Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Kafamda pek canlandıramadım açıkçası, bana biraz sıkıyorsun gibi geldi![]()

bununla renktaş
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafamda pek canlandıramadım açıkçası, bana biraz sıkıyorsun gibi geldi![]()
bak bu cümleden sonra içime kurt düştü, yoksa Recep gerçekten senmisin?Onunla ne oynayayım yav
-Tapatalk-
Benim için hiç bir gerçek apaçık ortada değil, Türkiye'de üniversite okumadığım için bir yorum yapamam.
Ancak sen yorumu geçtim düpedüz hüküm veriyorsun, üniversiteler insanların dinsizliğe yöneltiyor, bunu yazıp, arkasından birde senin düşüncende olan birine beraber bunları alt edeceğiz dersen empatiden falan bahsetmeysceksin.
Din bir inançtır, kimseye dayatılamaz, herkes istediğine inanıp istediği gibi yaşayabilir buna kimse karışamaz. Işte bunu anlayabilmek, kendini o insanın yerine koyabilmek empatidir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
bak bu cümleden sonra içime kurt düştü, yoksa Recep gerçekten senmisin?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Receple empati kurmayı severim.
Peki sempati ?
Vasfi Vuralcinsel yöne çekilebilecek söylemlere karşı mesafeliyim.
Benim tek bir özentim var oda bana bu Ülkenin, bu Cumhuriyetin bir ferdi olma imkanı sunan Atatürk ilkeleri.Ben kendimi o insanın yerine koyabiliyorum ve diyorum ki bu insanlar toplumdaki huzursuzluğun yegane sebebidir.
Türk toplumu birlik halinde kendi değerlerini korumakla mükelleftir. bu göreve yönelik bir sorunun varsa öncelikle bağlarını kopardığın ülkeni anlamaya çalışmanı öneriyorum.
verdiğim hükmün haklılığı aşikar. üniversite okuyanlardaki dinsizlik oranı çok yüksek ve bunun en büyük sebebi ise batı özentiliği. Vatanımın çıkarlarına aykırı üniversite mantığına karşıyım. Üniversiteler kadın üniversitesi ve erkek üniversitesi olarak ikiye ayrılmalı.
reis benle alakası ne arif hiyarına uyup bana sallıyorsun yahuTroll ise küfür !!! Değilse bir yarım gramm beyin. Recep ise...ulen recep ne uğraştırıyorsun beni burada
Git arife sala sende o zaman. Kötü bir şey mi söyledim sana ayrıca ? Sen isen ne uğraştıyorsun beni yazmışım sadece ki sen değilsen ki değilmişsin es geç işde.reis benle alakası ne arif hiyarına uyup bana sallıyorsun yahu
Git arife sala sende o zaman. Kötü bir şey mi söyledim sana ayrıca ? Sen isen ne uğraştıyorsun beni yazmışım sadece ki sen değilsen ki değilmişsin es geç işde.
Bayramın kutlu olsun bu arada kardeşim
Bilgilendirme:
Emre veya Recep adli tek vucuddan ibaret oldugu asikar insan evladiyla 1 alakam bulunmamaktadir.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi