Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
Küfür ederken hırsız Marie'yi de küfür edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B.B dizisini yeni bitirdim iki haftadır non stop izledim. Saat başı aklıma geliyor yaa kendi kendime Walter filan diyorum![]()
Envoyé de mon Sony Z3
Yok anlatmam helede ben Narcos dizisine son bölümden başladım Mal gibi bilirim o acıyı.3 sezon 7. Bölümde kaldım sakın anlatmanedense bir sıkıntı geldi ama devam etmem lagzım 3 haftadır izlemiyorum.
Yok anlatmam helede ben Narcos dizisine son bölümden başladım Mal gibi bilirim o acıyı.
Valla şu netflix e nerden bulaştım bilmiyorum arka arkaya 5 bölüm izliyorum bir oturmaya bakıyorum saat sabahın 4u olmuş.
Envoyé de mon Sony Z3
Türkiyede yok daha ama çok kaliteli ya Android de smarttv de herşeyde var büyüyor gittikçe. Yeni çıkan çoğu diziler önce Netflix e geliyorLeo ben hatırlıyom o narcos muhabettini ne gülmüştüm be.
Netflix ne hacı abi ?
Türkiyede yok daha ama çok kaliteli ya Android de smarttv de herşeyde var büyüyor gittikçe. Yeni çıkan çoğu diziler önce Netflix e geliyor
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Netflix
Envoyé de mon Sony Z3
En guzel kisimlara gelmissin 4. ve 5.sezon efsanedir. Normalde cogu dizinin ilk sezonlari guzel son sezonlari kotu olur Breaking Badde ise tam tersi4 gün önce başladim netflix den geceleri izliyorum şuan sezon 3 onuncu bölümdeyim güzel diziymiş.
Envoyé de mon Sony Z3
Aylık 10 euro ama bana beleş bazı illegal amerikan forumlarında bi sürü premium hesap dağıtılıyor ordan yürütüyoruzO ne ya 1 milyarıncı dvdhey maşallah buna ylık ücret ödüyormusun?
Aylık 10 euro ama bana beleş bazı illegal amerikan forumlarında bi sürü premium hesap dağıtılıyor ordan yürütüyoruz
Envoyé de mon Sony Z3
Son mesajımı okumamışsin diziyi bugün bitirdim.En guzel kisimlara gelmissin 4. ve 5.sezon efsanedir. Normalde cogu dizinin ilk sezonlari guzel son sezonlari kotu olur Breaking Badde ise tam tersi
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu havayla Better Call Saul à başladım hemen iki bölüm bitirdim aynı kadro sayılır B.B ile ama şuan pek sarmadı birazdan devam edecem. Emir Konya ya soralım o önersinPeki leo bu breaking bad den sonra ne izliycez dizi öner bana ama bitmiş olsun.
Bu havayla Better Call Saul à başladım hemen iki bölüm bitirdim aynı kadro sayılır B.B ile ama şuan pek sarmadı birazdan devam edecem. @Emir Konya ya soralım o önersin
Envoyé de mon Sony Z3
Breaking Bad den beri dizi begenmiyorum arkadas
Gotham sardi beni son aylarda biraz, zaten fazla da izlemiyorum pek sarmiyor beni böyle uzun soluklu seyler. Ama sardi mi da uzun süre etkisinde kaliyorum. Breaking Bad gercekten bir bas yapit.
aynen renkdas, ama Sopranos da cok iyi
baktin mi ?