- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Schalke taraftarları :
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş ben sadece bu maç özelinde söylemedim. Gittiğinden beri en az 10 maçını izlemişimdir. Sürekli pozisyon alma hataları yapıyor, birebirde çok kolay geçiliyor, hava toplarında vasat, oyun başlatma konusunda tek yaptığı uzun top oynamak, vs. Vasat üstü hiç bir özelliği olmadığı gibi 2 yıldır hiçbir gelişim kaydedemedi. Bizdeyken de böyleydi. 11 milyona satıldığına hala inanamıyorum.Ozanlık bir şey yok. Ozan şu Bayern'de de sırıtmadan oynardı. Sadece manejeri olacak hırtonun gazlamasıyla sırf Bundesliga yapacağım diye aptal saptal bir yerden başlattı kariyerini. Şimdi de çöpün içinden çıkmak için çırpınıyor. Hem kendi kariyerine, hem de bizim bütçemize darbe vurdu. İki taraf için de kötü bir ticaretti. Şansı yaşının hala çok ufak olması, bu salak hamleyi toparlayacak bayağı bir zaman var önünde.
Renkdaş ben sadece bu maç özelinde söylemedim. Gittiğinden beri en az 10 maçını izlemişimdir. Sürekli pozisyon alma hataları yapıyor, birebirde çok kolay geçiliyor, hava toplarında vasat, oyun başlatma konusunda tek yaptığı uzun top oynamak, vs. Vasat üstü hiç bir özelliği olmadığı gibi 2 yıldır hiçbir gelişim kaydedemedi. Bizdeyken de böyleydi. 11 milyona satıldığına hala inanamıyorum.
Bu bayern bize 3 tane atamaz
1 golle kaçırdık skoru