Bruma'nın Çapraz Bağında Kopuk Tespit Edildi

rüzgarı arkamıza da alıcaz.şimdi buna sevinenler çok üzülecek.gözyaşlarımın her biri ah olsun.koduğumun kuşları belalar sizi bulacak.hakettiğiniz belalar.cezalar.

Bruma toparlar da dünya kupasını kaçırması çok büyük talihsizlik:(

Geçmiş olsun. Çok kötu oldu bu ya. Vay be , bu aksamki maçı, Bruma şöyle yardırsa da izlesek ,diye bekliyordum.

vardır bundada bı hayır hayırlısı olsun cok uzuldum geçmiş olsun:(

Geçmiş olsun Bruma.Temmuz ayındakı yaz kampına bomba gibi döner.19 yaşında gencecik bir cocuk daha,çok rahat toparlar.30 32 yasndakı adamlar bu sakatlıgı geçirip aynı sekilde geri dönüyor.Artık tıp çok ilerledi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=u8O4TKmEcqw[/media]

hemen ilk isimiz Müller Wolfrath a yollamak, yani Bayern Münih iin Doktoruna, Dünyanin en iyisi o

Yazık oldu. En pis sakatlıgı geçirdi. Biz gelişip takıma faydalı olmasını beklerken bu sakatlık daha da geriye götürür kimse öyle masal anlatmasın roben mobben falan diye.

Bu sakatlık çok pis sık sık tekrarlar üstüne kişide de istemeden de olsa bilinç altında savunma mekanizması olusdurur kolay kolay 2 li mücadeleye girmez kendini zorlayacak hareketlerden çekinir. Kolay iş değil.

GS ın milyoncuları resmen çöp olmusdur. Maalesef .

Fiziksel olarak öyle ya da böyle iyileşir de psikolojik olarak toparlaması daha önemli. Kendini fazlaca sakınmaya başlayabilir döndüğünde. Hem çok genç kaldıramayabilir bu durumu. Mutlaka yakından ilgilenilmesi lazım sakatlık sürecinde ve sonrasında.

Geçmiş olsun aslan parçası umarım bi an önce dönersin aramıza

Kötü oldu, harbiden üzüldüm.

Kendini toparlanmasi lazim ve fiziksel anlamda gelistirise gelecek sezonu daha güçlü baslayabilir.

Yazık oldu. En pis sakatlıgı geçirdi. Biz gelişip takıma faydalı olmasını beklerken bu sakatlık daha da geriye götürür kimse öyle masal anlatmasın roben mobben falan diye.

Bu sakatlık çok pis sık sık tekrarlar üstüne kişide de istemeden de olsa bilinç altında savunma mekanizması olusdurur kolay kolay 2 li mücadeleye girmez kendini zorlayacak hareketlerden çekinir. Kolay iş değil.

GS ın milyoncuları resmen çöp olmusdur. Maalesef .

Bence çok doğru bir transfer hamlesiydi Bruma, geldiğindede çok sevinmiştim.

Çok büyük şanssızlık başka açıklaması yok.

Geri
Üst Alt