Bonzai Belası Can Almaya Devam Ediyor

öyle bir algı yaratıldı ki;

Bonzai'ye hayır!!! esrara, kubara, şekere, kokaine, eroine evet. ama bonzaiye hayır!!!

Vucudunu uyuşturan her türlü maddeye hayır!

Özenti, başka hiç bir şey değil.

Böyle seyler kullananin ben Beyin varligindan süphe ederim.

Bunu 1 sene kunlananlar ölüyormuş diye okumuşdum galiba geçenlerde.

Bonzai , sanki kamasutra kitabından alınmış isim

Bir de böyle bir uyustrucu var Rusya'da popüler +18
[media]https://www.youtube.com/watch?v=WDHIAQ1aLPs[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=BMBYgfE0NhQ[/media]

Bu malı kullanan maldır,kısa ve öz.

Bu yeni çıktığı zamanlarda doktorlar diyordu 1-2 yıl boyunca sürekli kullanımda kesinlikle insanı öldürür diye. Son günlerde sık sık bonzaiden ölen insan haberleri gelmeye başladı. İşte son yıllarda sürekli içmeye başlayan gençleri öldürmeye başladı bu illet. Böyle devam ederse çok ciddiyim gerek İstanbul'un gerek Ankara'nın gerekse de İzmir'in sevilen birçok insanı hayatını kaybedecektir. Çünkü bu dalgayı çok kişi içiyor, sevdiğimiz de sevmediğimiz de birçok insan içiyor..

Bu yeni çıktığı zamanlarda doktorlar diyordu 1-2 yıl boyunca sürekli kullanımda kesinlikle insanı öldürür diye. Son günlerde sık sık bonzaiden ölen insan haberleri gelmeye başladı. İşte son yıllarda sürekli içmeye başlayan gençleri öldürmeye başladı bu illet. Böyle devam ederse çok ciddiyim gerek İstanbul'un gerek Ankara'nın gerekse de İzmir'in sevilen birçok insanı hayatını kaybedecektir. Çünkü bu dalgayı çok kişi içiyor, sevdiğimiz de sevmediğimiz de birçok insan içiyor..

İçen gebersin yani... Zaten geberteceğini bile bile içiyor...

Son haftalarda da Yoğun Bakım ünitemize çok sayıda bonzai vakası yatmaya başladı. İlk defa hastane'de şahit oldum. Şimdi burada konuyu görünce şaşırdım açıkçası. Kafa olarak çevrende ki herşey yavaşlıyor ve ya sen diğerlerine göre 10 kat hızlı yaşıyorsun dediklerini duydum. Çok enteresan.

Peki bunu icenin hic mi sucu yok?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt