belliydi. Koç sporun pilot takımı olmaya devam
niye yav ben çok memnunum fener başkanından;Koç bir sonraki kurban bayramını göremeyecek inş. Yollayacağız elemanı
Diğer başkanların buna kul olup bir şey diyememesi, bir de her şeyi yapıp zarar görmemesi tansiyonu yükseltiyor. Ben de yaşlandım herhalde, sakin ortam istiyor insan. Bunlar bitmiş zaten, Koç'luk durum yok ortada.niye yav ben çok memnunum fener başkanından;
-tv de para istedi
-kongrelerde laf atıyor üyelere
-boş açıklama tehtidleri
-kndini dibe sokan taklitler
-tribünden kendini atmalar
-megafonlar
-Başakşehir - Trabzon - BJK ve GS şampiyonluğu görmüş olma
- 0 avrupa başarısı
-para savurma
neden yollayalım hasan başkan