Bordeaux, Mostafa Mohamed İçin Resmi Teklif Yaptı İddiası

Yerine yabanci gelecekse satilmasin, bu cocuk bizde olmali once boyle ayrilirsa buruk kalacak icim.

Hoca takmış vaziyette satılması hayrımıza olur. Hoca istediği forveti alsın bakalım.

Kasımpaşa maçının ilk yarısında saha da olsa maç en az 5-0 olmuştu. 3 maç üst üste ligde oynatmadan satan takımı satar. Yarın öbür gün + 50 Milyon euroya satarlar biz de bize ne kadar pay vereceklerinin hesabını yaparız.

Bu forveti 4,5 milyona satiyorlarmis. Yani forvet almayi isterler, ama bunlar nadir yüksek bonservis ödüyor. Simdiye kadar tek 2 kere 10 milyon ve daha fazla harcamislar.

Ilk teklifleri herhalde 5-6 milyon + pay olur...

bu kdr sürede nasıl halledilecek hem mısır takımı hem mostafa hem Cimbomb hem covid hem kalou fln filan..... traş hbr kısacası...... kitlenmeli.

Neden satmaya çalışıyoruz anlam veremiyorum. Çatne kalıyor Mostafa gidiyor :/
Hoca oyuncuyu kolay harciyor benim gozumde. 6 ay once cok zor ugraslarla alinan ve geldiginde hemen golleri ile gonullere taht kuran oyuncuyu bu kadar kisa surede harcamak (astronomik fiyat gelmedigi surece) cok iyi bir sey degil. Ben hocaya yeni transferlerde nasil guvenim her oyuncuyu 6 ay sonra silecekse? Ben acikcasi mantikli bir hamle olarak gormuyorum elde kaliyor Diagne sadece. 3 ay sonra yine yonetime sovmeye baslar bu taraftar santrafor yok diye. Gecen sene Diagne varken zaten Mohamed alindi sonra Diagne gonderildi. Ne hikmetse simdi tersini yapiyorlar.

marcao ve mohammedin başka bir hocayla çalışmadan gitmesini kesinlikle istemiyorum

ama olur da giderse yönetimden ricam şu adamı santraforsuz bıraktılar bahanesini ne kendisine ne yandaşlarına söyletmesinler

kimi istiyorsa alsınlar hemen

Bu adamın bu kadar talıplısı varsa al bonservısı ıstedıgın fıyata sat.

kerem ovet'in duyumuna gore satilma ihtimali yuksekmis.

49:24

Durum o kadar vahim demekki bu herifi satacak noktaya gelmişiz

Taylan marcao bu heriflere düzgün teklif olmaması düşündürücü momonun scout listelerinde olan bi herif olması ve geçen seneki tatmin edici performansı iyi bi izlenim yaratmış demekki

Geri
Üst Alt