boey’i çöp ilan edenlerle kerem’i kötüleyenlerin aynı olması

Yani diyosun ki uykununda hesabını ver forumda
1071479.jpg

İlk iki maç Sergio kötüydü renktas. Evet taraftarimizda sabır yok ama kötü oynamıştı doğal olarak kötü dediler ki bende yazmıştım iyi oyuncu ama toparlaması lazım böyle olmaz diye. Bunda yanlış yokki. Bazisi halende beğenmiyo saygı duyarım ama adama laf edemezsin ki. Hepimizin fikri aynı olsa forumda tek mesaj görürsün. Bu arada benim en çok beğendiğim oyunculardan biri kötü oynarsa yine eleştiririm ama. Zaten bu konu biraz insanların elestri hakkını elinden almak gibi. Hakaret kötü niyet olmadıkça elestri iyi birseydir
Burada ciddi bir yanlış anlaşılma Olduğunu düşünüyorum biz eleştiri Yapılmasın demiyoruz bilakis yapıcı eleştirilerin Bundan faydalanmasını bilen oyunculara ciddi katkısı vardır.

Burada üzerinde durdugumuz konu oyunculara sahip çıkmak yerine yerin dibine sokan eleştiriden ziyade hakaret boyutuna varan ifadelerle oyuncuları kötüleyen pozitif ve negatif yanlarından bahsetmeden oyuncuyu sadece gömen yorumlar.

Üstelik bu çocukların çoğu genç ve emin olun internette haklarında yazılan bir çok yorumu dikkatle okuyup takip ediyorlar biz forum olarak düzeyli bir ortama sahip olduğumuzu düşünecek olursak sosyal medyada bunun 1000 beteri mevcut.

Öte yandan oyuncuların günlük performansı üzerinden göklere çıkarılması da yanlış ki kerem bundan etkilendiğini belirtti maçtan sonra.

Tekrar söylüyorum analitik bir zeka ile yazılmış negatif ve pozitif yanlarını belirten yapıcı eleştiriler tam da Forumumuzun amacıdır zaten, bu hususta kendinizi tutmanıza gerek yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Burada ciddi bir yanlış anlaşılma Olduğunu düşünüyorum biz eleştiri Yapılmasın demiyoruz bilakis yapıcı eleştirilerin Bundan faydalanmasını bilen oyunculara ciddi katkısı vardır.

Burada üzerinde durdugumuz konu oyunculara sahip çıkmak yerine yerin dibine sokan eleştiriden ziyade hakaret boyutuna varan ifadelerle oyuncuları kötüleyen pozitif ve negatif yanlarından bahsetmeden oyuncuyu sadece gömen yorumlar.

Üstelik bu çocukların çoğu genç ve emin olun internette haklarında yazılan bir çok yorumu dikkatle okuyup takip ediyorlar biz forum olarak düzeyli bir ortama sahip olduğumuzu düşünecek olursak sosyal medyada bunun 1000 beteri mevcut.

Öte yandan oyuncuların günlük performansı üzerinden göklere çıkarılması da yanlış ki kerem bundan etkilendiğini belirtti maçtan sonra.

Tekrar söylüyorum analitik bir zeka ile yazılmış negatif ve pozitif yanlarını belirten yapıcı eleştiriler tam da Forumumuzun amacıdır zaten, bu hususta kendinizi tutmanıza gerek yok.

Ben bunlara katılıyorum zaten anlatamadım tam olarak derdimi. Diyorum ki konu başlığı ve açıklama eksik ve altına yapılan bazı yorumlar yüzünden herkes üzerine alınmış. Açan arkadaş düzgün yazsa iyi olur.

Keremin elestirilmesi dogruydu ve ben de elestiriyorum sezon basindan beri(yapici olarak)

kendisinin karar alici pozisyonda oynayamayacagini, onyekuru gibi defans arkasina sarkan profilde oynamasi gerektigini soyluyordum, nitekim golu de oyle buldu dun.

Boeyi de yerin dibine gommedim ayrica, bu genelleme biraz sacma olmus.

Yapıcı eleştiriden bahsetmiyoruz renktaş

Ben bunlara katılıyorum zaten anlatamadım tam olarak derdimi. Diyorum ki konu başlığı ve açıklama eksik ve altına yapılan bazı yorumlar yüzünden herkes üzerine alınmış. Açan arkadaş düzgün yazsa iyi olur.
Konuyu açan arkadaş şuan mesajına cevap yazdığın @Melih Peker zaten :red:

Seninin uykun Insomnia kıvamına gelmeden git yat bence.

Açan kişi benim bazen üzerinde durulması gereken bir konuda clickbait yapmak gerekir
Yeterince dikkat çekildiğine inanıyorum

Abi foruma kural getirilemezmi. Galatasaray oyuncusuna hakaret vari mesajlar direk cezalandırılsin. Kimse yapamaz o zaman

Kerem'i sene başından beri eleştiriyorum, Kerem gibi genç bir oyuncunun Mertens kadar mücadele etmemesini eleştirmek oyuncuyu linç etmekse evet ben linç ediyorum.

Kerem gibi top tekniği iyi olan oyuncunun çok basit top kaybı yapmasının ardından bekini sürekli 2ye1 bırakmasını eleştirmek oyuncuyu linç etmekse evet ben linç ediyorum.

Kerem'in ayağına evet top çok yakışıyor özellikle de sırtı dönük kanatta topu aldığında dönüşlerine bayılıyorum, yeri geliyor 2-3 kişiyi ipe diziyor çok hoşumuza gidiyor ama çoğu zaman da yanlış karar verip kendisini boşa yoruyor. Topu ayağından çıkararak 2-3 kişiyi tek pasla oyundan düşürüp koşusuna devam etse zaten onu kaleciyle karşı karşıya bırakacak oyuncu grubu var yanında. Bunları yapmadığı için eleştirdim ben Kerem'i. Yapmamaya devam ederse yine eleştiri alacak. Daha akıllı oynayıp daha verimli olup kendisini geliştirip iyi teklifler alması kendi elinde. İyi olması için eleştiri yapmak bambaşka bir şey bundan adam olmaz demek bambaşka bir şey.

boş yapmayın ya.

eleştiri yapıyorlarmış, görüyoruz maç konusundaki eleştirileri. konuya hakim değilseniz de ahkam kesmeyin.

cahilin eleştirme yapma hakkı yok burada, birisi buna değinmiş. çöplüğe dönüştürüyorsunuz burayı ve dayanaksız altı boş ithamlarınızla bilgi kirliliği yaratıyorsunuz. istemiyoruz burada böyle bir ortam oluşmasını.

hele de konuda bir kendini bilmez varki mertens'e "bok gibi oyuncu" diyebilip hala da utanmadan konuya yazabiliyor.

gidin eleştiri sandığınız aşağılama/küfür/hakareti kahvede ya da twitterda yapın zira ikisinin birbirnden farkı yok.
Yuh, mertens e bok gibi oyuncu diyen mi var😄 bence kibar davranmissin adminim.. totem bile yapılmaz o cümleyle

Geri
Üst Alt