Bordeaux Başkanı Lopez'den Mohamed'e Mesaj: "Biz onun yanındayız"

Mustafa’nın ocakta parasını ödedik diyelim adam bizle sözleşme imzalamak zorunda değil mi? İmzalamazsa ne olur?

şimdi bu mustafa istemezse biz zamalek denen kulübe ödemesini yapsak dahi gelmeyebiliyor mu

bunu mustafa'yı isteksiz ve kulübü sallamayan tavırlarda görünce 6 ay önce fln da sormuştum, bazı üyelerimiz iplerin sadece ve sadece bizde olduğundan emindi hala öyle mi?

Biz de mutlu olmadığı vücut dilinden belli zaten.
Bu arkadaşa da kaç kurtar kendini demek düşer bize.

Buradan da iş bilmez yöneticilere slm olsun. Hocanın da hatası büyük.
Bonservisini almamız Mohamed'in performansı belirlemiyor işte FT hocam.
O bonservis elinde olsa şimdi kasanda +9 ya da Halil'in bonservisi olurdu.

Neyse takılsın 6 ay, Ocak'ta yine bir türlü elimize bulaştırıp zararlı çıkarız bu olaydan.

Gscimbom mobil

Mostafa Muhammed ve Marcao çözülmesi ve üzerinde durulması gereken meseleler. Çok değerli oyuncular. Süreci olabildiğince ıyi yönetmeliyiz. Mostafa 'nın bonservisi alınmalı.

Bu iki oyuncudan iyi borservis geliri elde edebiliriz. O yüzden akıllıca davranmak gerekir.

Mustafa’nın ocakta parasını ödedik diyelim adam bizle sözleşme imzalamak zorunda değil mi? İmzalamazsa ne olur?

Normalde o sözleşme bir kaç madde eklenerek imzalı kasada duruyordur.
Yani ben bir kulübün yöneticisi olsam öyle yapardım.
Eğer bonservisi alınırsa diye de eklerdim.
Genel olarak bizim yöneticilerde laubali bir tavır var.
Zamanı gelsin konuşuruz anlaşırız modunda takılan yönetici tipi.

Gscimbom mobil

Normalde o sözleşme bir kaç madde eklenerek imzalı kasada duruyordur.
Yani ben bir kulübün yöneticisi olsam öyle yapardım.
Eğer bonservisi alınırsa diye de eklerdim.
Genel olarak bizim yöneticilerde laubali bir tavır var.
Zamanı gelsin konuşuruz anlaşırız modunda takılan yönetici tipi.

Gscimbom mobil
İşte bu sözleşmeyi yapan Albayrak’la vay anam vay derim.

En kotu senaryo : Mostafayi kazanamazsak, oyuncu bize imza atmadan direk bordoya gider... ve Zamalek parayi cukkalar.

Oyle ahlaksiz bir herif ki bu,Mustafayi ortada birakan, zor duruma koyan bir demec vermis. Bu Fransizlarin kahpesi tam kahpedir.

Mostafa Mohamed'in bize gelmeden önce oraya gitmek istediği de bilinen bir şeydi ama oyuncu bize gelince buradaki bazı çığırtkanlar "Tabii ya Mohamed Fransa için yanıp tutuştuğu için koşa koşa bize geldi zaten değil mi?" gibi çocukça laflar etmişti. Adam en başından beri Fransa'yı istiyordu zaten ama işte kulübü Fransa'ya göndermedi adamı. Hala da göndermiyor. Zamalek ile Fransızlar arasında bir soğuk savaş var bu çok belli.

Her neyse şimdi yapılması gereken Moh'u pamuklara sarmak ve kendisini iyi hissetmesini sağlamak. Oyuncunun şu tavrından ben de nefret ediyorum ama 20 milyona okuturuz dediğimiz adamı da bedavaya Zamalek'e ya da 3-5 milyona Bordeaux'a göndermek büyük hata olur.
bizi istemeyen adamı biz de istemeyiz o zaman

Herkes bizim gibi oyuncusunu itin b.kuna sokmuyor. Boyle ufak bir jest ile oyuncuyu aslinda bagladi yine

fransızlar şaraptan iyi anlar kendisine bunu takdim edelim

1630505586641.png

Bordeaux kulübüne düşman gözüyle bakmaya gerek yok; kısa süre içinde orta yol bulunup iş bitirilmişti zaten. Olayın 4. tarafı çomak sokmasaydı, şu an mutsuz ve isteksiz bir futbolcuyu göndermiş, kontenjan ve maddi bakımdan rahatlamış bir şekilde, birkaç mevkiye yeni oyuncular bakıyor olacaktık...

Bu noktada iş FT ve MM e düşüyor. Hoca kazanmaya çalışacak, hak ettiğinde formayı verecek; MM de profesyonel olup olamayacağını tavrıyla gösterecek. 5-6 ayı boş geçirirse bir daha Ligue 1 den yüzüne bakan kulüp bulamayabilir...

Şimdiden bir protokol yapılması da MM in motivasyonunu artırmak için bir seçenek olabilir hatta; belli ki Fransa' ya gitmeyi çok istiyor...

Başkan bir anda Abdurrahim Albayrak'ı akıllara getirdi tarz aynı ...

Fransızların Albayrakı heralde. Patoya ve kulübüne teşekkür ediyoruz, artık orada bir aslan var açıklamasına benzettim. Çok ciddiye alıyorsunuz gerek yok. Kendi çapsızlığını örtmeye çalışan yöneticiyi hepiniz gördünüz yakından, bu da farklı değil.

Geri
Üst Alt