Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.530
- 11.508
- 1.473
Mustafa’nın ocakta parasını ödedik diyelim adam bizle sözleşme imzalamak zorunda değil mi? İmzalamazsa ne olur?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa’nın ocakta parasını ödedik diyelim adam bizle sözleşme imzalamak zorunda değil mi? İmzalamazsa ne olur?
İşte bu sözleşmeyi yapan Albayrak’la vay anam vay derim.Normalde o sözleşme bir kaç madde eklenerek imzalı kasada duruyordur.
Yani ben bir kulübün yöneticisi olsam öyle yapardım.
Eğer bonservisi alınırsa diye de eklerdim.
Genel olarak bizim yöneticilerde laubali bir tavır var.
Zamanı gelsin konuşuruz anlaşırız modunda takılan yönetici tipi.
Gscimbom mobil
bizi istemeyen adamı biz de istemeyiz o zamanMostafa Mohamed'in bize gelmeden önce oraya gitmek istediği de bilinen bir şeydi ama oyuncu bize gelince buradaki bazı çığırtkanlar "Tabii ya Mohamed Fransa için yanıp tutuştuğu için koşa koşa bize geldi zaten değil mi?" gibi çocukça laflar etmişti. Adam en başından beri Fransa'yı istiyordu zaten ama işte kulübü Fransa'ya göndermedi adamı. Hala da göndermiyor. Zamalek ile Fransızlar arasında bir soğuk savaş var bu çok belli.
Her neyse şimdi yapılması gereken Moh'u pamuklara sarmak ve kendisini iyi hissetmesini sağlamak. Oyuncunun şu tavrından ben de nefret ediyorum ama 20 milyona okuturuz dediğimiz adamı da bedavaya Zamalek'e ya da 3-5 milyona Bordeaux'a göndermek büyük hata olur.

Yerine oynayan lewandowski yaMostafa C.Ronaldo degil direk 11 oynasin. Kotu oynuyosa yedek olmasini da bilecek sabredecek.