Bonzai Belası Can Almaya Devam Ediyor

Olaya neden sadece kullanıcılar açısından bakıyorsunuz? Az zarar vermiş, çok zarar vermiş şahsen benim umrumda değil. Kendileri bilir. Onların hayatı. Ama ben yolda yada sokakta gezerken kafası güzel bir adama denk gelmek istemiyorum. İster alkol almış olsun, ister uyuşturucu. Gitsin evinde kullansın. Bir yerde benim rahatım, benim can güvenliğim tehdit altında oluyorsa ve buna herhangi bir madde veya içki sebep oluyorsa ben o şeyin zararını ölçmem, savunmam, savunanları da kınarım!

Alkol ve uyuşturucu kullanıp toplumun içine karışmanın yasaklanması lazım. Belli bir promilden sonra alkollü birinin sadece trafiğe değil yaya olarak dışarıya çıkması da yasaklansın. Kullandıkları maddelerin zararlarını herkes kendi içerisinde yaşasın tüm topluma bulaşmasın.

Eminim okullarda uyuşturucunun zararları hakkında eğitim verilmiyordur.

Bu videoyu çekmek ne kadar saçma bişeydir. Uyuşturucuya gerizekalılıktan ,karaktersel zayıflıktan,aile durumu vs vs binlerce sebepten başlanabilir. Ama sen gelmişsin resmen teşhir ediyosun çocukları.Sanki çocuklar senin anlattıklarını hatırlayacakmış gibi bi de orda ders veriyosun sırası mı onun? Onu geçtim sağdaki çocuk(bonzainin ne etkisi var bilmem ama) ölüyor lan bi ambulans filan çağırmışındır inşallah . Sen hala video peşindesin.Bu videoyu çekip internete atmak da büyük bi ayıp gibi geliyor bana.

İnsan nasıl bu tribe girer. Çocuklar maymun olmuş? Kime ne ispat etmeye çalışıyorlar?

Kanım dondu resmen.

İnsan kendini niye bu hale getirmek ister anlayabilmiş değilim.

Yazık cidden, çok yazık.

Hele 2. videoda ki çeken adama diyecek söz dahi yok.

Can çekişiyor orada, hala garip garip işler yapıyor birde.

Ya adamların hayat gayesi yok,eğitim yok,insan yerine konma yok,sahip olabilecekleri bir lüks yok işte onlarda böyle sürükleniyor ister istemez hani olanı veya yapılanı makul gösterme gibi bir çabam yok ama anlamak çok zor değil doğru olmasa bile.

bu bonzai eroin gibi birsey galiba asiri bagimlilik yapiyordur vid'den cikardigim bu

Bu mantıkla "Meyhaneciler Buraya" konusunuda kapatalım. Esrar sigara ve alkolden daha zararsız olduğu defalarca kanıtlanmış birşey. Ha her gün içersen o başka. Sonuçta her gün alkol alırsan da zararlı çıkarsın.

duvara konusuyorsun sero

alkolun yuceltildigi bir ulke sonucta turkiye... esrar hakkinda yazilanlarda bunu gosteriyor

Esrarı iyi birşey gibi yazıp gençleri cesaretlendirmeyin.

Bu işlerin nasıl döndüğünü hepimizden daha iyi polisler biliyor. O zaman polisler bunu bitirecek kardeşim bitirmiyorlarsa ben bu işte bi bit yeniği ararım. Hemen hemen bütün şehirlerde teşko mahalleler var. Mesela İzmir'de Tepecik semtinin mahalleleri. Hepsinde her türlü illegal olay var. Bunu halk biliyorken polis mi bilmeyecek? Hepsi bizden daha iyi biliyor. Yap baskını kardeşim ver 15er yıl hapis, içene de satana da daya cezayı bak bakalım ondan sonra böyle yaygın oluyormu. Devlet saçma sapan olaylarda ceza lüksünü kullanırken uyuşturucuya RESMEN göz yumuyor.

Bonzai yurt dışında tarım ilacı olarak kullanılıyor halk arasında fakir erogini bizde Allah ıslah etsin beterinden korusun.. Bende bi arkadaşa sahit olmuştum herif bildiğin mala bağladı halüsinasyon görmeye başladı falan

Almanyada ilk ciktigi zamanlar bunlari tütsü diye acik acik dükkanlarda satiyorlardi. Sonra icinde sentetik kenevir oldugu icin satisi yasaklandi. Degisik degisik triplere yol acar ve bircok insan tek kullanisdan sonra kafayi yemis durumda. 8-12 saat Suren Panik ataklar ve bogulma korkusu yasayanlar var.

OLay yine eğitime dönüyor..Bu tip maddeleri kullanan kişiler ya okulda ya iş hayatında devamlı başarısız olmuş,yetersiz aile eğitimi almış kişiler maalesef..Toplumdaki eksik yanlarını böyle gidermeye çalışıyorlar.. Amsterdamda adamlar belli yerlerde serbest bırakmışlar ama adamlar gerekli eğitimi de vermiş çocuklarına.. Adamlar bizimkiler gibi barzoluktan,kendini bir b.k sanmak için içmiyor eğlence keyif amaçlı kullanıyor..Ha ben her türlüsüne %100000 karşıyım ...

Ayrıca uyuşturucu madde satanların cezası müebbet olursa gençlerin ulaşmasını önlemek için güzel bir önlem olur.

Böyle Bali,Tiner vs gibi şeyler kullananlarla aynı şey, gram acımıyorum. Gebersinler.

İçmesinler. Biz de lise okuyoruz bizim de kullanan arkadaşlarımız var ama bulaşmıyoruz. İsteyen bulaşır alır. Öyle ucuz bir dalga da değil. İçmesinler. Net. İçip de ölüyorsa da kendi kazdığı çukura düşmüş olur. Başında aile olmayan çocuklara vs lafım yok ama yine de aklı başında olan biraz mantıklı düşünen bir insan içmez

bebeler içerse böyle yamulur. iki yıla yakın bir süre bu maddeyi kullandım bu maddeyi anca müptela insan kaldırabilir ve diğer maddelere göre de on numara ortam olur.. çok farklı kafa.. ama insanı erken çökertiyor ve başta bağımlılığı olmadığı düşünülüyor ama sonra bi bakıyosun 2 sene geçmiş yüzün gözün çökmüş psikolojin bozulmuş başka şeylerden tat almayı çoktan unutmuş ve sen bunu fark edememişsin bile.

bu meret kendisini insan hayatının tam orta noktasına koymayı çok iyi biliyor. tutuldu mu çok fena gidiyorsun. tüm samimiyetimle söylüyorum allah kimseyi düşürmesin. hele hele bünyesi zayıf olanlar fazla bir şey kullanmamış olanları sırf merak edenleri allah daha çok korusun. ölümle sonuçlanmazsa bile hastanelik olaylarla sonuçlanabilir

Geri
Üst Alt