BL 20/21 H:1 | Bayern Münih 8-0 Schalke 04 | MS | 18 Eylül | S Sport 2

12-13 galatasaray bu bayerne 3 sallar

vJ1RXm.gif

Önlerine çıkanı Panzer gibi eziyorlar kitapsızlar. Birleşmiş Milletler'i göreve davet ediyorum.

Ozanlık bir şey yok. Ozan şu Bayern'de de sırıtmadan oynardı. Sadece manejeri olacak hırtonun gazlamasıyla sırf Bundesliga yapacağım diye aptal saptal bir yerden başlattı kariyerini. Şimdi de çöpün içinden çıkmak için çırpınıyor. Hem kendi kariyerine, hem de bizim bütçemize darbe vurdu. İki taraf için de kötü bir ticaretti. Şansı yaşının hala çok ufak olması, bu salak hamleyi toparlayacak bayağı bir zaman var önünde.
Renkdaş ben sadece bu maç özelinde söylemedim. Gittiğinden beri en az 10 maçını izlemişimdir. Sürekli pozisyon alma hataları yapıyor, birebirde çok kolay geçiliyor, hava toplarında vasat, oyun başlatma konusunda tek yaptığı uzun top oynamak, vs. Vasat üstü hiç bir özelliği olmadığı gibi 2 yıldır hiçbir gelişim kaydedemedi. Bizdeyken de böyleydi. 11 milyona satıldığına hala inanamıyorum.

ya hocam tamam bi sus da biz de bi konusalım ya. bi sus abi ya. alla alla bi nefes al hocam hayır bi nefes al

Renkdaş ben sadece bu maç özelinde söylemedim. Gittiğinden beri en az 10 maçını izlemişimdir. Sürekli pozisyon alma hataları yapıyor, birebirde çok kolay geçiliyor, hava toplarında vasat, oyun başlatma konusunda tek yaptığı uzun top oynamak, vs. Vasat üstü hiç bir özelliği olmadığı gibi 2 yıldır hiçbir gelişim kaydedemedi. Bizdeyken de böyleydi. 11 milyona satıldığına hala inanamıyorum.

Doğrudur, Bundesliga 2'yi izlemediğim için bir şey diyemiyorum. Eğer durum buysa işin doğrusu memnun olurum.

kalecinin tutuşlarını beğendim

başını güzel tuttu

Tövbe estrfh

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt