Breaking Bad

yorumları okudum bu dızıye baslamayı dusunuyorum ? baska onerdıgınız dızı varmı ?

sonunda bitirdim bugün :D ben çok beğendim, bazı sahneler hariç (onları da gereksiz derecede uzattıkları için) soluksuz izledim diyebilirim. izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

bu arada bir Mike'ın ölümüne, bir de jesse'nin hayatta kalmasına çok üzüldüm :D

yorumları okudum bu dızıye baslamayı dusunuyorum ? baska onerdıgınız dızı varmı ?

Yorumları okuduysan izlemene gerek kalmamıştır bro , malum biz dizi topiclerinde spoiler vermeyeni dövüyoruz . Haaa spoiler beni etkilemez diyorsan sağlam dizidir , otur başla .

sonunda bitirdim bugün :D ben çok beğendim, bazı sahneler hariç (onları da gereksiz derecede uzattıkları için) soluksuz izledim diyebilirim. izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

bu arada bir Mike'ın ölümüne, bir de jesse'nin hayatta kalmasına çok üzüldüm
:D

Jesse ye niye üzüldün ? :D

Jesse ye niye üzüldün ? :D

bilmem çok kıl oldum ona sonlara doğru. garip garip triplere girmeler, en başından beri ona babalık eden, kaç kere hayatını kurtaran adama yaptıkları, intikam için kendi başının da yanacağını bile bile hank'e herşeyi anlatması falan :D başlardaki her lafında "yow, b.tch" kullanan, sert çocuk imajı yaratmaya çalışan saf herif gitti de itici, sevimsiz birisi geldi onun yerine :D onun ölmesini dört gözle beklerken bir tek o sağ kaldı ve kurtuldu ya finalde, çok üzüldüm :D

not:spoiler var izlemeyenler okumasın :D

İnanılmaz yapmış :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vDXTxmUqy80[/media]

asian.jpg

white ailesi kadar gıcık bir aile görmedim :)

Yorumları okuduysan izlemene gerek kalmamıştır bro , malum biz dizi topiclerinde spoiler vermeyeni dövüyoruz . Haaa spoiler beni etkilemez diyorsan sağlam dizidir , otur başla .

yorumları okudum dedıysem hepsını degıl :D basladım bakalım ama goruntu de bı sey eksık gıbı degıl mı sızcede sankı el kamerasıyla cekılmıs gıbı geldı bana :D

yorumları okudum dedıysem hepsını degıl :D basladım bakalım ama goruntu de bı sey eksık gıbı degıl mı sızcede sankı el kamerasıyla cekılmıs gıbı geldı bana :D

Ben dizileri torrentten indirip HD izliyorum haliyle bende görüntü son derece iyiydi . Meksika sahneleri devreye girince görüntüyü turuncuya boğacaklar o ayrı tabi mesela şöyle :D

[attachment=6269:Live_Free_Or_Die_Mike_gunt.jpg]

Ekli dosyalar

• images (1).webp
    images (1).webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 165
  • BB_Episode301_Sneak_325.webp
    BB_Episode301_Sneak_325.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 154
  • Live_Free_Or_Die_Mike_gunt.webp
    Live_Free_Or_Die_Mike_gunt.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 159
[media]https://www.youtube.com/watch?v=KWrRPohom3I[/media]

Say my name. :smile-99:

Yeni tagımın şerefine benden Breaking Bad severler için gelsin, spoiler içeriyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=H_J-1vcvrQ4[/media]

bu arada bir Mike'ın ölümüne, bir de jesse'nin hayatta kalmasına çok üzüldüm :D

Hank'e hiç mi üzülmedin? Ölünce çıldırmıştım resmen. :(

Geri
Üst Alt