Bruma'nın Çapraz Bağında Kopuk Tespit Edildi

bağla 12 milyon euroyu uçsun buharlaşsın böyle..

alınması hataydı böyle acı oldu..

ders olsun bari..

12 milyon euroyu takımı sırtlayacak kalitesi belli adamlara vermeliyiz..!

kafaya vura vura öğrenmeli bunu yöneticilerimiz..

ardayı sattığımız fiyata bruma!!!

baştan sakat bi transferdi şimdi acıklı bi son oldu:(

Egitim sart.

Cok üzüldüm yav :(

Yazik oldu cocuga .Simdi Amratta gönderilmez :(

Şok üstüne Şok...

Bu şerefsiz antucular insan değilmi.. Brumanın sakatlanmasına seviniyorlar. Haysiyetsiz şerefsizler ordusu derdim ama demiyorum

Yazık oldu büyük geçmiş olsun. Daha henüz kariyerinin çok başında. Bu sakatlık oyun tarzını da etkileyebilir. Darbeye bağlı olmayan bir sakatlık yine, tamamen zemin yüzünden. Bu zemin düzeltilmezse daha çok canımızı yakar.

Yazık oldu büyük geçmiş olsun. Daha henüz kariyerinin çok başında. Bu sakatlık oyun tarzını da etkileyebilir. Darbeye bağlı olmayan bir sakatlık yine, tamamen zemin yüzünden. Bu zemin düzeltilmezse daha çok canımızı yakar.

Darbeyle oldu sanki o saha kenarına tasıdıkları pozisyonda olmadımı

Bruma'nın kariyerine etkisi olmaz, henüz çok genç. En büyük kaybı bu sene ki Dünya Kupası'nı kaçıracak olması. Şu para derdine düşenlerede lafım gidin başka takım tutun arkadaş. Bruma sakatlanınca içi yanmayan adamla aynı takımı tutmaktan anca utanç duyarım. Okumayacağım, okumayacağım diyorum, mesajları gördükçe gece gece cinnet geçiriyorum. Az adam olun be..

Tokat'lı bir oyuncudan topu çalmak isterken oldu. Ayağını fazla uzattı, orda gitti bacak tabi defansif oyuncuda değil onun da payı var biraz.

Diz dize carptılar en kötüsü oldu o elektrnlenme cok tehlikeliydi zayıf oldugu içinde hepten sıkıntı oldu umarım eskisinden dha.güclü döner

Bu arada dış yan bağlarında sıkıntı heralde, hastane görüntülerinde yan tarafa bağlamışlar buzu. "3 ay dizlikle dinlendirilip sonra da fizik tedavi uygulanır" diye bi makale buldum internette bu tarz yaralanmalar için.

Edit: Web sitede diz ön çapraz bağlar diye belirtilmiş. Ameliyat olabilir belki. :(

En iyi ihtimalle seneye döner.Neyse artık geçmiş olsun,umarım olabilecek en sağlıklı şekilde döner.

cok uzuldum yeni haberim oldu. Cocugun futbol hayati tabii ki bitmez ancak buyk bir firsat kacti gitti tabii ki. Dunya kupasini kacirdi. Seneye 6 ay oynamamis sakatliktan cikmis brumayla sezona baslamaz mancini sanmiyorum. Bir kanat oyuncusu alicaktir ve ya yedekten sonradan oyuna girerek yada kiralayarak belli bir seviyeye getirilmeye calisilacak. Cok yazik oldu kariyerinin basinda bu tarz sakatlik yasayip toparlayan oyuncu hemen hemen hic yoktur. Umarim ilk ornek bruma olur ancak yabanci siniri sag olsun biz o treni kacirmistik simdi hepten kacirdik.

bağla 12 milyon euroyu uçsun buharlaşsın böyle..

alınması hataydı böyle acı oldu..

ders olsun bari..

kafaya vura vura öğrenmeli bunu yöneticilerimiz..

ardayı sattığımız fiyata bruma!!!

baştan sakat bi transferdi şimdi acıklı bi son oldu:(

Şu yoruma bak şaka heralde.

Boş bir yorum yapmıssın şunu desen anlardım Amrabat+Riera=Arda'dan gelen bonservis parası + kontenjan.

Beyler bu isminin tamamının kücük yazıldıgı üyeler kuş diye goygoy dönüyordu.

Son zamanlarda bunun dogru olduguna ciddi ciddi inanmaya basladım.

Aralarında bir şifre gibi bu sekilde birbirlerinin aynı forumdan geldiklerini anlıyorlar muhtemelen. :D

O zeminde allah korusun daha çok kimsenin canı yanar. Hiç yakışıyor mu koskoca Galatasaray' a patates tarlası gibi sahada oynamak.

Böyle mi Avrupa' nın 10 büyük takımından biri olacağız.

Yazık ya çok yazık.

O zeminde allah korusun daha çok kimsenin canı yanar. Hiç yakışıyor mu koskoca Galatasaray' a patates tarlası gibi sahada oynamak.

Böyle mi Avrupa' nın 10 büyük takımından biri olacağız.

Yazık ya çok yazık.

Sakatlanmasının zeminle alakası yok. Zemin rezil de sakatlığın onla alakası yok.

Geçmiş olsun genç aslan.

Futbol hayati bitmez ama icine o korku girdi bi kere ve dizi esnemeye eskisinden dahada müsait. Malesef patladi gibi

Geri
Üst Alt