boey’i çöp ilan edenlerle kerem’i kötüleyenlerin aynı olması

Söylenilen şey eleştiri değil.

Kesinlikle mesela emin Kaya’nın konusuna girin insanlar eleştiriyor ama hatalarını gösterip geliştirmesi gereken yönleri belirtiyorlar ve oyuncuya sahip çıkıp potansiyelininin yüksek olduğunun altını çiziyorlar eleştiri dediğin böyle olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aanholt harici haklısın maalesef Aanholt çok sırıtıyor. Sakat Saracchi bundan çok daha iyiydi. Nagatomo'yu izledik bu mevkide. Hatta Hakan Balta'yı da tercih ederim.
sırıtan bir şey yok, yusuf 2 düzgün top attı 2 net bindirme yaptı.

tüm geçiş hücumlarını pva kesti.

orta kalitesi düşük sadece.

yerine başkası oynayınca anlaşılacak mevzu a neyse

ayrıca sarachi zaten iyi adamdı. balta'yı balta yapan da ardaydı.

Kesinlikle mesela emin Kaya’nın konusuna girin insanlar eleştiriyor ama hatalarını gösterip geliştirmesi gereken yönleri belirtiyorlar ve oyuncuya sahip çıkıp potansiyelininin yüksek olduğunun altını çiziyorlar eleştiri dediğin böyle olur

Eleştiri falan yok ya.

Ana avrat küfrediyor şu konuya girenlerin yarısı, bazıları forumda ediyor.

Sonra da kötü demeyelim mi

Sen kötü mü diyorsun yaptığı her şeye küfrediyorsun

Gören de hayatlarında hata yapmayan tipler sanacak.

Hatta bazıları içten içe kuduruyor bugünkü performansı için. Böyle garip güruhlar var ülkemizde.

Yalniz boey konusu biraz farkli, ilk geldigi zaman cok saglam oynadi sonra sakatlik ondan sonra cok berbat oyunlar cikardi orda terimle mi sikinti yasadi yoksa baska bir takima mi gitmek istedi bilinmez ama cok vurdum duymaz bir haldeydi, bunu gören taraftarda sinirlendi ama bu sezon dehset basladi. Insan üstü oynuyor ve bütün övgüleri hakediyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sırıtan bir şey yok, yusuf 2 düzgün top attı 2 net bindirme yaptı.

tüm geçiş hücumlarını pva kesti.

orta kalitesi düşük sadece.

yerine başkası oynayınca anlaşılacak mevzu a neyse

ayrıca sarachi zaten iyi adamdı. balta'yı balta yapan da ardaydı.

pva'nın bu kadar sırıtmasındaki neden de önündeki adam olabilir. eleştiri sadece kendi performansı için değil, takımın toplam becerisini de aşağı çektiği için

Yalnız kimse evet keremi de boeyi de ben eleştirdim demiyor. Enteresan bir gece yaşıyoruz yine

Kerem eleştirmişimdir ancak hiç değersizleştirmedim hiç yapıcı olmayan hakaret boyutuna varan laflar da etmedim.

Haddimi aşan bir laf ettiysem ki hatırlamıyorum sanmıyorum da ahmaklık etmişimdir

Boey’e ise En kötü zamanında bile en çok sahip çıkanlardan biriyim ve bununla gurur duyuyorum

Kerem eleştirmişimdir ancak hiç değersizleştirmedim hiç yapıcı olmayan hakaret boyutuna varan laflar da etmedim.

Haddimi aşan bir laf ettiysem ki hatırlamıyorum sanmıyorum da ahmaklık etmişimdir

Boey’e ise En kötü zamanında bile en çok sahip çıkanlardan biriyim ve bununla gurur duyuyorum

Sen beni biliyorsun, bende seni dostum👍

Senin futbol bilginden hiç bir zaman şüphe duymadım.

pva'nın bu kadar sırıtmasındaki neden de önündeki adam olabilir. eleştiri sadece kendi performansı için değil, takımın toplam becerisini de aşağı çektiği için
öyle zaten, kerem'in arkasını toplamaktan saçmalıyor çoğu zaman.

buradaki mevzu kerem'in yerli sınırında çok değerli olması, pva'nın da takımdaki tek sol bek olması. ikisi de çöpe atılacak adamlar değil.

ikisine de seve seve sahip çıkacak taraftar, çıkmıyorsa ağzına geleni söylüyorsa da yeri bu forum değil.

eleştirdiğini iddia edenlerin %80inin falan yaptığı zaten eleştiri değil.

Eleştiriye sınır çizme işinden vazgeçsek artık. 5 maçtır batırıyordu eleştirildi. Kaldı ki Ahim'de bile ünlü kişinin eleştiriye, ağır eleştiriye katlanma yükümlülüğü vardır. Bazı kararlarında hakaretamiz olana dahi.
Eğer büyük kulüpte oynayacaksa mental anlamda buna katlanmayı öğrenecek. Bu iş yetenek ve mental anlamda bir bütün. Kaldıramıyorsa profesyonel yardım alsın. Yok yine kaldıramıyorsa büyük takım oyuncusu değildir.Burası Galatasaray, rehabilitasyon merkezi değil.

Bu maç içinde bile onun yerine Mertens'in topu kovaladığı iki üç pozisyon var. Eleştirilecek çok eksiği hala mevcut.Asıl günlük yorum bu başlığın kendisidir kanımca.

öyle zaten, kerem'in arkasını toplamaktan saçmalıyor çoğu zaman.

buradaki mevzu kerem'in yerli sınırında çok değerli olması, pva'nın da takımdaki tek sol bek olması. ikisi de çöpe atılacak adamlar değil.

ikisine de seve seve sahip çıkacak taraftar, çıkmıyorsa ağzına geleni söylüyorsa da yeri bu forum değil.

eleştirdiğini iddia edenlerin %80inin falan yaptığı zaten eleştiri değil.

valla takımda bence torreira dışında (o da yalnız bıraktığımız için) değişilmez bi adam gelmedi bence. 3 yerliyi içeri atıp kerem'in dışarda kalabileceği de çok farklı varyasyonlar var. bende kerem'den uyuz olmama neden olan yeteneksiz bi adam olmasından ziyade bencil bi topçu olması. attığı jeneriklik goller 1'se kaçırdığı 15 ve o kaçırdığı 15 topun 10'unda en az daha iyi alternatifler varken hep kaleyi zorluyor. zaten arkasındaki bekle arasında dondurmayla külah kadar bi uyum yok ama işin kötüsü yanındaki santraforlarla da pek yok. bayern'i filan izliyosun misal müller-gnabry-musiala filan hangisi kerem'den eksik oyuncu? ama hepsi boş kaleye veya daha uygun pozisyona şut çektirmek için birbirleriyle yarışa giriyorlar. yunus geldi geleli kendi golünden önce arkadaşlarına bişey yaratma derdinde. pva'nın 2 yıllık düşüşü gibi boey'in sene başında sürpriz yumurta gibi çıkmasında yunus'un katkısı da yadsınamaz. ama kerem anca gol attığı günlerde topçu. bunlar santrafor özellikleri, kanat değil, hele bizim gibi yetenek havuzu zaten belli seviyede bi takımda. kerem'in misal bugün gol attı diye okan tarafından övülmesi üzücü bi tık, çünkü benim gözümde kerem'in sorunu hiçbir zaman golleri atması ya da atamaması olmamıştır.

Futbol cehaleti ile girdiğimiz bu savaşta galip çıkma şansımız yok. Acı bir gerçek

yaptırım yok ama.. adam biliyorum diyebilmek için kötüleyecek oyun ve oyuncular arıyor..

Geri
Üst Alt