Brezilya, Elemeleri Rekorla Tamamladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1648628686637.png

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Brezilya, Bolivya'yı 4-0 mağlup eden 45 puanla elemeleri tamamladı. Brezilya topladığı 45 puanla Güney Amerika elemeleri tarihinde en çok puan toplayan ülke rekorunu kırdı.

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesinde Güney Amerika elemelerinde son hafta maçları oynandı.

Dünya Kupası'na katılım hakkını daha önce elde eden Brezilya, elemelerdeki son maçınta Bolivya'ya konuk oldu. Rakibini Lucas Paqueta, Richarlison (2) ve Bruno Guimaraes'in golleriyle 4-0 mağlup eden Brezilya, grubunu 45 paunla lider olarak tamamladı.

Bu sonuçla birlikte elemelerdeki muhtemel 51 puanın 45'ini toplayan Brezilya, Arjantin'in 43 puanlık rekorunu kırmayı başardı.

Önceki rekorun sahibi Arjantin, Japonya ve Güney Kore'nin ortaklğında düzenlenen 2002 Dünya Kupası Elemeleri'nde 43 puan toplamış ve Güney Amerika Elemeleri'ni ilk sırada tamamlamıştı.

NTV Spor

Cok rahat gectiler ayrica bol gollu gecti maclari genelde. Bakalim ayni performansi Dunya Kupasinda gosterebilecekler mi?

Çok dominant bir takım değiller. Fazla ileri gidebileceklerini zannetmiyorum.

ulan bunlar da amatör futbol ülkelerinin ekmeğini yiye yiye bir hal oldular ha.

şu sabah akşam bundan bi cacık olmaz diyip durdukları telles di mi bu?
Aynen öyle o dönem herkes Andre Santos için ölüp bitiyordu heralde telesi savunan bir ben vardım.

Nokta tespitlerin mucidi Keramettinde buna dahil, o bilene diyordu telleste ne görüyorsun anlamıyorum diye

Marcaonun hakkini yiyorlar. Umarim gruptan cikamazlar

Cok rahat gectiler ayrica bol gollu gecti maclari genelde. Bakalim ayni performansi Dunya Kupasinda gosterebilecekler mi?
Güney Amerika ülkeleri geriledi çünkü

Şili, Uruguay ve Kolombiya eskiye nazaran çok zayıf. Paraguay bile çok iyidi eskiden.

Geri
Üst Alt