Bogdan Stancu Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bogdan Stancu Galatasaray'da

B_fab3133dcb7a209e05fc964cfb2538dc.jpg

Rumen yorumcuların çoğu hatta hepsi ligin en iyi forveti diyor ,yani çok istediğiniz Traore´den daha iyi .

trabzonda colman selçuk ceyhun(bazen engin vb) oyuncular oynuyor arka 3 lüde.hepside oyunu çift yönlü oynayan oyuncular.defansif yönleri zayıf ama en sağlam orta sahalardan biri trabzonda.aynı şey barçada geçerli.günümüz futbolda kasaplara yer yok.culio yekta cana yeterli olur.hatta cana yerine biglia gelse daha iyi olur.

Sercana benziyor bu adam ya.

Sercana da, 19/20 yasinda olmasina ragmen 30 yasinda gibi yasli görünüyor, Sitancu da öyle :)

traore bu sene 7 gol atmış romanya liginde. stancu 13 gol. bizim ligin emenikesi işte.

Transfer nöbeti neden kapalı belli bir topiçte bulunmak daha iyi bence..

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Galatasaray'da sıcak saatler...

İsmi Bogdan değil de Adrian Stancu yada Christian Stancu olsaydı daha afilli olurdu :)

Stancu=Necati

Zaman zaman forvet arkasındada oynamış..Uzaktan şutlarıda iyimiş.Baros'unda umarım devamlılığı olur..

1.1m/1.2m/1.25om euro garanti + maç başı 10.000 euro yani yıllık net kazanç 1.6-1.7m euro. Yuh Bukreş'ten 150 bin euro kazanan adama 11 katını vermek için mi bu kadar beklediniz, pazarlık yaptınız.

Saat 15:00 te polat istifa eder olağanüstü genel kurulla yeni yönetim gelir onlarda misiyi affeder hagi bunu kabullenemez ve istifa eder yeni yönetim terimi getirir nasıl senaryo

5m euro + gelecekteki satıştan pay, bonservis olarak da cazip bir miktar değil.

1.1m/1.2m/1.25om euro garanti + maç başı 10.000 euro yani yıllık net kazanç 1.6-1.7m euro. Yuh Bukreş'ten 150 bin euro kazanan adama 11 katını vermek için mi bu kadar beklediniz, pazarlık yaptınız.

Bence beklenilen isimler ikna edilemediler. Yoksa hem Yekta hem de Stancu bu rakamlara transferin ilk haftası halledilebilir.

Saat 15:00 te polat istifa eder olağanüstü genel kurulla yeni yönetim gelir onlarda misiyi affeder hagi bunu kabullenemez ve istifa eder yeni yönetim terimi getirir nasıl senaryo

güzel senaryo..hollywood'a layik :)

terim yine gelmesin aga be...yanliz su yeni transfeler nolacak ozaman?? elimizde patlar hepsi

Terim yeni gelen oyuncuları beğenmez, yeni transferler ister, 10 gün kala transfer yapmak için tranfer yapılır, bir çuval para harcanır, olan yine taraftara olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt