boey’i çöp ilan edenlerle kerem’i kötüleyenlerin aynı olması

Kerem 2 gol attı ama yine kenarlardan içeri kat edip topları mindar etmesinde en ufak değişiklik yok. Yunusta aynı şekilde. Bu arkadaşlar kanatlardan düzgünce pas verse topu ayağında gevelemeyip basit oynasa dünkü maç 3-2 Giresun maçı da 1-0 bitmezdi. Genel anlamda eksiklikleri eleştiriliyor bu eleştirileri dinlerlerse kendileri içinde takım içinde iyi olcak. Bu elestriler niye hainlik oluyormuş. Doğruları söylüyo insanlar.
Art niyetliler kesin vardır ona lafım yok ama maç izleyen az buçuk futboldan anlayan herkes kanatlarımizdaki bencil oyunu görüyo ve buna itiraz ediyo.
Kimsenin konusuna karışmaya hakkım yok ama bu konu tek maçlık ve eksik yazılmış. Katılmıyorum..

bugün yusuf'u övüp yarın sövecek olanlar da onlar. bugün tüm geçişleri kesen aanholt'a sallayıp duran da onlar.

2 maç daha hata yapsa emin'e sövecek olanlar da onlar.

yunus'a bok atacak kadar düşen de onlar.

kulüp bu aptal ordusundan kurtulmazsa fenerden farkımız kalmayacak.
Aanholt denilen siyahi insani savunma burada

☆☆☆☆

Iyi oynayani nasil yuceltiyorsak kotu oynayan da elestirilir.

Marcao satilmaz yanariz batariz y. yan basariz diyen arkadaslar vardi. Topculara bu kadar baglanmaya gerek yok onemli olan performanslari.

Kerem'in oyunu hala olgun bir oyun olmaktan uzak ve cok bireysel. Yunus gibi takim oyuncusunu da kendine benzetmeye basladi, bu isin sonunda kaybeden Yunus olur.

Bariz #10 eksigimiz varken "ama mertens geldiiğğ" diyen arkadaslari da hatirliyorum, sefer aslinda iyi topcu gomisten ilk 11 hayatta olmaz sacmalama diyenleri de simdi ahkam kesiyorlar, neyse.

Iyiye iyi kotuye kotu diyebilene saygi duyarim burada topcu bitirmiyoruz milyonluk esekler hakkinda birkac yorum yapiyoruz.

☆☆☆☆

Gecen seneden beri iyi kumas var dedigim oyuncular: marcao mohammed boey morutan kerem

Morutan mohammed ins gittikleri yerlede basarili olurlar

Performans düşüklüğü maalesef bir gerçek her topçuda olabilir messi dahil, şu an kadrodaki her topçu değerdir bunlardan verim almak teknik heyetin görevi, 1 maçta aşırı övgü ya da eleştiri artık olmamalı bu devirde, Türk futbolunun en büyük sorunu aslında taraftar sorunudur herşey ordan başlıyor.

Sergioya laf edenlerde bunlar mi acaba?
İlk iki maç Sergio kötüydü renktas. Evet taraftarimizda sabır yok ama kötü oynamıştı doğal olarak kötü dediler ki bende yazmıştım iyi oyuncu ama toparlaması lazım böyle olmaz diye. Bunda yanlış yokki. Bazisi halende beğenmiyo saygı duyarım ama adama laf edemezsin ki. Hepimizin fikri aynı olsa forumda tek mesaj görürsün. Bu arada benim en çok beğendiğim oyunculardan biri kötü oynarsa yine eleştiririm ama. Zaten bu konu biraz insanların elestri hakkını elinden almak gibi. Hakaret kötü niyet olmadıkça elestri iyi birseydir

boş yapmayın ya.

eleştiri yapıyorlarmış, görüyoruz maç konusundaki eleştirileri. konuya hakim değilseniz de ahkam kesmeyin.

cahilin eleştirme yapma hakkı yok burada, birisi buna değinmiş. çöplüğe dönüştürüyorsunuz burayı ve dayanaksız altı boş ithamlarınızla bilgi kirliliği yaratıyorsunuz. istemiyoruz burada böyle bir ortam oluşmasını.

hele de konuda bir kendini bilmez varki mertens'e "bok gibi oyuncu" diyebilip hala da utanmadan konuya yazabiliyor.

gidin eleştiri sandığınız aşağılama/küfür/hakareti kahvede ya da twitterda yapın zira ikisinin birbirnden farkı yok.

Arkadaşlar Türkiye'de taraftar profili çok berbat. 80 milyonun futbol bildiği bir ortam. Herkes her boku biliyor. Bilmiyorum kelimesi yok insanlarda. Herkes her şeyi çok iyi biliyor.

Keremin elestirilmesi dogruydu ve ben de elestiriyorum sezon basindan beri(yapici olarak)

kendisinin karar alici pozisyonda oynayamayacagini, onyekuru gibi defans arkasina sarkan profilde oynamasi gerektigini soyluyordum, nitekim golu de oyle buldu dun.

Boeyi de yerin dibine gommedim ayrica, bu genelleme biraz sacma olmus.

Yani sezon başından beri dökülen Kerem’in vasat oyununu eleştirmeyecek miyiz? O zaman Taylan dahil diğerlerinin ne kusuru vardı. Taylan da bir sezon çok iyi top oynadı herkes el üstünde tuttu. Ona da şans vereydik. Gerçek hayat dahil herşey performansa dayalıdır. Performansın yoksa eleştirilmeye açık olman gerekir. O zaman Terim’i neden gönderdik daha başarılısı geldi mi? Geçmiş geçmiş de kaldı performansını sahaya yansıtıyorsan el üstünde tutulursun yansıtamıyorsan eleştiriyi de alırsın.

Sanırım burada eleştiri oyunculara bitik/çöp bu takımda işi olmaz diyenlere gelmiş. Boey konusunda geçen sene hatta bu sene başı kadro dışı olduğunda tüm forum ayağa kalkmıstı ki haklıydı forum. Sorun oyuncunun kötü futbolundan ziyade tavırlarıydı. Bu konuda ümit davalanın açıklamaları bile var. Kerem konusunda da adamın çok top kaybı yaptığını belirtmekte bir beis görmüyorum. Iyiye iyi demek kötüye kötü demek bizi Galatasaray yapan unsur bence yeter ki kantarın topuzu kaçmasın.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Kerem 2 gol attı ama yine kenarlardan içeri kat edip topları mindar etmesinde en ufak değişiklik yok. Yunusta aynı şekilde. Bu arkadaşlar kanatlardan düzgünce pas verse topu ayağında gevelemeyip basit oynasa dünkü maç 3-2 Giresun maçı da 1-0 bitmezdi. Genel anlamda eksiklikleri eleştiriliyor bu eleştirileri dinlerlerse kendileri içinde takım içinde iyi olcak. Bu elestriler niye hainlik oluyormuş. Doğruları söylüyo insanlar.
Art niyetliler kesin vardır ona lafım yok ama maç izleyen az buçuk futboldan anlayan herkes kanatlarımizdaki bencil oyunu görüyo ve buna itiraz ediyo.
Kimsenin konusuna karışmaya hakkım yok ama bu konu tek maçlık ve eksik yazılmış. Katılmıyorum..

Biz eleştiri yapılmasın mı demişiz?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

boey’i çöp ilan edenlerle kerem’i kötüleyenlerin aynı olması​

Başlık bu. Ben bundan şunu anlıyorum boey e çöp diyen olmuş bu yanlış bir tabir maalesef forumda bu var. Keremi kötüleyen diyo. Kötüleyen değil kötü olduğunu söyleyenler var. Kısmen haklılar da. Hakaret ayrı birşey ama burda vurgulanmamis Madem kötü sözler ve hakaret için açıldı bu baslik o zaman bunun vurgulanması lazım başlık ve içerikte. Bu şekilde açılırsa konu iyi niyetli eleştirenlerde zan altında kalıyor. İtiraz edenler buna itiraz ediyo. Yanlış mı bu anlamadim

boş yapmayın ya.

eleştiri yapıyorlarmış, görüyoruz maç konusundaki eleştirileri. konuya hakim değilseniz de ahkam kesmeyin.

cahilin eleştirme yapma hakkı yok burada, birisi buna değinmiş. çöplüğe dönüştürüyorsunuz burayı ve dayanaksız altı boş ithamlarınızla bilgi kirliliği yaratıyorsunuz. istemiyoruz burada böyle bir ortam oluşmasını.

hele de konuda bir kendini bilmez varki mertens'e "bok gibi oyuncu" diyebilip hala da utanmadan konuya yazabiliyor.

gidin eleştiri sandığınız aşağılama/küfür/hakareti kahvede ya da twitterda yapın zira ikisinin birbirnden farkı yok.
Kim o moron?

Söveceğim de..

Geri
Üst Alt