Black Friday!

Hotiç indirimleri de iyi bence.

Bazı butiklerde ürün bazında da iyi şeyler var ama her fiyat gerçeği yansıtmıyor.
Düzenli olarak takip etmeyince göze güzel geliyor rakamlar. Geçen sene almak istediğim Hotiç marka bir bot vardı iki ay boyunca takip ettim trendyolda ve fiyatı hep 249 tl ydi. Black fridayde fiyatını 299 a çıkardılar ve yanına ilk fiyat olarak 589 lira eklediler. Takip etmeyen biri girip bakınca ooo yüzde 50 indirim yapmışlar 600 liralık botu yarı fiyatına alıcam diye düşünüyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Düzenli olarak takip etmeyince göze güzel geliyor rakamlar. Geçen sene almak istediğim Hotiç marka bir bot vardı iki ay boyunca takip ettim trendyolda ve fiyatı hep 249 tl ydi. Black fridayde fiyatını 299 a çıkardılar ve yanına ilk fiyat olarak 589 lira eklediler. Takip etmeyen biri girip bakınca ooo yüzde 50 indirim yapmışlar 600 liralık botu yarı fiyatına alıcam diye düşünüyor.

250den 180e inmiş işte iyi değil mi?

250den 180e inmiş işte iyi değil mi?
Düzgün anlatamadım sanırım Satış fiyatı black friday de 299 TL ydi. Yanına 589 TL yazıp üzerine çizik atmışlar yani bot ilk satışa çıktığındaki fiyatı 589 TL imiş de o gün için 299 TL ye düşmüş gibi. Halbuki black fridayden önce 2 ay boyunca 249 TL ye satılıyordu.

Düzgün anlatamadım sanırım Satış fiyatı black friday de 299 TL ydi. Yanına 589 TL yazıp üzerine çizik atmışlar yani bot ilk satışa çıktığındaki fiyatı 589 TL imiş de o gün için 299 TL ye düşmüş gibi. Halbuki black fridayden önce 2 ay boyunca 249 TL ye satılıyordu.

Ben yanlış anladım bu yıl yüzde 40 sepet indirimi olunca bu yıla uyarladım durumu farketmeden.

100-130 lira bandında fena olmayan ayakkabılar var da iyi gibi geldi benim gözüme.

Amazon tr de Xiaomi Mi Band 3 150 TL şu an. 180 liradan aşağı görmemiştim bugüne kadar. İhtiyacı olan varsa fiyatı iyi

Yine Amazon tr de Nintendo switch 2190 TL. İyi fiyat

Zaten alma abi çok elzem olmadıkça git Almanya'da al daha temiz.

Yanlis anlamayin bu konudaki genel düsüncemi de biliyorsunuz ama Euro-TL kuru yüzünden Türkiye den alisveris yapmak daha hesapli geliyor bizimkilere. En azindan giyim konusunda.

Ben yazin geldigimde bir kac parca esya almistim. Atiyorum mesela bir tane Mavi kot aldim 140TL ye, Euro ya vurunca 20€ bile etmiyordu o dönemler. Aldiktan sonra baktim ayni kot bizim burada 79,95€ ya satiliyormus.

Bir kac ay önce Nike ürünleri icin de benzer bir yorum yapmistim. Yazin Gsstore/Nike Store dan ayiptir söylemesi 1000TL ye yakin Galatasaray ürünleri alisverisi yaptim. Gitsem burada Nike Store da Galatasaray taraftar formasi 85€ dan satiliyor ben ayni formayi Türkiye de 149TL ye mi ne almistim. Mac formasi da 140€ ya satiliyor.

Amazon tr de Xiaomi Mi Band 3 150 TL şu an. 180 liradan aşağı görmemiştim bugüne kadar. İhtiyacı olan varsa fiyatı iyi

şarj kablosu içindedir herhalde dimi bunun? bazı yerlerde ekstra şarz aleti satıyorlar

şarj kablosu içindedir herhalde dimi bunun? bazı yerlerde ekstra şarz aleti satıyorlar
Açıklamasında olduğu yazıyor
b1282306578d5eb08e037f503a0f9368.jpg

Benim de solmuyor yav normal yıkıyorum ben hatta hiç bir özel önlem bile almıyorum yıkarken.

7-8 yıldır falan giydiğim bir puma tshirt'ü var mesela. Hiç solmadı yıllardır ama küçücük delikler falan oluştu omuz bölgesinde. O kadar yerde aradım ki şu tshirt'ün aynısını, hatta Puma sitesine email falan atmıştım aynısını alabilmek için. Ama yok yok yok.

Kim görse nerden aldın ben de istiyorum diye soruyor. Resim koydum ama bendeki motif kırmızı renk. Kızlar falan bile soruyordu üni zamanında, bi tshirt nelere kadir yav.

Ben de gittim internetten aynı motifi bulup siyah bi tshirte bastırdım zamanında :D

446faf2f2a7829b528eed39a03fedad8.jpg

sent via GSC

Batmanda olsam bizim dukkanda bastirip yollardim
Tshirt baskisi ucuz ve rahat :)

Güle güle kullan.

Ben Temmuz dan beri her gün kullaniyorum, güzel cihaz gercekten.
ne zamandır alacam şu adımsayar muhabbetinden. erdi söyledikten sonra biraz araştırdım herkes çok memnun. turuncu kordonla şahane duracak gibi gözüküyor.

ne zamandır alacam şu adımsayar muhabbetinden. erdi söyledikten sonra biraz araştırdım herkes çok memnun. turuncu kordonla şahane duracak gibi gözüküyor.

Ben Aliexpress den almistim. Cihaz + siyah + mavi kordon ile. Aliexpress de bayagi fazla renk secenegi vardi kordon icin.

Bir iki yeni kordon almak istiyorum ben de kac zamandir ama tembellikten yapamadim daha. Simdi bahsi gecmisken bakip alayim hemen. Adimsayar + kalori + mesafe olayi yüzünden aldim ben de güzel oluyor ne kadar hareket ettigini görüyorsun. Spor modu falan da var dolu.

Trendyoldan iyi indirim gördüğüm bazı ürünlere çöktüm, beğenmezsem iadeyi basarım artık.

Geri
Üst Alt