Boğaziçi Üniversitesi'nde Öğrenciler Konuşma Yapan Rektörü Protesto Etti

Kafamda pek canlandıramadım açıkçası, bana biraz sıkıyorsun gibi geldi :D
6c0dad2526903da42136158463b00969.jpg

bununla renktaş

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Benim için hiç bir gerçek apaçık ortada değil, Türkiye'de üniversite okumadığım için bir yorum yapamam.

Ancak sen yorumu geçtim düpedüz hüküm veriyorsun, üniversiteler insanların dinsizliğe yöneltiyor, bunu yazıp, arkasından birde senin düşüncende olan birine beraber bunları alt edeceğiz dersen empatiden falan bahsetmeysceksin.

Din bir inançtır, kimseye dayatılamaz, herkes istediğine inanıp istediği gibi yaşayabilir buna kimse karışamaz. Işte bunu anlayabilmek, kendini o insanın yerine koyabilmek empatidir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Ben kendimi o insanın yerine koyabiliyorum ve diyorum ki bu insanlar toplumdaki huzursuzluğun yegane sebebidir.

Türk toplumu birlik halinde kendi değerlerini korumakla mükelleftir. bu göreve yönelik bir sorunun varsa öncelikle bağlarını kopardığın ülkeni anlamaya çalışmanı öneriyorum.

verdiğim hükmün haklılığı aşikar. üniversite okuyanlardaki dinsizlik oranı çok yüksek ve bunun en büyük sebebi ise batı özentiliği. Vatanımın çıkarlarına aykırı üniversite mantığına karşıyım. Üniversiteler kadın üniversitesi ve erkek üniversitesi olarak ikiye ayrılmalı.

Ben kendimi o insanın yerine koyabiliyorum ve diyorum ki bu insanlar toplumdaki huzursuzluğun yegane sebebidir.

Türk toplumu birlik halinde kendi değerlerini korumakla mükelleftir. bu göreve yönelik bir sorunun varsa öncelikle bağlarını kopardığın ülkeni anlamaya çalışmanı öneriyorum.

verdiğim hükmün haklılığı aşikar. üniversite okuyanlardaki dinsizlik oranı çok yüksek ve bunun en büyük sebebi ise batı özentiliği. Vatanımın çıkarlarına aykırı üniversite mantığına karşıyım. Üniversiteler kadın üniversitesi ve erkek üniversitesi olarak ikiye ayrılmalı.
Benim tek bir özentim var oda bana bu Ülkenin, bu Cumhuriyetin bir ferdi olma imkanı sunan Atatürk ilkeleri.

Bunun dışında elhamdülillah müslümanım ama ibadetimi hangi derecede yaptığım, hayatın nimetlerindem ne derece yararlandığım sadece benim ile Yaradanın arasında ki bir mesele, başka kimseyi ilgilendirmez.

Nasıl sokakta birinin cübbeli, şalvarlı, türbanlı, çarşaflı, şortlu, mini etekli gezdiği, kimin oruç tutup tutmadığı, namaz kılıp kılmadığı, içki sigara içip içmediği beni ilgilendirmiyor ise.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Kendilerinden olmayan herkesi terörist ilan etmeye alıştılar. Önünüze gelene terörist diyecekseniz altını da doldurun kaçıp gitmeyin.

Git arife sala sende o zaman. Kötü bir şey mi söyledim sana ayrıca ? Sen isen ne uğraştıyorsun beni yazmışım sadece ki sen değilsen ki değilmişsin es geç işde.

Bayramın kutlu olsun bu arada kardeşim

ben degılım reıs bu mufik buyuk ıhtımal emrahtir iyi bayramlar abicim

Bilgilendirme:

Emre veya Recep adli tek vucuddan ibaret oldugu asikar insan evladiyla 1 alakam bulunmamaktadir.

Edit: Emrah'a Emre demisim kendisini tanimadigimi buradan anlayabirsiniz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt