- 4 Aralık 2009
- 14.383
- 10.975
- 2.498
Locko'ya girerlerse çok yazık olur. Şimdiye halletmemiz lazımdı o işi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Locko'ya girerlerse çok yazık olur. Şimdiye halletmemiz lazımdı o işi.
Bizim gundemimizde yok Locko.Locko'ya girerlerse çok yazık olur. Şimdiye halletmemiz lazımdı o işi.
Köhn gitmeden alamıyoruz zaten.
Jelert'e de haksızlık etmek istemiyorum beklentim de var kendisinden ama aslında 1 tane ne vereceği tam belli olmayan bir tane de neler götüreceği belli olan 2 bekle sezona giriyoruz yani. Çok güzel.Bizim gundemimizde yok Locko.
Yapmamiz gereken basit, madem daha cok para harcamak istemiyorlar Sara ve Jelert'ten dolayi. PSG'de gonderilmesi istenen Mukiele var, atlet sag bek. Al onu kiralik veya tapusuyla sorun biter. Hem Jelert'i daha cok solda kullaniriz hem sag kanatta buyuk takim gormus tecrubeli biri olur.Jelert'e de haksızlık etmek istemiyorum beklentim de var kendisinden ama aslında 1 tane ne vereceği tam belli olmayan bir tane de neler götüreceği belli olan 2 bekle sezona giriyoruz yani. Çok güzel.
Bir şeyi de düzgün yapsak şaşırırım zaten.
En azından şunu yapmalarını bekliyorum ben de hani ille de Locko'ya bas parayı al değil derdim. Şu söylediğin işi gayet makul bir paraya kira + opsiyon şeklinde yapabiliriz ama yapmıyoruz anasını satayım.Yapmamiz gereken basit, madem daha cok para harcamak istemiyorlar Sara ve Jelert'ten dolayi. PSG'de gonderilmesi istenen Mukiele var, atlet sag bek. Al onu kiralik veya tapusuyla sorun biter. Hem Jelert'i daha cok solda kullaniriz hem sag kanatta buyuk takim gormus tecrubeli biri olur.
Yapmazlarsa devre arasi soyle senaryo olacak, Okan Buruk yogun mac temposunda Jelert ve Kohn'e fazla yuk biniyor diye oraya Kaan'i atacak yine. Sonra devre arasinda tekrar bek transferi isteyecek.En azından şunu yapmalarını bekliyorum ben de hani ille de Locko'ya bas parayı al değil derdim. Şu söylediğin işi gayet makul bir paraya kira + opsiyon şeklinde yapabiliriz ama yapmıyoruz anasını satayım.
Aynı dk aynı saniyebonservise takılmayın herifler satış yapmasa da harcıyo 20-30 acuz koç ülker şahenk sağolsun.
en azından kaliteli oyuncudan kurtuluruz bonusu gelir
batshuayi - nesiri değişikliği gibi.
Bu transferden fenere 17 milyon euro kalıyor o paraya ferdi'den daha potansiyelli 10 tane bek bulurum.Yiğidi öldür hakkını yeme bence giderse fenerin gücü en az %30 zayıflar, hayrımıza olur yani.
Bulamazsın hocam, iyi diye getirirsin, potansiyelli diye getirirsin türkiyede tavus kusuna döner. Angelino leipzig'de oynadığı futbol ile ferdiyi top diye oynardı ama geldi gördük. Ferdi tutmuş bir projeydi ciddi zorluk çıkarıyordu ismail kartal takımında ferdi olmamış olsa geçen sene 20 puan eksik olurlardı. Maç içi kondisyonu çok yüksek herifin 1 saniye yerinde durmuyor. Ben ferdi'yi foden'e çok benzetiyorum mevkiler bambaşka olabilir ama oyun içi karakterleri çok benzer yorulmuyorlar bir türlü bezdiriyorlar rakibi.Bu transferden fenere 17 milyon euro kalıyor o paraya ferdi'den daha potansiyelli 10 tane bek bulurum.
Bu transferden fenere 17 milyon euro kalıyor o paraya ferdi'den daha potansiyelli 10 tane bek bulurum.
ferdi ile foden'ın tek benzediği konu,Bulamazsın hocam, iyi diye getirirsin, potansiyelli diye getirirsin türkiyede tavus kusuna döner. Angelino leipzig'de oynadığı futbol ile ferdiyi top diye oynardı ama geldi gördük. Ferdi tutmuş bir projeydi ciddi zorluk çıkarıyordu ismail kartal takımında ferdi olmamış olsa geçen sene 20 puan eksik olurlardı. Maç içi kondisyonu çok yüksek herifin 1 saniye yerinde durmuyor. Ben ferdi'yi foden'e çok benzetiyorum mevkiler bambaşka olabilir ama oyun içi karakterleri çok benzer yorulmuyorlar bir türlü bezdiriyorlar rakibi.
parayla getirirsin mourinho ismini kullanır getirirsin artık orası yöneticilerin becerisine kalmış bir şey. her yönetim bizimkiler gibi pasif değil.O 10 taneden hangisini Türkiye'ye getirmeye ikna edebilirsin? Üstüne yabanci kurali yüzünden yabanci kontenjanlarida baya kisitli.