Burak Bilim
Kırmızı Üye
- 26 Ocak 2009
- 1.213
- 530
- 1.683
Cevap: # Bogdan Stancu
30 yaşına gelmiş bir hedefi olmayan cisseden daha iyidir.
30 yaşına gelmiş bir hedefi olmayan cisseden daha iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi transferde hiç hata yapmadı ki, ilk gelişi de dahil buna. Ne yenisi?
Hagi'nin adını ağzına almadan önce besmele çek.Kazık mazık geçiniz. Komplo teorilerini başka yerlere sakla.
Futbolcu Hagi icin herzaman saygım sonsuz , ama teknik adam Hagi icin aynılarını söyleyemem.
Stancu anca boş kaleye gol atar 2 sene bekleriz sonrada bedavaya romanya'ya döner .
Stancu anca boş kaleye gol atar 2 sene bekleriz sonrada bedavaya romanya'ya döner .
Bizim millet kadar etiket meraklısı, izlemeden, bilmeden yorum yapan adam yok.
Çok fm oynuyosun galıba nasıl boyle bı yorum yapıyosun anlamak güç..![]()
Bu adamı fm'den tanıyorum evet 2008'de romen futbolunun yeni Mutu'su diye lanse edildi . Ama son 3 yılda beklenen cıkısı maalasef gösteremedi. Türkiyedeki defanslar arasında ikili mücadelelerde cok zayıf kalır . Eger zaten attıgı golleri izlerseniz coğu boş kaleye bireysel attıgı bir gol ben hatırlamıyorum. Hagi'nin bize attığı bir kazık olarak tarihe yazılcaktır. Misimovic gibi adamı kadro dısı bırakıp culio , stancu gibi adamlardan fayda beklemek gercekten cok acı bir durum. Adama gülerler. Hala kimse neden Misimovic'in kadro dısı bırakıldıgını bilmiyor ve bunu sorgulamıyor !
Reis sen bu adamı baya izledin , özellikleri nelerdir ?Valla youtube görüntüleri yanıltabilir ama en azından yetenekleri hakkında biraz bilgi verir .Bu adamın tüm golleri al da at dercesine bırakılan pozisyonlarda .Yetenek ve bitircilik olarak fazla birşey göremedim .Üstelik Rumen futbolcuların elimizde patlaması ,baya umutsuzum şu anda ,biraz olumlu bir analize ihtiyacım var . Sana zahmet![]()
Fizik gücü iyi olan ve golü koklayan santrafor diyebilirim.23 yaş iyi bir yaş.Gelişim gösterebilir. Baros gibi sprinter değil ama Romanya liginin en iyi forveti olduğuna şüphe yok.Bitiricilik yönünden Türkiye'deki bütün forvetleri cebinden çıkarır.
Pas özelliği iyi ve ikinci forvet olarak da görevini yerine getirir.
Bana göre değeri maksimum 4 milyon euro'dur ama 6'ya alındıysa fazla olmuş. Ama bizde başarılı olur.