O ayri bir fiyasko
Eger sozlesmesi uzatilsaydi zor da olsa 20milyona satabilirdin
Bonuslarla birlikte bruma'yi 13'e aldik, 13'e sattik + 2m bonus gelebilir, en azindan zarar etmedik.
Bruma'ya 10m verip almak hataydi zaten, yatirim yapacaksan daha ucuz oyuncu bulacaksin, sen nereye yatirim yapiyorsun, 10milyona aldigin oyuncuyu 30-40 milyona satamazsin, boyle bir piyasa yok Turkiye'de, ha eger bruma simdi sporting veya benfica da oynasaydi ozaman rahatlikla 30-40milyona satilirdi.
akli selim cok mesaj gordum ,biraz sasirdim ,biraz da sevindim .. en dogrusu buydu diye bundan alinti yapmak istedim
oncelikle 12 milyon euro ya mal olmus bir adam zaten pahaliya almissindir . sana hem cok iyi performans verecegi 3 sene, sonra da 2 sene kala yuksek bedelle satarsan kar gorebilirsin , ama bruma sakatligi , kiraligi ve takimin durumu sebebiyle o oranda parlayacak ortami bulamadi , dolayisiyla sozlesmesi uzatilsaydi da cok yuksek teklifler filan gelmezdi
bruma hic bir takim icin vazgecilmez degil , oyle olsaydi leipzig disinda da talipleri sirada olurdu , oyle olsaydi milli takimda olurdu , oyle olsaydi gecen seneki kiralik oldugu takimda opsiyonu 7 milyon euro idi , ve sozlesme bitimine 2 sene vardi
kisaca leipzig in brumaya ozel bir ilgisi olmasi bize firsat oldu , yoksa brumanin yasi musait , bizle 1 sene daha oyalanip bedavaya gidecegi klupten iyi para alabilirdi
ama leipzig ciddi bir yatirim manyakligi yapacagi icin bize odeyecegi yuksek bonservisin uzerine adama da ciddi para verebilecek oldugu icin bu is olabiliyor
poldi ve bruma satislari dogru isler , sanirim bize toplam katkisi 20 milyonu gececektir kendilerinin alacaklarindan tasarrufla birlikte
simdi onemli olan bu paranin dogru kullanilmasi