# Bogdan Stancu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Bogdan Stancu

30 yaşına gelmiş bir hedefi olmayan cisseden daha iyidir.

Hagi transferde hiç hata yapmadı ki, ilk gelişi de dahil buna. Ne yenisi?

200120111500075545979_3.jpg

200120111500185549986_3.jpg

Hadi bakalım aldırdın yine adamını Hagi.

Takıma faydalı olması dilekleri ile...

Hoşgeldi.

Stancu anca boş kaleye gol atar 2 sene bekleriz sonrada bedavaya romanya'ya döner .

Bizim millet kadar etiket meraklısı, izlemeden, bilmeden yorum yapan adam yok.

Adam geldi sonuçta niye saçma şeyler düşünüyosun biz desteğimizi verelim bekleneni verirceğini inanıyorum istatistik verileride gayet iyi

Adam Romanya kasap liginde 18 maçta 13 gol atmış. Daha ne yapsın? Romanyadaki 13 gol Hollanda'daki 13 e benzemez, bunu da düşünün konuşmadan önce

Stancu anca boş kaleye gol atar 2 sene bekleriz sonrada bedavaya romanya'ya döner .

Ya bi gelsin bi durun bakalım bi izleyelim ya. Bu adamlar bunu defalarca izlemislerdir. Gencecik çocuk bura ona büyük fırsat. Hagi de alsın karsısına anlatsın ortamı hem Hagi gibi bir adam iş yapar diyorsa vardır birşeyler. Ha ortaya koyar koyamaz ama bu yaşta bir adm için risk alınır hemde şu sezonda. İnşallah hayırlı olur artık goller görmek istiyoruz.

Bizim millet kadar etiket meraklısı, izlemeden, bilmeden yorum yapan adam yok.

Reis sen bu adamı baya izledin , özellikleri nelerdir ?Valla youtube görüntüleri yanıltabilir ama en azından yetenekleri hakkında biraz bilgi verir .Bu adamın tüm golleri al da at dercesine bırakılan pozisyonlarda .Yetenek ve bitircilik olarak fazla birşey göremedim .Üstelik Rumen futbolcuların elimizde patlaması ,baya umutsuzum şu anda ,biraz olumlu bir analize ihtiyacım var . Sana zahmet :)

Çok fm oynuyosun galıba nasıl boyle bı yorum yapıyosun anlamak güç..:(

Bu adamı fm'den tanıyorum evet 2008'de romen futbolunun yeni Mutu'su diye lanse edildi . Ama son 3 yılda beklenen cıkısı maalasef gösteremedi. Türkiyedeki defanslar arasında ikili mücadelelerde cok zayıf kalır . Eger zaten attıgı golleri izlerseniz coğu boş kaleye bireysel attıgı bir gol ben hatırlamıyorum. Hagi'nin bize attığı bir kazık olarak tarihe yazılcaktır. Misimovic gibi adamı kadro dısı bırakıp culio , stancu gibi adamlardan fayda beklemek gercekten cok acı bir durum. Adama gülerler. Hala kimse neden Misimovic'in kadro dısı bırakıldıgını bilmiyor ve bunu sorgulamıyor !

Bu adamı fm'den tanıyorum evet 2008'de romen futbolunun yeni Mutu'su diye lanse edildi . Ama son 3 yılda beklenen cıkısı maalasef gösteremedi. Türkiyedeki defanslar arasında ikili mücadelelerde cok zayıf kalır . Eger zaten attıgı golleri izlerseniz coğu boş kaleye bireysel attıgı bir gol ben hatırlamıyorum. Hagi'nin bize attığı bir kazık olarak tarihe yazılcaktır. Misimovic gibi adamı kadro dısı bırakıp culio , stancu gibi adamlardan fayda beklemek gercekten cok acı bir durum. Adama gülerler. Hala kimse neden Misimovic'in kadro dısı bırakıldıgını bilmiyor ve bunu sorgulamıyor !

Önyargılı olmıyalım ıstemesekde ıstesekte geldı beklıyelım gorelım destek verelım...

Reis sen bu adamı baya izledin , özellikleri nelerdir ?Valla youtube görüntüleri yanıltabilir ama en azından yetenekleri hakkında biraz bilgi verir .Bu adamın tüm golleri al da at dercesine bırakılan pozisyonlarda .Yetenek ve bitircilik olarak fazla birşey göremedim .Üstelik Rumen futbolcuların elimizde patlaması ,baya umutsuzum şu anda ,biraz olumlu bir analize ihtiyacım var . Sana zahmet :)

Fizik gücü iyi olan ve golü koklayan santrafor diyebilirim.23 yaş iyi bir yaş.Gelişim gösterebilir. Baros gibi sprinter değil ama Romanya liginin en iyi forveti olduğuna şüphe yok.Bitiricilik yönünden Türkiye'deki bütün forvetleri cebinden çıkarır.

Pas özelliği iyi ve ikinci forvet olarak da görevini yerine getirir.

Bana göre değeri maksimum 4 milyon euro'dur ama 6'ya alındıysa fazla olmuş. Ama bizde başarılı olur.

3. Sınıf bir dünya ülkesinin, 2. sınıf futbol takımı olduk. Teşekkürler Ednanlar.. Tarih sizi unutmayacak. Ömrüm oldukça bol bol anacağım sizi(!).

Fizik gücü iyi olan ve golü koklayan santrafor diyebilirim.23 yaş iyi bir yaş.Gelişim gösterebilir. Baros gibi sprinter değil ama Romanya liginin en iyi forveti olduğuna şüphe yok.Bitiricilik yönünden Türkiye'deki bütün forvetleri cebinden çıkarır.

Pas özelliği iyi ve ikinci forvet olarak da görevini yerine getirir.

Bana göre değeri maksimum 4 milyon euro'dur ama 6'ya alındıysa fazla olmuş. Ama bizde başarılı olur.

Bende bu adam sezon seno Hagi kovulur ve Hagi ile birlikte Romanya'ya döner diyorum. Misimovic affedilir ve Kral olur .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt