Breaking Bad

BIRAZDA GULELIM

Gerçekten çok iyi bir diziydi. Ama gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğu en son izlenilen dizi oldugu için abartılmasından başka birşey degil bana göre. Özellikle Prison Break gibi bir başyapıt varken. Her ne kadar insanlar 1 ve 3. sezon hariç kötüydü dese de bu yorumu genelde "1 ve 3e nazaran kötüydü" anlamında söylemek isterler.

Yani real maçı oldugu gün maça kadar vakit geçsin diye önceden bitirdigim prison break'i izlemeye başlamıştım. Sonra 2 hafta başından kalkamadım. Hatta breaking badin sondan 2. bölümü çıktıgı gün onu degil prison break'i izledim.

Breaking Bad son derece güzel bir dizi olmasına ragmen çok duragan oldugu zamanlar oluyordu. Bazen bayıyordu resmen. Ama mükemmel bir finalle 5 sezonun hakkını verdiler.

Benim için spartacus ve prison break'ten sonra en iyi diziler arasında 3. sırayı almıştır.

teallam spartacus ne ya

ne prison breaki hocam bide spartacus demissin

Etkisi yeni oldugu için bu kadar net konuşabiliyorsun bence. Prison Break daha iyi diyorum ben. Heyecan her zaman dorukta. Eger aksam 9da bir bölüm izliyim desen bilgisayarın başından sabaha karşı kalkıyorsun. Beni baydıgı tek an son sezon son bölümlere dogru bir kısımdı. 18-19-20. bölümlerdi heralde. Burda begendigimiz şeyleri kabul ettirmeye çalışmayalım.

teallam spartacus ne ya

Yarın birgün yeni bir dizi çıkar, finalini yapar. Breaking Bad diyenlere gülersiniz. Finali yeni yaptıgı için etkisinden böyle net konuşuyorsunuz bence. Ya da popüler olanı karalama psikolojisi mi bilmiyorum. Spartacus'ün her bölümü bir efsaneydi. Finali özellikle. Anlamadım spartacusü neden bu kadar küçümsediğinizi.

ne mizahi ya asil mizah prison break ve spartacus bbden iyi demektir ona guldum yani mizah yapmadim hassan

Evet. Aynı düşünceleri paylaşmayan insanların birbirine gülmesi kadar mınyak birşey yok bence de. Senin gibiler için "benim için" kısmını boldladım ama anlamayana davul zurna misali.

Prison Break güzel diziydi ama Spartacus nasıl o listeye girdi anlamadım doğrusu :redface: Dizinin yarısı, işlenen konuyla alakasız sevişme sahnelerinden oluşuyordu.

Prison Break güzel diziydi ama Spartacus nasıl o listeye girdi anlamadım doğrusu :redface: Dizinin yarısı, işlenen konuyla alakasız sevişme sahnelerinden oluşuyordu.

İşlediği özgürlük teması ve epik tarzda olması beni çok gaza getiriyordu her izledigimde. Evet sevişme sahneleri bazen dizinin akışını baltalıyordu ama abarttıgın kadar fazla degildi. Bilmiyorum benim aksime çogu kişi çok etkilenmemiş ama ben dizi bittiginde çok etkilenmiştim. (Aslında burdakilerde etkilendi de üstünden zaman geçip bb fanı olduklarından tartışmaya girmek istiyolar.) Diger tutan yapımlar gibi bokunu çıkarıp 20 sezon yapmamalarıda takdirimi toplamıştı. Tadında bırakmışlardı.

sopranostan iyiydi aci ama gercek

herkesin kisisel fikri renkdas

sopranos her baktigimda yeni mesajlar kesf ediyorum

cok süper bir diziyidi mafya dizisi olarak

birdaha o kadar karekteri bir araya toplayamzsin

breakin bad de bas yapittir ama sopranosa yaklasamaz

bazi bölümleri cok sikiciydi,bazilari nefesiz birakiyordu

spartacus efsanedir

herkesin kisisel fikri renkdas

sopranos her baktigimda yeni mesajlar kesf ediyorum

cok süper bir diziyidi mafya dizisi olarak

birdaha o kadar karekteri bir araya toplayamzsin

breakin bad de bas yapittir ama sopranosa yaklasamaz

bazi bölümleri cok sikiciydi,bazilari nefesiz birakiyordu

spartacus efsanedir

spartacusu zaten gectimde sopranosun sikici bolumu yokmuydu yani? yanlis konusuyorsun renktas

Jesse'nin yemeğe geldiği sahnede güldüğüm kadar çoğu komedi yapımında gülmemişimdir.

vxcUN.gif

you killed uncle hank

agzinin ortasina gecireceksin meth maskesiyle

[media]https://www.youtube.com/watch?v=duKL2dAJN6I[/media]

You got me kısmı iyi yapmış :)

Geri
Üst Alt