Bordeaux Analizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Bordeaux Analizi

Orta sahası çok iyi adamların hepsi vızır vızır.Ancak defanslarını kötü yakalayabilme şansımız yüksek bazen çok ağır kalıyorlar tek yapmamız gereken oyunu kalemizden uzak bölgede oynamak üzerimize gelmelerini beklersek duman oluruz.

dun psg macında ızledım dıkkatle gayet ıyı bır takım ve cok kosuyorlar ozellıkle gobekte dıarra gourcuff ıkılısı cok etkılı...

Sağlam Bir ekip ...

Savunma zaafları bizden biraz daha fazla ... Ofansif olarak eşit gibiyiz. Orta sahada Topa yeteri kadar sahip olabilr ve oyunu yönlendirmey ibaşarabilirsek, orda da burda da yenebiliriz.

Bordeaux'un en zayıf tarafı bence sağ kanatları. Monaco maçını da izledim 3 golü de sağ kanatdan yediler. Dünkü maçta da ilk golü atana kadar PSG iki net pozisyon buld ve ikisi de sağ kantdan gelişti. Arda ve / veya Kewell için bir maden olduğunu düşünüyorum o bölgede.

Monaco maçında 4 gol attıkları 2. yarı da Monaco'nun geri çekilmesi ve rakibin üzerine gelmesine izin vermesi skorun o noktaya gelmesinde esas etkendi. Yani bu takıma karşı oyunu geride kabul etmeden mutlaka ileride basmak gerekiyor. Eğer üzerimize gelmelerine izin verirsek tıpkı Hertha Berlin maçının son 15 dakikasındaki gibi Gourcuff-Cavenaghi-Chamakh-Mendel 4'lüsü ile bizim 4 silahşörler gibi ceza sahsı çevresinde çok etkili pas trafiği kuruyorlar ve aralara çok tehlikeli toplar ile adam kaçırıyorlar.Ayrıca Gourcuff ceza sahası çevresinden hiç sakınmadan vuruyor kaleye, kesinlikle rahat bir şekilde şut attırmamak lazım.

PSG maçın başındaki pozisyonları değerlendirse maçın gidişatı değişebilirdi, ha bordo muhtemeln kazanırdı ama bu akdar kolay olmazdı. PSG orta sahasında oyuna yaratıclık katan bir adam yoktu, oyununn genel yükü Makalele üzerine yığılmıştı O'nun da hem defansif hem de ofansif anlamda katkı vermesi kolay olamazdı ki olamadı da zaten. Bu nednele PSG topa hükmedemedi ve çabuk kaybetti topları. Tabiki bu kaybedişte Bordo'lu oyuncuların yaptığı presin ve alan daraltmaların da etkisi oldu. Bizim orta sahanın daha yükske pas yüzdesi ile oynayacağını düşünürsek PSG ile karşılaştırma yapmanın çok doğru olmayacağı ortaya çıkacaktır.

Defansları konusunda genel kanıya katılıyorum zaafları var, oradan bize ekmek çıkabilir.

Tur ile ilgili genel endişem takımımızın defnsif direnci ve gücü turun sonucunu belirleeycek. Özelllikle Fransada'ki maçta takım halinde savunma yapar ve bu savunmayı orta sahanın ilerisinden başlatır isek işimiz oldukça kolaylaşır.

Sağ kanatları zayıfsa maçların ikisinide kazanırız.

Mac oynanmadan kazanılmaz ;)

genç yetenekse onlarda da var

bu defansla işimiz zor

ancak ben Lincoln'e güveniyorum

tek basına o kazandırırsa kazandırır

yok yatarsa eleniriz ancak kendini gösterir diye düsünüyorum

Baroş'a da güvenim var gecen sene 2 beceriksiz yüzünden elendik bordeauxa bu sene baroş

kacırmazsa lincoln'un paslarını eleyebiliriz

Arkadaşlar birde sorum var Alou Diarra hangi takımda bilen varmı :D

Gourcuff çok güzel gol attı azda şansı yardım etsede çok güzel çalım attı kısa alanda

Lincoln'un İBB attıgı gol gibi :)

Ben bordeaux takımındaki en zayıf halkayı diawara olarak görüyorum defansta onun arkasına rahatlıkla sarkarız.Zaten hatırlarsanız geçen seneki maçlarda en çok açık veren oyuncu diawaraydı.

Oli.,Benfica ve H.Berlin maçları öncesindeki tedirginlikler bu maçtada var.Bu iyiye işaret.Bizimkiler tam ciddiyetle oynarsa Bordo'yu da tokatlarız...

Ben bordeaux takımındaki en zayıf halkayı diawara olarak görüyorum defansta onun arkasına rahatlıkla sarkarız.Zaten hatırlarsanız geçen seneki maçlarda en çok açık veren oyuncu diawaraydı.

En zayıf halkaları kalecileri ve stoperleri.Havadan oynayarak gol atacağımızı zannetmiyorum bu maçta Baros, Aydın, Yaser gibi oyuncular şart hızlı hücümlarla gol atabiliriz.Pas trafiği çok önemli Lincoln ve Arda ya büyük iş düşecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt