Bruma, 15 Milyon Euro'ya Leipzig'de!

Fatihcim egodan ziyade burada bilgisiz cok insan oldugu icin herkes basma kalip yorumlarla idare ediyor , ben bilgiyle yaklasinca da tahammulsuzluk olusuyor

Forumun bilgi algi seviyesi yuksek bir tepe 20 uyesiyle micro forum yapsak beni saglam yipratirlar , ama burada su an cok saksagan gibi bos beles nakarat yazanlar oldugu icin ben de aralarinda isil isil elmas misali parildiriyorum

antipatik olan ise herkesin bildigi bu gercegi kendi kendime soyluyor olmam
Ohaaa

Ahahaha bu ne

Sent from my SM-N910C using GSC Mobil V.I.P Edition 1.01

Akilli kulupler onemli veya genc futbolculariyla sozlezme bitimine 2 sene kala masaya otururlar. Ya anlasir yada anlasamazsa 2 sene kala satarlar. Cunku sozlesmesi 1 seneye bitecek futbolcuyu degerinin altinda satma riski vardir. Iste biz bunu yasadik.

Bruma 20 milyondan asagi edecek bir futbolcu degil en azindan 4 milyonluk bir kaybimiz var. Daha onemlisi ise brumanin yerinin bu yonetimle dolmasinin zor olmasi.

Eger 15 milyon euro ya sattiysak mevcut sartlarda futbolcununda gitmek istedigi goz onunde bulundurdugumuzda bu iyi bir satis olmustur.

Son düzenleme:
İyi ki Leipzig gözü kararttı da ciddi bir fiyata elden çıkarılabildi. Yoksa gelecek sezon sonunda bedava gideceği garantiydi. Başka kulüple yapacağı gizli-açık bir anlaşma sonrasında önümüzdeki sezon da katkı beklemiyordum şahsen ki öyle olmasa bile hiçbir futbolcuya bir sezonluğuna 15-16 milyon bedel ödeyecek durumda değiliz...

Ucuz mu gitti, pahalı mı?. Bu sorunun cevabını şu an kimse veremez, zaman gösterecek. Hani benzetme yapılıyor ya?, asla Ribery seviyesine çıkamayacağına dair, isteyenle imkanlarım ölçüsünde iddiaya girebilirim. Ribery, bugün şu kadroda olsa Sneijder' dan etkili '10', herkesten daha iyi kanat ve forvet oynardı, Bruma için bunu iddia edebilecek var mı?...

Gelen paranın doğru kullanılıp kullanılamayacağı ayrı konudur. Yerden yere vurulan Polat yönetiminin giderayak bağladığı Selçuk-Elmander ikilisinin katkısı unutulmasın...

Gelen para yeni muzmin sakatlara gidecektir.

Brumayi 13 e sat muzmin sakat serdar azizi 5 milyona al!!

Bu herif 2027 ye kadar kalirsa bizim 2027 de sampiyonluk sayimiz 20 olur.

Hic abartmiyorum.

2018 de de bjk sampiyon olur veya fb olur.

Buna oy veren herkes ......

Sen git Nigel de Jonga 3 milyon euro servet ver ama takimin en degerli oyuncusuna gelince cingene pazarligi yap

Galatasaray düşmanı hain yöneticiler. Seneye 8.sırada bitirirsek ligi bari. Şerefsiz hainler giderken enkaz bırakacaksınız ama gideceksiniz elbet. Kodumun maşaları

Bruma zaten gitmeyi kafaya sokmustu, seneye bedavaya gidecegine bu sene satilmasi daha mantikli.

En az 20 milyon euro'ya gitmesi gerekiyordu..
Yazik oldu :/

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

gitsede artık rahata ersem

valla ne diyim bencilin teki gitmesi iyi oldu.
her zaman savunurdum ama beyninde gram gelisme olmadi.
bu yüzden 1 senesi kalan oyuncu iciin iyi para.

Bu saatten sonra bu takım zaten dikiş tutmaz. Muslera da satılsın. Cenk ve Eray ile idare edelim. Emre Akbaba, Serdar Gürler, Titi, Adem Büyük falan da gelsin, işte orta sıralarda takılırız.

Hiçbir şey hissetmiyorum. Hissizleştim. Ne olacaksa olsun şu takımda artık...

Dursun denen tıbbi atık, çürüttü, kuruttu içimi.

Maalesef camia hedef küçülttükçe ve kimse buna ses çıkarmayıp alıştıkça daha çok böyle oyuncular kaçar elimizden. Ama biz akıllanmayız. Neden kaçıyor bu oyuncular? Çünkü istikrar yok. Genç oyuncular kaçıp kurtulma peşinde. Takım her sene iddialı değil, Avrupa'daki en azından gruplardan çıkmaya oynamalı her sene, ama böyle bir istikrar yakalamadıkça ve böyle amatör adamlar yönetimde oldukça daha Çok bu adamları sıfır kar ile satarız. Adam haklı burda kalıp ne halt yiyecek

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra bu takım zaten dikiş tutmaz. Muslera da satılsın. Cenk ve Eray ile idare edelim. Emre Akbaba, Serdar Gürler, Titi, Adem Büyük falan da gelsin, işte orta sıralarda takılırız.

Hiçbir şey hissetmiyorum. Hissizleştim. Ne olacaksa olsun şu takımda artık...

Dursun denen tıbbi atık, çürüttü, kuruttu içimi.

Bu dediklerini yaparsak küme düşeriz yanlız.

bir kerede yanilt bizi be dursun Galatasaray tarihinin en kötü baskani olmaya kararlisin anlasilan.

Geri
Üst Alt