Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Cevap: Bogdan Stancu Galatasaray'da
Romanyanın en önemli forveti bugün için...
Romanyanın en önemli forveti bugün için...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet birden fazla alex ederOlamıyorum.![]()
![]()
5 milyona formica yı almayıp 5,5 a bu adamı almak ne kadar mantıklı bu becali sahtekarın biridir iyi kazık attı bize
5 milyona formica yı almayıp 5,5 a bu adamı almak ne kadar mantıklı bu becali sahtekarın biridir iyi kazık attı bize
Neden tutmaz?Batdal,dan yararlı olacağına şüphem yok en azından.
İlla 29-30 yaşındamı olacak aldığın adam bu çocuk 23 yaşında daha tutarsa 10 sene oynar rahat.Bizim Baros kalitesinde bir forvet almamız lazımdı,kaç aydır söylüyorum bu fikrimi zaten.Stancu'nun bu takımı taşıyabilecek kalitede bir forvet olduğunu da düşünmüyorum.Cisse,Mutu vb. bir transfer beni daha çok mutlu ederdi.Batdal örneği alakasız olmuş.
İlla 29-30 yaşındamı olacak aldığın adam bu çocuk 23 yaşında daha tutarsa 10 sene oynar rahat.
kağıt üstünde cok kötü bir kadromuz var.eski bjk kadrolarına benziyor.
İlla 29-30 yaşındamı olacak aldığın adam bu çocuk 23 yaşında daha tutarsa 10 sene oynar rahat.
Bu sezon kaybedilecek bir şey yok inan renkdaşım.Trabzonsporla aramızda 4-5 puan olsa hak verirdim sana.Sene sonuna kadar az çok belli eder kumaşını zaten.Yararlı olamayacağı anlaşılırsa en geç yazın gönderilir yani.Senin tutarsa diye transfer yapma lüksün yok takımın hali ortadayken.Garanti iş yapmak zorundasın.
kagit üstünde yada altinda
yavas yavas tam süper lig icin bir takim kuruyoruz.
genc ve mucadelci.