BJK'dan Açıklama! TFF'ye Çağrı

sabah görünce bende carsi falan sandim su aciklamayi yapan. bildigin resmi siteymis, yalaka serefsizler.

bizde böyle bir durum olsa adamlar resmi siteden hakemler sayesinde mali götürdünüz derdi..

nasil bir cikar bekliyorlarsa bu fener'den.... rüzgar nereye dogru eserse bu yalakalar herzaman orada..

bizimde trabzonspor'la ittifak kurmamiz lazim.

fb nifret ediyorum ama adamlarin cizgisi var yani cizgiden cikmiyorlar ,bjk ise anadolu klubu gibi gah oyana gah bu yana 360 derece her tarafa donuyorlar sonrada cikib biz buyuk klubuz diyorlar :DD

Erman Toroğlu'ydu galiba iyi özetlemişti bu takımı. Gs ve Fb, erkek takımdır ama Bjk, dişidir. Bjk duruma göre bir Fener'e geçer , bir Galatasaray'a ama asla tek başına durmaz.

Nesrin Topkapı bunları kıskanıyordur muhakkak !

Böyle yalama görmedim

Görün kimlerle uğraşıyoruz

Şike cilerde bunları kutlamalarina cagirsin tam olsun

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sike kardesleri

Allahima sukurler olsun ki Galatasarayliyim

Besiktas da buyuk kulup filan degil. Elazigspor takimin seviyesinde bir kulup

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

Bunu forumdaki Elazig'li arkadaslara hakaret olarak sayarim.

Elazigspor bile böyle ezikce bir aciklama yapmaz.

@Kemal Bulur

Şükrü Ergün, "Beşiktaş’ın bu açıklamasını fantezi olarak görüyorum. Sonuçta talimatlar neticesinde verilen bir ceza. Farklı bir durum olmuş olsaydı, gündemimize alabilirdik. Fakat bizim böyle bir düşüncemiz yok" ifadesini kullandı.

KAPAK:melo:

sabah görünce bende carsi falan sandim su aciklamayi yapan. bildigin resmi siteymis, yalaka serefsizler.

bizde böyle bir durum olsa adamlar resmi siteden hakemler sayesinde mali götürdünüz derdi..

nasil bir cikar bekliyorlarsa bu fener'den.... rüzgar nereye dogru eserse bu yalakalar herzaman orada..

bizimde trabzonspor'la ittifak kurmamiz lazim.

Yav Murat ne alak? Trabzon kim mis ki? Adamlar Besiktasin kopyasi, kendini büyük olarak gören aslinda kücük takim. Bizim ittifaka mittifaka ihtiyacimiz yok, hele hele böyle adamlar ile. Unutma Burak transferinden sonra neler neler dediler bize. Bizden uzak dursunlar da ne yapiyorlarsa yapsinlar.

Dün Beşiktaş Caner'le ilgileniyor diye bir haber vardı Ntvspor'da, o yüzden bu açıklama ve zamanı da biraz manidar.

Birde büyük kulüp diye ortalıkta dolasıyor fb'nin kırmaları.

Resmi siteniz aracılığı ile yaptığınız, Türk sporunda renklerin kardeşliği, kulüplerin dostluğu adına çok önemli bir adım olarak gördüğümüz açıklamanız, Başkanımız ve yöneticilerimiz nezdinde, Kulübümüzü, camiamızı son derece mutlu etmiştir.

Göstermiş oldukları bu değerli duruş için Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman'a ve Yönetim Kurulu'na, teşekkür ederiz.

Açıklamanızda dile getirdiğiniz görüş, zamanlaması açısından amacına ulaşma ihtimali bulunmasa da Fenerbahçe ve Beşiktaş camiaları adına önemli olan asıl hedefe ulaşmış;

100 yıllık dostluk adına büyük bir adım olmuştur.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

:asd:

kisaca hep beraber bir grup orgi yapalim demek istiyorlar, boylece sadece Aziz ve Fiko degil, diger yoneticiler de heveslensin..

Kargalar rimjob konusunda büyüklüklerini ispat ettiler yine ...

BmD47GkIQAAUtOJ.jpg:large

Besiktas yonetimi de FB nin sampiyonluk kutlamasina eslik eder :DD

Dün Beşiktaş Caner'le ilgileniyor diye bir haber vardı Ntvspor'da, o yüzden bu açıklama ve zamanı da biraz manidar.

Valla benim de aklıma ilk bu geldi. Tabii Caner Beşiktaş'a gideceğine, Fener'de kalır orası ayrı. Şahsi fikrim ise yurtdışına gideceği yönünde.

fair-play böyle mi olur? Bunun asla fair-playla alakası yok bunun adı yalamaktır aynısını bizimkiler yapsa yine derdim sadece kendini rezil eden ve küçük düşüren bir açıklamadır. Beşiktaş hiç bir zaman büyük olamayacak ve 15-20 yıl içinde semt takımı olmaya doğru gidiyor.

Valla benim de aklıma ilk bu geldi. Tabii Caner Beşiktaş'a gideceğine, Fener'de kalır orası ayrı. Şahsi fikrim ise yurtdışına gideceği yönünde.

Bence de simdi gidemezse zaten bir daha gidemez. Hepimizin bildigi gibi yerli futbolcularimiz parlama ve patlama yasadiklarindan sonra mutlaka uzun bir süre gecmeden düsüs moduna giriyorlar. Istisnalar mevcut ama genel olarak bu böyle. Istikrar sifir.

Geri
Üst Alt