Bogdan Stancu Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bogdan Stancu Galatasaray'da

Romanyanın en önemli forveti bugün için...

5 milyona formica yı almayıp 5,5 a bu adamı almak ne kadar mantıklı bu becali sahtekarın biridir iyi kazık attı bize

Neden tutmaz?Batdal,dan yararlı olacağına şüphem yok en azından.

Bizim Baros kalitesinde bir forvet almamız lazımdı,kaç aydır söylüyorum bu fikrimi zaten.Stancu'nun bu takımı taşıyabilecek kalitede bir forvet olduğunu da düşünmüyorum.Cisse,Mutu vb. bir transfer beni daha çok mutlu ederdi.Batdal örneği alakasız olmuş.

5 milyona formica yı almayıp 5,5 a bu adamı almak ne kadar mantıklı bu becali sahtekarın biridir iyi kazık attı bize

formicayi israrla öneren scout ekibimiz diyorlardi

eger bu transfer (formica) olmazsa, demek ki Hagi "baslarim formicanizina, bana stancuyu ya alin yada alin" demis.

Formica ve biglia hala scoutgsnin sayfasında var

inanamıyorum takımda forvet pozisyonunda oynayan oyuncu sayısı rekor düzeye ulaştı :(:( ağlamak istiyorum ya

kağıt üstünde cok kötü bir kadromuz var.eski bjk kadrolarına benziyor.

Bizim Baros kalitesinde bir forvet almamız lazımdı,kaç aydır söylüyorum bu fikrimi zaten.Stancu'nun bu takımı taşıyabilecek kalitede bir forvet olduğunu da düşünmüyorum.Cisse,Mutu vb. bir transfer beni daha çok mutlu ederdi.Batdal örneği alakasız olmuş.
İlla 29-30 yaşındamı olacak aldığın adam bu çocuk 23 yaşında daha tutarsa 10 sene oynar rahat.

Yapısı Necatiye benziyor..

Baros

----Stancu___-

İlla 29-30 yaşındamı olacak aldığın adam bu çocuk 23 yaşında daha tutarsa 10 sene oynar rahat.

Senin tutarsa diye transfer yapma lüksün yok takımın hali ortadayken.Garanti iş yapmak zorundasın.

bence bundan sonra birde volkanı alıp misimovicide affederlerse takım sağlam basmaya başlar dün misi röportaj yapış "benim bu durumda olmamdan galatasarayın nasıl bir fayda sağladığını anlamıyorum" demiş aynı soruyu bende çok merak ediyorum.

Formica bence gelir transfer kapanir

Bu da mi bir Alex degil ya? :( Bu da mi gol degil be :(

Senin tutarsa diye transfer yapma lüksün yok takımın hali ortadayken.Garanti iş yapmak zorundasın.
Bu sezon kaybedilecek bir şey yok inan renkdaşım.Trabzonsporla aramızda 4-5 puan olsa hak verirdim sana.Sene sonuna kadar az çok belli eder kumaşını zaten.Yararlı olamayacağı anlaşılırsa en geç yazın gönderilir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt