- 16 Haziran 2010
- 204.119
- 156.212
- 6.838
Yerine yabanci gelecekse satilmasin, bu cocuk bizde olmali once boyle ayrilirsa buruk kalacak icim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da bize kanattan cok os lazim. Mo giderse de forvetParayı Morutan verdik iste öyle birinede ihtiyaç olabilir
0.20Hoca takmış vaziyette satılması hayrımıza olur. Hoca istediği forveti alsın bakalım.
Hoca oyuncuyu kolay harciyor benim gozumde. 6 ay once cok zor ugraslarla alinan ve geldiginde hemen golleri ile gonullere taht kuran oyuncuyu bu kadar kisa surede harcamak (astronomik fiyat gelmedigi surece) cok iyi bir sey degil. Ben hocaya yeni transferlerde nasil guvenim her oyuncuyu 6 ay sonra silecekse? Ben acikcasi mantikli bir hamle olarak gormuyorum elde kaliyor Diagne sadece. 3 ay sonra yine yonetime sovmeye baslar bu taraftar santrafor yok diye. Gecen sene Diagne varken zaten Mohamed alindi sonra Diagne gonderildi. Ne hikmetse simdi tersini yapiyorlar.Neden satmaya çalışıyoruz anlam veremiyorum. Çatne kalıyor Mostafa gidiyor :/
Istedigi forvet buyduHoca takmış vaziyette satılması hayrımıza olur. Hoca istediği forveti alsın bakalım.
Istedigi forvet buydu
O dönem lige fırtına gibi giriş yapmıştı Mohamed, tabi ki böyle demeç verecekti(!)Aldiktan sonra bunu demisti...
"Mohamed bizim yaklaşık 2 yıldır ilgilendiğimiz bir oyuncu. Takip ettiğimiz bir oyuncumuz. Genç ve yetenekli olduğuna inanıyoruz"
kerem ovet'in duyumuna gore satilma ihtimali yuksekmis.
49:24