Brighton, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Jelert'e de haksızlık etmek istemiyorum beklentim de var kendisinden ama aslında 1 tane ne vereceği tam belli olmayan bir tane de neler götüreceği belli olan 2 bekle sezona giriyoruz yani. Çok güzel.

Bir şeyi de düzgün yapsak şaşırırım zaten.
Yapmamiz gereken basit, madem daha cok para harcamak istemiyorlar Sara ve Jelert'ten dolayi. PSG'de gonderilmesi istenen Mukiele var, atlet sag bek. Al onu kiralik veya tapusuyla sorun biter. Hem Jelert'i daha cok solda kullaniriz hem sag kanatta buyuk takim gormus tecrubeli biri olur.

Bizim oyun planimiza göre beklerin savunmasi üst düzey olmak zorunda kaliyor cunku hep 1e1 kaliyor orada rakip.Morinhonun kontrollü ve takimca geriye dönen yapisinda beklerin savunma performansi o kadar önemli değil.Her türlü iyi iş gitmesi onlar için.

Yapmamiz gereken basit, madem daha cok para harcamak istemiyorlar Sara ve Jelert'ten dolayi. PSG'de gonderilmesi istenen Mukiele var, atlet sag bek. Al onu kiralik veya tapusuyla sorun biter. Hem Jelert'i daha cok solda kullaniriz hem sag kanatta buyuk takim gormus tecrubeli biri olur.
En azından şunu yapmalarını bekliyorum ben de hani ille de Locko'ya bas parayı al değil derdim. Şu söylediğin işi gayet makul bir paraya kira + opsiyon şeklinde yapabiliriz ama yapmıyoruz anasını satayım.

En azından şunu yapmalarını bekliyorum ben de hani ille de Locko'ya bas parayı al değil derdim. Şu söylediğin işi gayet makul bir paraya kira + opsiyon şeklinde yapabiliriz ama yapmıyoruz anasını satayım.
Yapmazlarsa devre arasi soyle senaryo olacak, Okan Buruk yogun mac temposunda Jelert ve Kohn'e fazla yuk biniyor diye oraya Kaan'i atacak yine. Sonra devre arasinda tekrar bek transferi isteyecek.

Simdi yapilmasi gerekiyor bu hamle, orada Dubois falan duruyor onu neden hala gondermediysek. Acilen sutlamak lazim kendisini.

Yüzde 20 de eski takimina gidecek galiba

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bonservise takılmayın herifler satış yapmasa da harcıyo 20-30 acun koç ülker şahenk sağolsun.

en azından kaliteli oyuncudan kurtuluruz bonusu gelir

batshuayi - nesiri değişikliği gibi.

Ben ifbli olsam Ferdi'nin gidişine üzülürdüm
Parasına bile bakmazdım
Zaten Koç, tüm parasını döküyor saçıyor yine bir halt yaptıkları yok
İyi bir oyuncu kaybettiler

Bu transferden fenere 17 milyon euro kalıyor o paraya ferdi'den daha potansiyelli 10 tane bek bulurum.
Bulamazsın hocam, iyi diye getirirsin, potansiyelli diye getirirsin türkiyede tavus kusuna döner. Angelino leipzig'de oynadığı futbol ile ferdiyi top diye oynardı ama geldi gördük. Ferdi tutmuş bir projeydi ciddi zorluk çıkarıyordu ismail kartal takımında ferdi olmamış olsa geçen sene 20 puan eksik olurlardı. Maç içi kondisyonu çok yüksek herifin 1 saniye yerinde durmuyor. Ben ferdi'yi foden'e çok benzetiyorum mevkiler bambaşka olabilir ama oyun içi karakterleri çok benzer yorulmuyorlar bir türlü bezdiriyorlar rakibi.

Bulamazsın hocam, iyi diye getirirsin, potansiyelli diye getirirsin türkiyede tavus kusuna döner. Angelino leipzig'de oynadığı futbol ile ferdiyi top diye oynardı ama geldi gördük. Ferdi tutmuş bir projeydi ciddi zorluk çıkarıyordu ismail kartal takımında ferdi olmamış olsa geçen sene 20 puan eksik olurlardı. Maç içi kondisyonu çok yüksek herifin 1 saniye yerinde durmuyor. Ben ferdi'yi foden'e çok benzetiyorum mevkiler bambaşka olabilir ama oyun içi karakterleri çok benzer yorulmuyorlar bir türlü bezdiriyorlar rakibi.
ferdi ile foden'ın tek benzediği konu,
her ikisinin de formalarında yazan adının (birinin ismi diğerinin soy ismi) "f" ile başlıyor olması.

O 10 taneden hangisini Türkiye'ye getirmeye ikna edebilirsin? Üstüne yabanci kurali yüzünden yabanci kontenjanlarida baya kisitli.
parayla getirirsin mourinho ismini kullanır getirirsin artık orası yöneticilerin becerisine kalmış bir şey. her yönetim bizimkiler gibi pasif değil.

Geri
Üst Alt