Breaking Bad

CSYxVKRUYAAE2NB.jpg

4 gün önce başladim netflix den geceleri izliyorum şuan sezon 3 onuncu bölümdeyim güzel diziymiş.

Envoyé de mon Sony Z3

B.B dizisini yeni bitirdim iki haftadır non stop izledim. Saat başı aklıma geliyor yaa kendi kendime Walter filan diyorum :D

Envoyé de mon Sony Z3

3 sezon 7. Bölümde kaldım sakın anlatma nedense bir sıkıntı geldi ama devam etmem lagzım 3 haftadır izlemiyorum.
Yok anlatmam helede ben Narcos dizisine son bölümden başladım Mal gibi bilirim o acıyı.
Valla şu netflix e nerden bulaştım bilmiyorum arka arkaya 5 bölüm izliyorum bir oturmaya bakıyorum saat sabahın 4u olmuş.

Envoyé de mon Sony Z3

Yok anlatmam helede ben Narcos dizisine son bölümden başladım Mal gibi bilirim o acıyı.
Valla şu netflix e nerden bulaştım bilmiyorum arka arkaya 5 bölüm izliyorum bir oturmaya bakıyorum saat sabahın 4u olmuş.

Envoyé de mon Sony Z3

Leo ben hatırlıyom o narcos muhabettini ne gülmüştüm be .
Netflix ne hacı abi ?

4 gün önce başladim netflix den geceleri izliyorum şuan sezon 3 onuncu bölümdeyim güzel diziymiş.

Envoyé de mon Sony Z3
En guzel kisimlara gelmissin 4. ve 5.sezon efsanedir. Normalde cogu dizinin ilk sezonlari guzel son sezonlari kotu olur Breaking Badde ise tam tersi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En guzel kisimlara gelmissin 4. ve 5.sezon efsanedir. Normalde cogu dizinin ilk sezonlari guzel son sezonlari kotu olur Breaking Badde ise tam tersi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son mesajımı okumamışsin diziyi bugün bitirdim. :) Deli diziymiş ya üzüldüm bitmesine. Bişey eksik sanki :D

Envoyé de mon Sony Z3

Birde aga böle gercek hayattan yada etkisi böle günlerce süren diziler tercihim

Breaking Bad den beri dizi begenmiyorum arkadas :D

Gotham sardi beni son aylarda biraz, zaten fazla da izlemiyorum pek sarmiyor beni böyle uzun soluklu seyler. Ama sardi mi da uzun süre etkisinde kaliyorum. Breaking Bad gercekten bir bas yapit.

Bu havayla Better Call Saul à başladım hemen iki bölüm bitirdim aynı kadro sayılır B.B ile ama şuan pek sarmadı birazdan devam edecem. @Emir Konya ya soralım o önersin

Envoyé de mon Sony Z3

Better Call Saul güzel ilk çıktığı günden beri takip ediyorum Breaking Bad'i bitiren izlemeli zaten 2.sezonu bekliyoruz

Breaking Bad den beri dizi begenmiyorum arkadas :D

Gotham sardi beni son aylarda biraz, zaten fazla da izlemiyorum pek sarmiyor beni böyle uzun soluklu seyler. Ama sardi mi da uzun süre etkisinde kaliyorum. Breaking Bad gercekten bir bas yapit.

aynen renkdas, ama Sopranos da cok iyi
baktin mi ?

Geri
Üst Alt