oguzhan avci
Sarı Üye
- 31 Mayıs 2011
- 206
- 0
- 266
yorumları okudum bu dızıye baslamayı dusunuyorum ? baska onerdıgınız dızı varmı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorumları okudum bu dızıye baslamayı dusunuyorum ? baska onerdıgınız dızı varmı ?
sonunda bitirdim bugünben çok beğendim, bazı sahneler hariç (onları da gereksiz derecede uzattıkları için) soluksuz izledim diyebilirim. izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
bu arada bir Mike'ın ölümüne, bir de jesse'nin hayatta kalmasına çok üzüldüm![]()
Jesse ye niye üzüldün ?![]()
İnanılmaz yapmış
[media]https://www.youtube.com/watch?v=vDXTxmUqy80[/media]
Muhtesem bir dizi BB o yüzden düşünme bencePrison Break yeni basladım bir haftada 2. sezonu bitirdim izlemediysen onuda tavsiye ederim.
Yorumları okuduysan izlemene gerek kalmamıştır bro , malum biz dizi topiclerinde spoiler vermeyeni dövüyoruz . Haaa spoiler beni etkilemez diyorsan sağlam dizidir , otur başla .
Dexter, Mentalist, Big bang Theory, Fringe, Chuck
yorumları okudum dedıysem hepsını degılbasladım bakalım ama goruntu de bı sey eksık gıbı degıl mı sızcede sankı el kamerasıyla cekılmıs gıbı geldı bana
![]()
izledım tabiki prison break ıbasladım bakalım 3 bolum izledım begendım gibi
![]()
sonunda bitirdim bugünben çok beğendim, bazı sahneler hariç (onları da gereksiz derecede uzattıkları için) soluksuz izledim diyebilirim. izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim.
bu arada bir Mike'ın ölümüne, bir de jesse'nin hayatta kalmasına çok üzüldüm
Hank'e hiç mi üzülmedin? Ölünce çıldırmıştım resmen.